- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
- Konu Sahibi GzLi KaLsin
-
Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. İnsanın yüzüne baban baba değil denmez bence. En kötü baba dahi olsa duymak istemez erkekler böyle şeyleri. Babasının tavrı hoş değil bu arada. Kendini bilmez haller.Merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim ve çocuğum yok 2 tane düşük oldu bugün eşim ise gitmedi evdeydik herşey cok güzeldi yemeğimiz yedik alış verişe gittik çayımızı ictik eşimin ailesine gittik mutfaklardi hepsi biz gectik oturduk konuştuk sohbet ettik falan konu eşimin babasının isine geldi kendisi havalimaninda temizlik görevlisi iste şöyle yapiyoruz boyle yapıyoruz falan dedi güldü güldürdü sonra esime dedi ki orda senin yasında bir tane kız var oğlum beni çok seviyor güvenlik ben kıza dedim kızım sende benim kizimsin neden bu kadar makyaj suruyorsun dedi bende baba sana ne milletten yanlış anlicaklar boyle bir zamanda dedim yok kızım oda beni babası olarak görüyor kızım dedi sonra kizin resmini açtı eşime gösterdi benim çok zoruma gitti yediremedim açıkçası sonra bütün güvenlik genç kızların resimlerini açıp eşime eşimin annesine gösterdi ben sinirlendim kalktim odaya geçtim kesimde babasıyla TV odasına geçti biraz oturdular kalktık kendi evimize geldik ben eşime söyledim baban neden boyle bir şey yaptı dedim ne var bunda kotu birşey yok dedi bende dedim zoruma gidiyor baban ne hakla boyle bir davranış da bulunuyor dedim abartiyorsun falan dedi bende dedim ki senin baban baba mi dedim iyi bir baba boyle yapmaz dedim senin baban bu şekilde sana babalık yapıyor ama baba değil dedim çok sinirlendim ama esimde bu lafları duyunca sinirlendi karşılıklı tartıştık babamı aricam git dedi bende ara dedim telefonum ondaydı babamida aricam gelsinler dedi bende aynen ara dedim benim babamı da ara senin babanın marifetlerini soyliyim de baban utansın dedim sonra baya tartıştık ve benim sinirden ellerim titriyor haksiz miyim arkadaşlar siz söyleyin (uzun oldu biraz hakkınızı helal edin )
Vay arkadaş mesajın başı ne minnoş başlamıştı oysaki:))Merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim ve çocuğum yok 2 tane düşük oldu bugün eşim ise gitmedi evdeydik herşey cok güzeldi yemeğimiz yedik alış verişe gittik çayımızı ictik eşimin ailesine gittik mutfaklardi hepsi biz gectik oturduk konuştuk sohbet ettik falan konu eşimin babasının isine geldi kendisi havalimaninda temizlik görevlisi iste şöyle yapiyoruz boyle yapıyoruz falan dedi güldü güldürdü sonra esime dedi ki orda senin yasında bir tane kız var oğlum beni çok seviyor güvenlik ben kıza dedim kızım sende benim kizimsin neden bu kadar makyaj suruyorsun dedi bende baba sana ne milletten yanlış anlicaklar boyle bir zamanda dedim yok kızım oda beni babası olarak görüyor kızım dedi sonra kizin resmini açtı eşime gösterdi benim çok zoruma gitti yediremedim açıkçası sonra bütün güvenlik genç kızların resimlerini açıp eşime eşimin annesine gösterdi ben sinirlendim kalktim odaya geçtim kesimde babasıyla TV odasına geçti biraz oturdular kalktık kendi evimize geldik ben eşime söyledim baban neden boyle bir şey yaptı dedim ne var bunda kotu birşey yok dedi bende dedim zoruma gidiyor baban ne hakla boyle bir davranış da bulunuyor dedim abartiyorsun falan dedi bende dedim ki senin baban baba mi dedim iyi bir baba boyle yapmaz dedim senin baban bu şekilde sana babalık yapıyor ama baba değil dedim çok sinirlendim ama esimde bu lafları duyunca sinirlendi karşılıklı tartıştık babamı aricam git dedi bende ara dedim telefonum ondaydı babamida aricam gelsinler dedi bende aynen ara dedim benim babamı da ara senin babanın marifetlerini soyliyim de baban utansın dedim sonra baya tartıştık ve benim sinirden ellerim titriyor haksiz miyim arkadaşlar siz söyleyin (uzun oldu biraz hakkınızı helal edin )
Katılıyorum iyi oku konu sahibiEşinizin babası haksız olabilir ama eşinizin suçu ne adama niye bu kadar yüklenip ağır sözler söylediniz. Bu durumun sebebi siz olmuşsunuz. Babası ile derdiniz varsa babası ile konuşun eşiniz kurunun yanındaki yaş olmuş malesef. Ve çok agır konuşmuşsunuz gerek yoktu.
