Çok kötüyüm

Vajinumus bendede vardi tam 13 gun surdu. Soguk soguk terler dokuyordum.doktorada gidemedim.sonunda burda okuya okuya kendim hallettim.benim esimde sinirliydi cok agladim cok sizlandim ama sonra bir baktim olmus.hergun deneye deneye cozersin bu isi.7 ay uzun sure uzatmissn baya
Aslında 13 günde çözmenin en büyük etkisi eşin.o zorlamıs benimde belki zorlada bende hallederdim ama baktım oralı degil.erteledikçe erteliyorum bende napıyimm

Kızlar 7 aydır vajinusmus hastasıyım kendi kendime yenmeye çalışıyorum.tedavi ücretleri cok yüksek evde bir şekilde belli bir aşamaya geldim ama yapayalnız üstesinden gelmeye çalışıyorum resmen.eşim evlenmeden önce gezdirirdi oda çalışır bende çalışırdım.haftada bir iznimizde birbirimize vakit ayırırdık.evlendikten sonra cok değişti.cok bos zamanı var ama bana hiç zamanı yok.Bende çalışmıyorum sınava hazırlanıyorum artık patlayacak noktaya geldim.benimle birşey yapmak istemiyor.aksamdan aksama görüşmek yetiyor.bunun etkisi vajinusmus olarabilir mi yoksa artık beni sevmiyor mu.lütfen yardım edin..bana olan ilgisini benimle birşey yapmasını sağlayabilir miyim ne yapmam gerek...
Bence terapiye başla. Vajinismus olmanda geçmişte yaşafığın şeylerin etkisi olabilir. Baba konuları vs.

Bugün bana zamanı yoktu ya ben hazırlandım dısarı cıktım bir arkadasımla buluşmaya ve kendisi akşama kadar evde oturdu.gerçekten cok zorlu bir süreçten geçiyorum.ve her geçen gün nefretim artıyor..

Adamın desteği şart elbette ancak o bir Türk kütüğü 😂 şaka bir yana o da evlenince geceler muhteşem geçecek falan sanıyordu ama yanıldı, hayalkırıklığı yaşıyor. Evlenmeden önce de yakınlaşmış falan drğilseniz çok normal bir durum. Eşini karşına al konuş. Onu anladığını ama kadın orgazmının psikolojik olduğunu, ıslanma olmadan ilişkiye girmenin imkansızlığını önce kendin araştır ve sonra karşı tarafa anlat.

Sadece vajinismusla alakalı bir durum değil bence. Vajinismus olmayan kadınlar da araya zaman girince ilişkiden soğuyorlar. Ki siz pek fazla yakınlaşmıyormuşsunuz da. Sanıyorum beyefendi kendi isteklerini kendi karşılıyor. Yıllardır devam ettirdiği düzende kalmış pek değişen bir şey yok onun için.
Eğer o sizi kadın gibi hissettirmiyorsa, siz kendinizi hissettirin. Cinsel içerikli şeyler okuyun izleyin hormonlar biraz harekete geçsin :) Daha kolay ıslanırsınız daha kolay ilerlersiniz.

Kızlar 7 aydır vajinusmus hastasıyım kendi kendime yenmeye çalışıyorum.tedavi ücretleri cok yüksek evde bir şekilde belli bir aşamaya geldim ama yapayalnız üstesinden gelmeye çalışıyorum resmen.eşim evlenmeden önce gezdirirdi oda çalışır bende çalışırdım.haftada bir iznimizde birbirimize vakit ayırırdık.evlendikten sonra cok değişti.cok bos zamanı var ama bana hiç zamanı yok.Bende çalışmıyorum sınava hazırlanıyorum artık patlayacak noktaya geldim.benimle birşey yapmak istemiyor.aksamdan aksama görüşmek yetiyor.bunun etkisi vajinusmus olarabilir mi yoksa artık beni sevmiyor mu.lütfen yardım edin..bana olan ilgisini benimle birşey yapmasını sağlayabilir miyim ne yapmam gerek...

Cinsellik çok önemli.. Hayal kırıklığına uğramış olabilir. Tedaviye yanaşmıyor mu? Evliliğinizden kıymetlı değil bence parasını çok düşünmeyin..

Sadece vajinismusla alakalı bir durum değil bence. Vajinismus olmayan kadınlar da araya zaman girince ilişkiden soğuyorlar. Ki siz pek fazla yakınlaşmıyormuşsunuz da. Sanıyorum beyefendi kendi isteklerini kendi karşılıyor. Yıllardır devam ettirdiği düzende kalmış pek değişen bir şey yok onun için.
Eğer o sizi kadın gibi hissettirmiyorsa, siz kendinizi hissettirin. Cinsel içerikli şeyler okuyun izleyin hormonlar biraz harekete geçsin :) Daha kolay ıslanırsınız daha kolay ilerlersiniz.
Ona bile denk gelmedim biliyo musunuz bence mastrbasyon bile yapmıyor.ayrı bir dünya yemin ederim ya

Cinsellik çok önemli.. Hayal kırıklığına uğramış olabilir. Tedaviye yanaşmıyor mu? Evliliğinizden kıymetlı değil bence parasını çok düşünmeyin..
Bi kere beraber egzersiz yaptık.kolum agrıdı ya dedi geçti daha devamı gelmedi.kendi kendme yapıyordm ama artk benmde isteksizliginden hevesim kalmadı.yensem nolur yenmesem nolur diyorum şimdi

7 aydır bunun emaresi yoksa vajinismustan daha ciddi bir problem var ortada.
Bilmiyorum ama hiç denk gelmedim belki sabahları ben uyurken işr gittiginde 🤷🏻‍♀️ Yapsa sizcd denk gelir miydim ya.telefonunu karıştırıyorum bişeyde bulamıyorum.kimse isteme su durumda ben inşallah yapıyodur dicem nerdeyse

Bilmiyorum ama hiç denk gelmedim belki sabahları ben uyurken işr gittiginde 🤷🏻‍♀️ Yapsa sizcd denk gelir miydim ya.telefonunu karıştırıyorum bişeyde bulamıyorum.kimse isteme su durumda ben inşallah yapıyodur dicem nerdeyse
Duygularından anlayabilirsiniz. İki üç günde bir sakinleşiyorsa, düzenli aralıklarla sizden uzaklaşıp yakınlaşıyorsa kendi kendine takılıyordur.

Bunun cevabı bizde değil...Eşinle açık açık konusmaya ne dersin?

Back
X