Cok kotuyum

GzLi KaLsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
502
210
53
28
Merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim ve çocuğum yok 2 tane düşük oldu bugün eşim ise gitmedi evdeydik herşey cok güzeldi yemeğimiz yedik alış verişe gittik çayımızı ictik eşimin ailesine gittik mutfaklardi hepsi biz gectik oturduk konuştuk sohbet ettik falan konu eşimin babasının isine geldi kendisi havalimaninda temizlik görevlisi iste şöyle yapiyoruz boyle yapıyoruz falan dedi güldü güldürdü sonra esime dedi ki orda senin yasında bir tane kız var oğlum beni çok seviyor güvenlik ben kıza dedim kızım sende benim kizimsin neden bu kadar makyaj suruyorsun dedi bende baba sana ne milletten yanlış anlicaklar boyle bir zamanda dedim yok kızım oda beni babası olarak görüyor kızım dedi sonra kizin resmini açtı eşime gösterdi benim çok zoruma gitti yediremedim açıkçası sonra bütün güvenlik genç kızların resimlerini açıp eşime eşimin annesine gösterdi ben sinirlendim kalktim odaya geçtim kesimde babasıyla TV odasına geçti biraz oturdular kalktık kendi evimize geldik ben eşime söyledim baban neden boyle bir şey yaptı dedim ne var bunda kotu birşey yok dedi bende dedim zoruma gidiyor baban ne hakla boyle bir davranış da bulunuyor dedim abartiyorsun falan dedi bende dedim ki senin baban baba mi dedim iyi bir baba boyle yapmaz dedim senin baban bu şekilde sana babalık yapıyor ama baba değil dedim çok sinirlendim ama esimde bu lafları duyunca sinirlendi karşılıklı tartıştık babamı aricam git dedi bende ara dedim telefonum ondaydı babamida aricam gelsinler dedi bende aynen ara dedim benim babamı da ara senin babanın marifetlerini soyliyim de baban utansın dedim sonra baya tartıştık ve benim sinirden ellerim titriyor haksiz miyim arkadaşlar siz söyleyin (uzun oldu biraz hakkınızı helal edin )

hıc sabırlı davranamıyosunuz hee.. valla babası accık garıp . benım babam acıp da bana bıle bı baska kızın resmını gostermez dandırık bı hareket. sacmalamıs.... kı babamla araam mukemmeldır. kayınpederım de oyle bı densızlık yapmadı cok sukur cunku bunun evlı bı erkege foto gostermek gıbı salakca bıseyın karı koca arasını bozacak bısey oldugunun bılıncınde..hıc senın halınden anlamam mumkun deıl uzgunum belkı ondan bekara eş bosamak deyımının canlı ornegı gb konusuyo olanbılırım .kusura bakma sımdıden . llakın su an ıntıkamcı mantık duygumu one cıkarırsam senın orda tepkı vermen kotu olmus zaten bunu yanls olduugnu dusuncek adam olsa bunlar basta yapmazlar kı senın takılmanı abes karsılamıs gereksız gormus esın zaten cooooook normalmıs ya hanı.. azcık beklemeyı bıl. ben kısascıyım. edepsıze edepsızlık yapılmaz tabı ıllakı . fıtratımı onun yuzunden bozacak deılımdır ama zararsız gıbıyse iş değişir. ama kadın ruhu kıskanclıkla sınandıgında mutsuz olur mutsuz eder doga sarsılır hıc gerek yok . ınsanların empatı kuramamsından dolayı sorun yasıyorsan eger empatı kurabılceklerı olay meydana geıtırrsın . mısal bu cok normal bı durumsa sana da bırı hayrına bı foto gosterıverır ama hayrına :.. olmasın mı

Canım benim eşim çok kıskanç ben kendi erkek kuzenlerimle tokalasamiyorum onlar benim evime gelemiyor bende numaraları yok empati kur dediğimde de sen bayansin ben erkeğin diyip gidiyor ne yapacgimi bilmiyorum bende odama çekildim

heehh bı de bu eksık sen kadınsın sen baska ah bee bi bize indi dinimiz bi bize yasak haram var . namus ahlak kanun hepsı bıze ıslıyo ne adil bi duzen budurumda butun el kol baglanır... deveye gıdıp hendek atlatayım ben. ınsallah rabbımkocanın puslu gozlerını acar da eş nasıl kıymetlı onun rızasını almak ne ka onemlı ogrenır :)) sabırlı olmak gerekcek gene.. gene susup oturcaz desene... kızıp kınlenıp ış te yapamıyoz

Aynen ya

Eşinizin babası haksız olabilir ama eşinizin suçu ne adama niye bu kadar yüklenip ağır sözler söylediniz. Bu durumun sebebi siz olmuşsunuz. Babası ile derdiniz varsa babası ile konuşun eşiniz kurunun yanındaki yaş olmuş malesef. Ve çok agır konuşmuşsunuz gerek yoktu.