Kim olsa kıskanır rahatsız olur bu durumdan.keşke hakkını uygun bir uslupla savunsaydi eşi de ona hak verirdi tatsızlık çıkmazdı.Evet haksızsın.
Kızların resimlerini gorunce kocan ne oldu, ıclerınden birine asık mı oldu
Yoksa resimler kocanın yakısıklıligini gorup canlandı da opucuk falan mı attılar kocana.
Kriz gecırıp sinirden titreyecek Bı durum yok ortada.
Kp nın yaptığı kesinlikle yanlıs sizde belli sınırınızı eşinizden cıkarmıs oldunuz bnce aranızdaki tartısma yada kavgafazla buyumuden telafi edip Esınız le konusmanız kp zaten sızı sınırlendırerek amacına ulasmısMerhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim ve çocuğum yok 2 tane düşük oldu bugün eşim ise gitmedi evdeydik herşey cok güzeldi yemeğimiz yedik alış verişe gittik çayımızı ictik eşimin ailesine gittik mutfaklardi hepsi biz gectik oturduk konuştuk sohbet ettik falan konu eşimin babasının isine geldi kendisi havalimaninda temizlik görevlisi iste şöyle yapiyoruz boyle yapıyoruz falan dedi güldü güldürdü sonra esime dedi ki orda senin yasında bir tane kız var oğlum beni çok seviyor güvenlik ben kıza dedim kızım sende benim kizimsin neden bu kadar makyaj suruyorsun dedi bende baba sana ne milletten yanlış anlicaklar boyle bir zamanda dedim yok kızım oda beni babası olarak görüyor kızım dedi sonra kizin resmini açtı eşime gösterdi benim çok zoruma gitti yediremedim açıkçası sonra bütün güvenlik genç kızların resimlerini açıp eşime eşimin annesine gösterdi ben sinirlendim kalktim odaya geçtim kesimde babasıyla TV odasına geçti biraz oturdular kalktık kendi evimize geldik ben eşime söyledim baban neden boyle bir şey yaptı dedim ne var bunda kotu birşey yok dedi bende dedim zoruma gidiyor baban ne hakla boyle bir davranış da bulunuyor dedim abartiyorsun falan dedi bende dedim ki senin baban baba mi dedim iyi bir baba boyle yapmaz dedim senin baban bu şekilde sana babalık yapıyor ama baba değil dedim çok sinirlendim ama esimde bu lafları duyunca sinirlendi karşılıklı tartıştık babamı aricam git dedi bende ara dedim telefonum ondaydı babamida aricam gelsinler dedi bende aynen ara dedim benim babamı da ara senin babanın marifetlerini soyliyim de baban utansın dedim sonra baya tartıştık ve benim sinirden ellerim titriyor haksiz miyim arkadaşlar siz söyleyin (uzun oldu biraz hakkınızı helal edin )
Ben rahatsız olmazdım bu durumdan. Genellemezsenız sevinirim.Kim olsa kıskanır rahatsız olur bu durumdan.keşke hakkını uygun bir uslupla savunsaydi eşi de ona hak verirdi tatsızlık çıkmazdı.
