Cok kotuyum

Kayın peder im kadın gibidir sen bir dersin o on der hakli çıkar susar da susturur da canım ya ama dedigim gibi bir dahakinde kendim soylicem esime birakmicam

Valla ben olsam kp yanina gecer o resmni gosterigi kizlara kulp takardim sinir etmek amacli, aaayy sacina bak dip boyasi gelmis vs gibi konusur gulerdim. Isinizi bilmemissiniz, boyle seylere ters pskikoji uygulayacaksiniz.
Canim işin tuhaf kısmı eşine gösterdi eşime gösterdi ama bana göstermedi gösterse daha öncede oldu eşim o zaman orada değildi benzer bir olay oldu tekrar bende baba sana ne seninde kizlarin var neden boyle yapıyorsun dedim bana ne kadar kiskancsin sen dedi ve dun yine boyle esimle aramiz düzeldi aksam geldi konuştuk hallettik ama benim kayinpederim çok tuhaf benim babam da kayınpeder ama gelinlerine oğullarına karışmaz eşleri var der ama bu çok tuhaf akşamları whatsapimi takip ediyor en son ne zaman girdim diye o kadar fena bir durum bu

Kayın peder im kadın gibidir sen bir dersin o on der hakli çıkar susar da susturur da canım ya ama dedigim gibi bir dahakinde kendim soylicem esime birakmicam
Aynen canım öyle yap haa eğer kayınpederinin huyuysa alaayınaa isyan dee kayınbabana cephe aç o bir derse sende on de canım valla bende kıskancım ama eşime yüklenmem direk muhattabım kimse onla konuşurum

Normalde bende hazır cevabimdir susmam biri şakayla karisik laf söylese bile yüzüne direk yapistiririm lafı ama bu sefer diyemedim yine saygimdan ama dediğim gibi durmak yok yola DeVamm

Normalde bende hazır cevabimdir susmam biri şakayla karisik laf söylese bile yüzüne direk yapistiririm lafı ama bu sefer diyemedim yine saygimdan ama dediğim gibi durmak yok yola DeVamm
Saygıda kusurda etmeyin ama kendinizide ezdirmeyin çünkü kız çocukları evini ailesini bırakıp yeni bir hayat kurup yeni insanlara anne baba diyorlar ,onlarda evlat gibi bağırlarına basmalılar inşallah birbirinizi kırmadan hep mutlu olursunuz

Hakliyken haksiz duruma dusmussun resmen.Abartmadan soylesen esinde biraz daha dikkatli olurdu.Oyle olmaz iste sen ona caktirmadan rengini belli edecen simdi onlarin gozunde de sorun cikaran olacaksin

ne olursa olsun bana biri senin baban da baba mı dese ben de ağır tepki veririm, kapıyıda gösteririm.
karakteriniz fevri olabilir ama birinin eşi olmak o kişinin annesi babası için böyle sözler söyleme hakkını vermez. evet kp nin yaptığı çok ayıp ve çirkin ama bize her böyle davranan insan için aynı kabalıkla yanıt versek hepimiz sonunda birbirimizi öldürürüz.
bence bu cümleniz için özür dileyin kendisinden ve o durumdan duyduğunuz rahatıszlığı, eşinizi sevdiğiniz için kıskandığınızı anlatın.
benim anladığım kadarıyla eşinizin asıl kızdığı duruma bozulmuş olmanız değil çünkü, babası için ettiğiniz o laflar.

Hakliyken haksiz duruma dusmussun resmen.Abartmadan soylesen esinde biraz daha dikkatli olurdu.Oyle olmaz iste sen ona caktirmadan rengini belli edecen simdi onlarin gozunde de sorun cikaran olacaksin
Yok onlara yansitmadik kendi evimizde konuşup tartıştık bunu da halletik zaten

Sonradan konuştuk zaten özür diledi eşim bende rahatsız olduğumu dile getirdim oda bır daha olmicak olursa babasına tepkisini göstereceğini söyledi diyorsun baba falan ama eşimin babasi gerçekten normal bir baba gibi değil bizim yanımızda iğrenç konuşmaları açıkçası beni rahatsız ediyor eşime de söyledim babamın da karakteri dedi ama insan ortamda ağzından çıkan kelimelere dikkat etmeli dimi ama ben esimle fotografimi paylastim mesaj attı sevgi yorgan altında olur diye bunları da kimse kabul etmez sana ne benim paylaştığımız foto da foto nasıl bir foto dicekseniz eşim başını omzuma koymuştu dışarda cekindigimiz bir foto bunlar aklıma geldikçe açıkçası yine diyorum nasıl baba

