Çok kötüyüm

Canan1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
379
199
123
33
Merhaba kızlar daha önce yazmıştım eşim cezaevinde 16 yıla yakın ceza aldı anlatmıştım size niye olduğunu 7 yıl önceki dava idi. Eşimin bana sürekli kullandığı tek kelime abimden olmasa karakola bile almazlardı beni. Ben kendimi ona kurban ettim falan oluyor hep. Neyse avukat bu karara itiraz etmişti yargıtay da duruşmalı karar mahkeme istemişti bilenler bilir kolay kolay duruşma kabul etmez yargıtay neyse ankara da olacak mahkeme bizde başka bir şehirde oturuyoruz eşimin ailesinin hiç durumu yok kv sağdan soldan topladı avukat ankara ya gitsin diye herkes üç beş ne olduysa vermeye çalıştı mahkeme oldu bu arada parayı abisine verdik avukata götürsün diye bu eşimin kendini kurban ettiği abisi aradan aylar geçti ses yok ben kalktım ankara ceza dairesini aradım bilgi almak için dosya inceleniyor dendi bende avukat katıldı değil mi niye sordum hiç aklımda bile yokken. Yok dediler ben şok oldum avukatı aradım hemen bağırdım çağırdım sonra öğrendim ki abisi parayı yemiş avukata vermemiş eşim az önce aradı haftada bir on dakika arıyor sadece tek umudum vardı onu da yok etti dedi abisi için sesi çok kötü idi neredeyse ağlayacaktı şimdi diyeceksiniz ki düzeltsin ifadesini abisinin adını versin ama çok geç eşime söyledim bunu dedi eğer dönüşü olsaydı senin tek damla gözyaşına kurban ederdim onu ve onun bu kadar şerefsiz olduğunu bilmiyordum belki de öğrenmem lazımmış dedi. Şimdi benim size sorum şu avukat katılmadığı için temyiz boşa gider mi yani direkt onanır mi ceza ben avukatla konuştum dedi gidip gitmemem fark etmeyecekti bozulsa bozulur onansa onanır ben yazılı savunmamı gönderdim zaten ama eşimde az önce nasıl fark etmez hem duruşmalı istiyor hemde gidemedi falan dedi bilmiyorum çok üzgünüm bilen anlayan yok mu

keşke başlığa avukat olanlar bakabilirmi falan yazsaydın ,

allah yardımcın olsun canım yaaa

Ooooo geçmiş olsun.
Eşinizin suçunu anlamadım,neye göre kendini kurban etmiş?
Cezası çok yüksek olduğuna göre suçu büyük sanırım.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.

yargıtay duruşmaları diğer mahkemelerden karar için intiba bırakmak açısından daha farklı
avukatın gitmesi önemliydi bana göre
ayrıca bu hukuk davası değil delil neyse ona göre karar verilsin
ceza davası demek zaten avukatın savunması üzerine kuruludur
çok geçmiş olsun

Ben avukatı tanımıyordum abisi olayım içinde idi sürekli bu derece şerefsiz olduğunu bilmiyorduk

Adam dediğinize göre zaten suçu kardeşinin üstüne atan biri daha ne kadar şerefsiz olunması bekleniyor anlamadım. Kurda kuzu emanet etmek gibi olmuş neyse umarım bulunur bir çıkar yol.

Arkadaşlar yargıtayı aradım bugün dedi dosya sonuçlanmış ilgili daireye postalanmiş falan bi kaç güne sonucu belli olur ne olur dua edin eşimin zerre suçu olduğunu bilsem kılımı kıpırdatmam bazıları demiş ya sizden birşeyler saklıyor falan belki de saklıyor ama kendi yaptığını değil yine abisinin adı çıkmasın diye benim eşim bu dünyada kendinden başka herkesi düşünen bir insan şerefsizleri bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…