Ama çok sinirlendim kendiside babasina diyebilirdi bize ne baba sana ne diye bilirdi neden demedi

Ama çok sinirlendim kendiside babasina diyebilirdi bize ne baba sana ne diye bilirdi neden demedi
Kızmakta haksızsınız demiyorum ki. Ortam gerilmesin diye o an öyle davranmak zorunda kalmış olabilir eşiniz. Direkt tepki göstermeden eşinize tatlı dille "babanın yaptıgı şeyden çok rahatsız oldum keşke sen de beni ilgilendirmez baba deseydin" diyerek eşinizi de dinleme fırsatı verebilirdiniz o da savunmasını yapardı. Belki bu duruma gelmeden kendi aranızda çözerdiniz.

Evet farkındayım benim karakterimde var fevri davraniyorum hemen ama zoruma gitti kendimi bu şekilde savunmaya aldım sonra geldi eşim konuştuk aramızda halettik bir daha boyle bir şey olursa babasına tepkisini göstereceğini söyledi babasının yaptığı da bir babanın yapacağı bir şey değil hani eşinden bir küçük 19 yasında kaynim var ona göstersin neden evli oğluna benim yanımda gösteriyor ki zaten babası beni istemiyordu baslarda eşim ailesini sildi mecbur kalıp kabul ettiler onlarda bunlar da aklıma geldikçe beynimi çok şey kurcaliyor açıkçası

cahillik etmiş kp
bence cok büyütme , bu hareketi kv yapsaydı altında başka bir mana arardım ,
Cok dengesiz davranıyor eşimin ailesi evde bir sorun olsa kaynanam bana söylemiyor eşine söylüyor esi bir kaynana gibi karşıma geçip konusuyor bende buna sinir oluyorum açık söylim bende mesefa koyuyorum saygıda kusur etmiyorum sevgi de aynı şekilde neticede eşimin ailesi ama onlarinda kızları var kizlarinin başına gelse kabul ederler mi ki asla etmezler bende Allaha bıraktım onlari

Halletmişsiniz ne güzel ❤ eşiniz sizin yanınızda olsun size destek versin yeter. Kv kp sevmese de olur. Ben de istenmeyen gelindim anlayabiliyorum

benım kv 10 senelık evlliydim halaa oğluna istediği ama oğlunun begenmedi kızları anlatırdı
hemde bana düşün yanii,

sonra ona öyle birşey söyledim ki kendisi gibi gülerek kahakaha atarak ,

ogünden sonra birdaha konuşmadı ,

Ne dedin şöyle bende soylim de utansın ama bir daha öyle bir şey yaparsa eşime birakmicam kendim soylicem

Halletmişsiniz ne güzel ❤ eşiniz sizin yanınızda olsun size destek versin yeter. Kv kp sevmese de olur. Ben de istenmeyen gelindim anlayabiliyorum
Öylede çok zor oluyor canım şükürler olsun eşim beni ailesine karşı kesinlikle ezdirmez kim olursa olsun beni savunur babası dahi olsa dedikleriniz dinlicem esimle iyi olayım bos vereyim onları

Öylede çok zor oluyor canım şükürler olsun eşim beni ailesine karşı kesinlikle ezdirmez kim olursa olsun beni savunur babası dahi olsa dedikleriniz dinlicem esimle iyi olayım bos vereyim onları
En doğrusunu yaparsınız. Burda tecrübe yazıyor

Valla ben olsam kp yanina gecer o resmni gosterigi kizlara kulp takardim sinir etmek amacli, aaayy sacina bak dip boyasi gelmis vs gibi konusur gulerdim. Isinizi bilmemissiniz, boyle seylere ters pskikoji uygulayacaksiniz.

canım haklısın ama neden fevri davrandın ki keskin sirke küpüne zarar canım bak haklısın bende olsam yıkar geçerim kayınpederimle dövüşürüm ama eşine yansıtma yanlışa itersin çünkü üstünde baskı oluştuğunu zannedip zamanla sıkılır keşke bu meseleyi kayınpederinle konuşsaydında eşine yansıtmadan çözseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…