Benim bu gibi durumlarda tavsiyem hic kimseyle yüz göz olmadan kari koca basbasayken yumuşak bir dille eşine rahatsiz olduğunu anlatmasıdir.hatta empati kurdurabilirse eşine işi çok daha kolay olurdu.
Mesela benim annem isyerinde ki çocuklar amma da sakal birakiyolar kizim bi baksana resimlere dese senin düşüncen ne olurdu diye sorabilir eşine...ama arkadaşımızin yaşadığı da saygısızlık kim olsa hata yapabilirdi.tecrube gerekiyor sabretmek gerekiyor.
Peki genellememi geri aliyorum haklısınız bir an herkes kıskanır gibi düşündüm sadeceBen r
Ben rahatsız olmazdım bu durumdan. Genellemezsenız sevinirim.
Esiniz sizi ezdırmedıgı ıcın mı, kaynana kayınpedere sizi Sıkayet eder ve kayınpeder karsınıza dikilip hesap sorar?Öylede çok zor oluyor canım şükürler olsun eşim beni ailesine karşı kesinlikle ezdirmez kim olursa olsun beni savunur babası dahi olsa dedikleriniz dinlicem esimle iyi olayım bos vereyim onları
Adam fotolara bakarken agzının suyu aksa, hos olmayan seyler söylese haklısınızPeki genellememi geri aliyorum haklısınız bir an herkes kıskanır gibi düşündüm sadece
Kızların fotolarının babasında isi neMerhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim ve çocuğum yok 2 tane düşük oldu bugün eşim ise gitmedi evdeydik herşey cok güzeldi yemeğimiz yedik alış verişe gittik çayımızı ictik eşimin ailesine gittik mutfaklardi hepsi biz gectik oturduk konuştuk sohbet ettik falan konu eşimin babasının isine geldi kendisi havalimaninda temizlik görevlisi iste şöyle yapiyoruz boyle yapıyoruz falan dedi güldü güldürdü sonra esime dedi ki orda senin yasında bir tane kız var oğlum beni çok seviyor güvenlik ben kıza dedim kızım sende benim kizimsin neden bu kadar makyaj suruyorsun dedi bende baba sana ne milletten yanlış anlicaklar boyle bir zamanda dedim yok kızım oda beni babası olarak görüyor kızım dedi sonra kizin resmini açtı eşime gösterdi benim çok zoruma gitti yediremedim açıkçası sonra bütün güvenlik genç kızların resimlerini açıp eşime eşimin annesine gösterdi ben sinirlendim kalktim odaya geçtim kesimde babasıyla TV odasına geçti biraz oturdular kalktık kendi evimize geldik ben eşime söyledim baban neden boyle bir şey yaptı dedim ne var bunda kotu birşey yok dedi bende dedim zoruma gidiyor baban ne hakla boyle bir davranış da bulunuyor dedim abartiyorsun falan dedi bende dedim ki senin baban baba mi dedim iyi bir baba boyle yapmaz dedim senin baban bu şekilde sana babalık yapıyor ama baba değil dedim çok sinirlendim ama esimde bu lafları duyunca sinirlendi karşılıklı tartıştık babamı aricam git dedi bende ara dedim telefonum ondaydı babamida aricam gelsinler dedi bende aynen ara dedim benim babamı da ara senin babanın marifetlerini soyliyim de baban utansın dedim sonra baya tartıştık ve benim sinirden ellerim titriyor haksiz miyim arkadaşlar siz söyleyin (uzun oldu biraz hakkınızı helal edin )
Bu da normal değilkiCanım benim eşim çok kıskanç ben kendi erkek kuzenlerimle tokalasamiyorum onlar benim evime gelemiyor bende numaraları yok empati kur dediğimde de sen bayansin ben erkeğin diyip gidiyor ne yapacgimi bilmiyorum bende odama çekildim