İyi dileklerin için tesekkur ederim canım ama kimse gelinini kızı gibi görmez ya kızı ayrı gelini ayrıdır işlerine geldi mi kizlariyiz gelmedi mi elin kiziyiz

sevindim ben diğer yorumları okumadan ilk yazınıza istinaden yazmıştım.
aslında insan kendi ailesini bilse de, hatta kendisi bir sürü şey söylese de başkasının söylemesi eşi bile olsa gücüne gidiyor.

kp davranışları gerçekten çok can sıkıcı ama o yaştan sonra değişecek mi sizce ? bazı şeyleri duymazdan görmekten gelip yokmuş gibi davranmak gerek belki de.

başka sorunlarınız var mı eş ve eş ailesi ile bilmiyorum tabi.

Canım esime le çok şükür hic sikintimiz yok hafta da 6 gün çalışır isten eve evden ise pazar günleri de dışarı cakrsakda beraber cikariz ama ister istemez canım bazen eşim babasına gidip geldiğinde soğuk davranıyor söylüyorum ne oldu diye yok bir şey diyor üstüne gitmiyorum biliyorum eşimin babası eşime benimle ilgili bir şeyler demiş esimde cevap vermiş kavga falan bende sonradan duyuyorum hep o yüzden uzak durmak iyi bir sokaklada ne kadar uzak olunacaksa

İyi dileklerin için tesekkur ederim canım ama kimse gelinini kızı gibi görmez ya kızı ayrı gelini ayrıdır işlerine geldi mi kizlariyiz gelmedi mi elin kiziyiz
rica ederim canım ama şunu hiç unutma değişmez bir gerçek bu hiç bir kaynana gelinini kızı gibi sevmez ,gelinde kendi annesi gibi görmez boşver takma o kadar

Kp'ye güzelse kuzenlerime kız bakıyoruz isteyelim deseydiniz ya.. Gırgıra alın böyle şeyleri özgüven zedeleyici onur kırıcı diye düşünür durursanız sürekli alıngan olursunuz tam tersi davranın.. Adam zaten demiş çok makyaj yapıyorsun diye dalgasını geçerek yandan bakın bu boya küpü mü sevecen deyin gitsin yahu.. Ne gerek var sevimsiz kişiler yüzünden tartışmaya..
Ancak eşinizin kıskançlığı kıskançlık değil hastalık hatta psikopatlık siz ona takılın bence diğerlerine değil

Tesekkur ederim canim ama çok aşırı dengesiz konuşmaları var ben onların yaninda takmiyorum dediğin gibi gırgır şamata ya veriyorum ama anlamıyorlar onlar öyle şeylerden eşime gelirsek maalesef öyle canım kendi copumu atamiyorum mesela tek pazara kuaföre bile gidemiyorum

Bazı büyükler büyüklüğünü bilmiyor.benim kv de sürekli eşime onun karısı çok guzel çok begendim şunun kızı çok güzel bebek gibi diye bugüne kadar bir sürü kişinin karısını kızını methetti. Bazı yaşlılar alıyorlar ellerine bi telefon sacmaliyorlar ya boşver o sacmalasin ciddiye alma biliyorum sinir olmamak elde değil ama esinle huzursuz oluyosun yazık her kavga iz bırakıyor

Bazı büyükler büyüklüğünü bilmiyor.benim kv de sürekli eşime onun karısı çok guzel çok begendim şunun kızı çok güzel bebek gibi diye bugüne kadar bir sürü kişinin karısını kızını methetti. Bazı yaşlılar alıyorlar ellerine bi telefon sacmaliyorlar ya boşver o sacmalasin ciddiye alma biliyorum sinir olmamak elde değil ama esinle huzursuz oluyosun yazık her kavga iz bırakıyor

Bazı büyükler büyüklüğünü bilmiyor.benim kv de sürekli eşime onun karısı çok guzel çok begendim unun kızı

Özür dilerim ya mesaj defalarca kez gitmis telefon donuyordu bi kaç kez bastım ondan olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…