Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tokkende geçmiyo ki tok olamıyorum zaten çok anca penir ekmek yoğurt ekmekBenim bulantilarim 9 ay boyunca devam etmisti.acikinca hemen baslardi,bizimki cok acti zaar
Acliktan olabilir mi ki seninde:)
çubuk kırakerden de tiksiniyorum artık beyaz leblebi yiyorum ama dayanamıyorum bide şükrediyorum halime bu bulantıyı yıllarca bekleyenler varCok tor maalesef baska ilac kullanamazsiniz... Cibik kiraker yeyin... Hafif yagsiz seyleri deneyin, corba mesela... Vallah ben 5 ay cekmistim insallah sizin cabuk biter... Serum iyice kötülerseniz veriyorlar... Su icmeyi deneyin sürekli...Allah kolaylik versin...![]()
Allah yardımcın olsun. Benim hiç bir zaman dayanılmayacak seviyede değildi. Hatta doğru düzgün olmadı bile diyebilirim.Kızlar 8 haftalık hamileyim ve hiç birşey yiyemiyorum ayağa bile kalkamıyorum doktorun verdiği bulantı hapını atıyorum ama etki bile etmiyor bulantısı bu derece kotu olanlar nasıl atlattınız serumun faydası olur mu yardım nolur hiç geçmiyor sürekli aynı
Oncelikle bulantı hapini hiç tavsiye etmem zaten bulantiyi geçirmiyor bide bebekte killanma yapıyor ayrıca dışarı çık temiz havada yemeğe çalış leblebi kraker bu tür şeyler ye mide bulantım bende de çok oluyordu 4 ayımda geçmiştiKızlar 8 haftalık hamileyim ve hiç birşey yiyemiyorum ayağa bile kalkamıyorum doktorun verdiği bulantı hapını atıyorum ama etki bile etmiyor bulantısı bu derece kotu olanlar nasıl atlattınız serumun faydası olur mu yardım nolur hiç geçmiyor sürekli aynı
leblebi kabız yapmazmı.normalde çekilmiyor kabızlık hamilelikte daha zor olur heraldeOncelikle bulantı hapini hiç tavsiye etmem zaten bulantiyi geçirmiyor bide bebekte killanma yapıyor ayrıca dışarı çık temiz havada yemeğe çalış leblebi kraker bu tür şeyler ye mide bulantım bende de çok oluyordu 4 ayımda geçmişti
4 hafta sonra bulantilariniz gececek genellikle geciyor.. Kokulardan baharatkardan uzak.durun.. Haslanmis.patetes, simit , yogurt yiyebikirsiniz belki.. Sabahlari yataktan kalkmadan cubuk kraker yiyin.. Suyu az ve sIk tuketin.. Hayirli olsun.. Saglikli dogumlar....Kızlar 8 haftalık hamileyim ve hiç birşey yiyemiyorum ayağa bile kalkamıyorum doktorun verdiği bulantı hapını atıyorum ama etki bile etmiyor bulantısı bu derece kotu olanlar nasıl atlattınız serumun faydası olur mu yardım nolur hiç geçmiyor sürekli aynı
Serum şarttt direk doktoraaa gidinKızlar 8 haftalık hamileyim ve hiç birşey yiyemiyorum ayağa bile kalkamıyorum doktorun verdiği bulantı hapını atıyorum ama etki bile etmiyor bulantısı bu derece kotu olanlar nasıl atlattınız serumun faydası olur mu yardım nolur hiç geçmiyor sürekli aynı
Ben o dönemde 4 kilo vermiştim. 15. Haftada bitmiş olur. Zeytin,ekmek yiyn. Seviyorsanız Balığı ızgarada sıfır Yağlı yiyin. Elma,havuç iyidir. Kuruyemis ve Yağlı yiyecekler yeme ama. Onlar baya bulandırıyoKızlar 8 haftalık hamileyim ve hiç birşey yiyemiyorum ayağa bile kalkamıyorum doktorun verdiği bulantı hapını atıyorum ama etki bile etmiyor bulantısı bu derece kotu olanlar nasıl atlattınız serumun faydası olur mu yardım nolur hiç geçmiyor sürekli aynı