‘’bende dedim ki senin baban baba mi dedim iyi bir baba boyle yapmaz dedim senin baban bu şekilde sana babalık yapıyor ama baba değil dedim’’ haksızsın babalık bu şekilde yargılanmaz ne olursa olsun bu lafları söylemeye hakkın yok.Kayınpederinin neyi ne amaçlı yaptığını,kötü niyetli resimleri göstermediği sadece bu davranışı ile açıklanamaz ama sizin niyetinizin kötü olduğu gayet açık.Merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim ve çocuğum yok 2 tane düşük oldu bugün eşim ise gitmedi evdeydik herşey cok güzeldi yemeğimiz yedik alış verişe gittik çayımızı ictik eşimin ailesine gittik mutfaklardi hepsi biz gectik oturduk konuştuk sohbet ettik falan konu eşimin babasının isine geldi kendisi havalimaninda temizlik görevlisi iste şöyle yapiyoruz boyle yapıyoruz falan dedi güldü güldürdü sonra esime dedi ki orda senin yasında bir tane kız var oğlum beni çok seviyor güvenlik ben kıza dedim kızım sende benim kizimsin neden bu kadar makyaj suruyorsun dedi bende baba sana ne milletten yanlış anlicaklar boyle bir zamanda dedim yok kızım oda beni babası olarak görüyor kızım dedi sonra kizin resmini açtı eşime gösterdi benim çok zoruma gitti yediremedim açıkçası sonra bütün güvenlik genç kızların resimlerini açıp eşime eşimin annesine gösterdi ben sinirlendim kalktim odaya geçtim kesimde babasıyla TV odasına geçti biraz oturdular kalktık kendi evimize geldik ben eşime söyledim baban neden boyle bir şey yaptı dedim ne var bunda kotu birşey yok dedi bende dedim zoruma gidiyor baban ne hakla boyle bir davranış da bulunuyor dedim abartiyorsun falan dedi bende dedim ki senin baban baba mi dedim iyi bir baba boyle yapmaz dedim senin baban bu şekilde sana babalık yapıyor ama baba değil dedim çok sinirlendim ama esimde bu lafları duyunca sinirlendi karşılıklı tartıştık babamı aricam git dedi bende ara dedim telefonum ondaydı babamida aricam gelsinler dedi bende aynen ara dedim benim babamı da ara senin babanın marifetlerini soyliyim de baban utansın dedim sonra baya tartıştık ve benim sinirden ellerim titriyor haksiz miyim arkadaşlar siz söyleyin (uzun oldu biraz hakkınızı helal edin )
Benim niyetim kotu değil canım daha anlatamadigim konular var bilmeden yarigilayamaz kimseee‘’bende dedim ki senin baban baba mi dedim iyi bir baba boyle yapmaz dedim senin baban bu şekilde sana babalık yapıyor ama baba değil dedim’’ haksızsın babalık bu şekilde yargılanmaz ne olursa olsun bu lafları söylemeye hakkın yok.Kayınpederinin neyi ne amaçlı yaptığını,kötü niyetli resimleri göstermediği sadece bu davranışı ile açıklanamaz ama sizin niyetinizin kötü olduğu gayet açık.
Değil evet ama çocuk olunca düzelir diye bekliyorum artik napalim canım eşim de kotu bir niyetle değil aslında biri görecek şöyle olacak boyle olacak diye izin vermiyor canimBu da normal değilki
Ay ne zor hayatlar var ya
Canım numaraları var whatsapdan gosterdi fotolari ama duzelttik bir daha kine açık bir şekilde tepkimi koyucam sıkıntı çıkarsa da umrumda değilKızların fotolarının babasında isi ne
Eger uzaktan cekim falansa suc babası biliyordur ins!
Baban deli der gecerim ama yine de olay nerelere gelmis,gereksiz uzamıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?