Çok kötüyüm :(

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Dün akşam yeğenim beni aramasıyla dünyam başıma yıkıldı!! Anneannem şuan kanser hastası İstanbul'da teyzemin yanında tedavi görüyor bizde Gebze'de yaşıyoruz annem her hafta gidip neredeyse 2-3 hafta kalıyor orada. Tabi bu durum babamı rahatsız etmeye başladı söylenmeler anneme tavır alması ayrı. En son gidişinde yine 1 hafta kaldı babamda dön demiş annemde 2 3 güne dönerim deyince baba bile kelimesini kullanmak istemediğim şahıs çıldırmış dün annem gelmiş kavga çıkartmış anneme ağza alınmayacak küfürler edince birbirlerine girmişler annemi dövmüş yetmemiş bıçak çekmiş..Düşünebiliyor musunuz annemi öldürmeye kalkmış.. Dünden beri gözüme uyku girmedi kendimde değilim bugün annemi yanıma almak istiyorum gelmiyor. Boşanacağım diyor babamında istediği şey bu gitsinler evden yeni kadınlarla oynaşayım..
2 evimiz var 2 sinin tabusu da dedemde.. Annem şimdi boşansa hiçbirşey alamıyor dünden beri düşünüyorum ne yapmalıyım bana akıl verin neolur ?

Dedeniz mi hayatta ve amca hala yok mu yani bu 2ev dede ölse sadece babana mı kalacak varis var mi baska..Baban annene nafaka verebilir mi maaasi var mi peki..Cekilecek gibi de degil yani..

geçmiş olsun ALLAH ananenize şifasını versin.
boşanma da mal paylaşımı başlı başına zorlukları olan süreç
evler neden dedenizin üzerine.
boşandıgın da tazminat alabilir.en iyi bilgi avukatdan alacaksınız

geçmiş olsun ALLAH ananenize şifasını versin.
boşanma da mal paylaşımı başlı başına zorlukları olan süreç
evler neden dedenizin üzerine.
boşandıgın da tazminat alabilir.en iyi bilgi avukatdan alacaksınız

Dedem zamanında kimseye tapu vermediği için onda ayrıca ayrıca tabu için kendisine para istiyor

Ya boşverin evi de parayı da ... eğer alabiliyorsanız annenizi yanınıza alın bir dakika bile beklemeyin .. madem babanız annenizin evden gitmesini istiyor ,anneniz de gitsin annesine baksın gönül rahatlığı ile

Yanlis biliyor olabilirim ama dede tapuyu verse bile ortak edinilmis mal gibi paylasilmiyor. Eger boyleyse cekmesinin hic anlami yok

Bizim evimiz müstakil 2 si bizim diğerleri amcam halam dedemin herkesin oturduğu bir evi var ama dedem tapuları para karşılığı vereceğini söylediği için almadılar bizimkiler babamında işine geliyor bu durum tabiki..

Ya boşverin evi de parayı da ... eğer alabiliyorsanız annenizi yanınıza alın bir dakika bile beklemeyin .. madem babanız annenizin evden gitmesini istiyor ,anneniz de gitsin annesine baksın gönül rahatlığı ile

Bende evliyim ne yapacağımı bilmiyorum :(

Bizim evimiz müstakil 2 si bizim diğerleri amcam halam dedemin herkesin oturduğu bir evi var ama dedem tapuları para karşılığı vereceğini söylediği için almadılar bizimkiler babamında işine geliyor bu durum tabiki..
Yani tapular dede ustuneyse babanizin uzerine verse dahi anneniz hak iddia edemiyor.ister parali versin ister parasiz, bir kac arkadasim bu duruma dusmustu ama hala boyle midir bilemiyorum.

kadın boşanıcam diyormuş. ee sorun ne bırakın boşansın.

Ben bekarken anneme yalvardım boşa anne ev tutalım birbirimize yardımcı oluruz dedim beni dinlemedi
Boşanmasını dünyada herkes den ben çok isterim ama boşansa da nafakadan başka talep edeceği başka birşey yok ev yok kardeşim engelli nası olucak?

Yani tapular dede ustuneyse babanizin uzerine verse dahi anneniz hak iddia edemiyor.ister parali versin ister parasiz, bir kac arkadasim bu duruma dusmustu ama hala boyle midir bilemiyorum.

Allah allah bunu bilmiyordum peki babam tapusunu alınca ölse o zaman ne oluyor?

Ben bekarken anneme yalvardım boşa anne ev tutalım birbirimize yardımcı oluruz dedim beni dinlemedi
Boşanmasını dünyada herkes den ben çok isterim ama boşansa da nafakadan başka talep edeceği başka birşey yok ev yok kardeşim engelli nası olucak?

e o zaman oturup çekecek yani başka alternatif yok ki.

Valla siz demiştiniz konu içerisinde annemi yanıma alayım diye o yüzden söyledim .. eğer öyle bir durumunuz yoksa annenizi de boşuna heveslendirmeyin

Ben kafasını dinlemesi için yanıma almak istiyorum en azından biraz uzaklaşsın diye.. O zaten hayatta kalmaz

Eğer annenizin baba ocağı varsa hiç beklemeden gitsin.
Ama yoksa hiç yerinden kıpırdamasın yapacak bir şey yok,engelli kardeşinizle nereye gidebilir ne yapabilir ki?
Babanız beyninden özürlü değildir herhalde ,bunca yıllık eşine zarar veremez .

Engelli kardeşiniz için 3 aylık maaş bir de her ay evde bakım parası gibi bir şey var yani. Her ay olan 1080 tl 3 aylık olan da yine o civarda diye biliyorum. Bunlardan yararlanıyor mu anneniz? Tabiki geçim için yeterli değil ama en azından boşanınca faydası olur. Bir de nafaka alır kardeşiniz için de kendisi için de.

Back
X