Çok kötüyüm

Rabbim mübarek ayda yardımcınız olsun inşallah canım

Mubarek günlerin yuzu suyu hurmetine Allah yardimciniz olsun. Allahım bütün dertlilere deva nasip etsin.

Cok sacma baskasinin yerine hapis yatma o evliyse sizde evliydiniz...

Sanirim bir turisttle olan bişeydi parasini mi ne almıştı,16 yil cok değil mi cinayet ve tecevüzculer bu kadar almiyor..

Ne kadar zamndir hapiste. 16 yil alıyor ams o kadar yatmayck heralde bu surede icerde olduğu süreden duser heralde gecmis olsun

Aynen öyleydi. 7 yıl önce eşim bekardi bende yoktum hayatında. O zaman 11 ay yatıp beraat yedi şimdi de 5 aydır içerde yatarı 4.5 yıl falan ediyo

GASP tanmı aldı cezayı zira hırsızlıktan okadar olmaz. ama kanunlarımız gaspa çok yüksek ceza veriyor.
okadar ceza alacağını tahmin etmemiştir muhtemelen. Allah yardımcınız olsun.

Garip bir durum
Ufak bir hirsizliktan bence ceza bile alınmıyor
Ortalik 30 kere hırsızliktan dosyasi olanlarla dolu
Gasp da mi varmış?
Madem esin yapmamış bu zamana kadar neden susmus seni hic mi düşünmemis
Kaynina bak ya adamin avukat parasini bile yemis

kendısını kardesı ıcın kurban ettıgını soyluyor
o kardese para verıyorsunuz bıde guvenıp
adam duzgun bı adam olsa zaten kendısı yerıne baskasının ceza cekmesını ıstemez kabul etmez

sebep nedır bılmıyorum ama baya agır bı suc heralde cıddı ceza almıs
gecmıs olsun... ve ne olursa olsun mahkemeyı yanıltmak gercek suclunun cezasını cekmesıne engel olmak da bır suctur.
sucsuz ceza ceksın suclu dısarda fink atsın oh ne ala dunya...

benım esım evını yurdunu aılesını barkını bırakıp baskasının sucunu ustlenıp ıcerı gırse omur boyu affetmezdım... her ne sebeple olursa olsun bu kardesını kurtarmaz kendı hayatını sızın hayatınızı bıtırmıs esınız .

cok uzuldum adınıza ...

bu ısın ıcınde bır ıs var... aklım almadı gercekten cok uzuldum

bı ınsan esını evını bırakıp durduk yere nıye cezaevıne gırmek ıstesın
az bı sure degıl omur boyu sıcılıne işlenıcek

16 yıl ne bileyim yaw dile kolay.
Ben olsam gerçek suçlu kardeşimde olsa çeksin cezasını derdim hele de böyle adilik ettikten sonra .

Daha önce anlatmışti konu sahibi sanirim gasptan açılmış dava, bir turistle sanırım bi şeyler olmus..beraat etmiş basta ama sanirim temyizde karar bozuldu ceza aldi... basta beraat edince heralde bitti sandilar..

7 yıl önce ben yoktum eşim bekardi

Aynen öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…