Cok kotuyum

Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. İnsanın yüzüne baban baba değil denmez bence. En kötü baba dahi olsa duymak istemez erkekler böyle şeyleri. Babasının tavrı hoş değil bu arada. Kendini bilmez haller.

Vay arkadaş mesajın başı ne minnoş başlamıştı oysaki:))
Öncelikle kb nin yaptığı saygısızlık elbette ama eşine bu sekilde yansitman yanlış olmuş.
Belli ki cahil bir adam yada fazla saf kayin baban. Eşinin burda suçu olduğunu düşünmüyorum. Hee banane baba elalemin karısından kizindan deseydi tabi süper olurdu ama sonuçta babasi idareten de yapmis olabilir. Tepkini iyi ayarlayabilseydin zaten eşin de sana hak verebilirdi ama simdi haklıyken haksız duruma düşmüşsün ve birsuru de huzursuzluk çıkmış gerçekten üzücü.

Katılıyorum iyi oku konu sahibi

Kim olsa kıskanır rahatsız olur bu durumdan.keşke hakkını uygun bir uslupla savunsaydi eşi de ona hak verirdi tatsızlık çıkmazdı.
Benim bu gibi durumlarda tavsiyem hic kimseyle yüz göz olmadan kari koca basbasayken yumuşak bir dille eşine rahatsiz olduğunu anlatmasıdir.hatta empati kurdurabilirse eşine işi çok daha kolay olurdu.
Mesela benim annem isyerinde ki çocuklar amma da sakal birakiyolar kizim bi baksana resimlere dese senin düşüncen ne olurdu diye sorabilir eşine...ama arkadaşımızin yaşadığı da saygısızlık kim olsa hata yapabilirdi.tecrube gerekiyor sabretmek gerekiyor.

kb hatalı da bu kadar sorun yapıp büyütecek bir olay yok . Hele ki sizin senin baban baba mı tarzı çıkışlarınız hiç hoş değil kimseyi ailesiyle yargılayamayız çünkü biz seçemiyoruz yani elden gelen bir şey yok. Kırıldığınızı belirtip geçerdiniz , şu an sinirli olabilirsiniz aradan bir süre geçince siz de kendi hatalarınızı görebilirsiniz. veya ben abartı kıskanç bir kişilik değilim bana normal geldi kusura bakmayın.

Kp nın yaptığı kesinlikle yanlıs sizde belli sınırınızı eşinizden cıkarmıs oldunuz bnce aranızdaki tartısma yada kavgafazla buyumuden telafi edip Esınız le konusmanız kp zaten sızı sınırlendırerek amacına ulasmıs

Ben r
Ben rahatsız olmazdım bu durumdan. Genellemezsenız sevinirim.

Öylede çok zor oluyor canım şükürler olsun eşim beni ailesine karşı kesinlikle ezdirmez kim olursa olsun beni savunur babası dahi olsa dedikleriniz dinlicem esimle iyi olayım bos vereyim onları
Esiniz sizi ezdırmedıgı ıcın mı, kaynana kayınpedere sizi Sıkayet eder ve kayınpeder karsınıza dikilip hesap sorar?
Ezdırıyor gibi duruyor bu cumlenızden dolayı.
Yine de Siz bilirsiniz

Peki genellememi geri aliyorum haklısınız bir an herkes kıskanır gibi düşündüm sadece
Adam fotolara bakarken agzının suyu aksa, hos olmayan seyler söylese haklısınız
Babası göstermiş adam Bakmıs mevzu orda bıtmıs. TV de de guzel kadınlar var. Sokaktada.
Napıyor adamlar siyah bant mı cekıyor gözlerine.
Konu sahibinşn kocası konu sahibini kendi öz kuzenleriyle gorusturmuyormus hıc bırının konu sahibin de telefon nosu yokmus.
Ailece ılgıncler.
Oyuzden konuda hak verebileceğim kimse yok benim

Kızların fotolarının babasında isi ne
Eger uzaktan cekim falansa suc babası biliyordur ins!
Baban deli der gecerim ama yine de olay nerelere gelmis,gereksiz uzamıs.

Bu da normal değilki
Ay ne zor hayatlar var ya

‘’bende dedim ki senin baban baba mi dedim iyi bir baba boyle yapmaz dedim senin baban bu şekilde sana babalık yapıyor ama baba değil dedim’’ haksızsın babalık bu şekilde yargılanmaz ne olursa olsun bu lafları söylemeye hakkın yok.Kayınpederinin neyi ne amaçlı yaptığını,kötü niyetli resimleri göstermediği sadece bu davranışı ile açıklanamaz ama sizin niyetinizin kötü olduğu gayet açık.

Benim niyetim kotu değil canım daha anlatamadigim konular var bilmeden yarigilayamaz kimseee

Kızların fotolarının babasında isi ne
Eger uzaktan cekim falansa suc babası biliyordur ins!
Baban deli der gecerim ama yine de olay nerelere gelmis,gereksiz uzamıs.
Canım numaraları var whatsapdan gosterdi fotolari ama duzelttik bir daha kine açık bir şekilde tepkimi koyucam sıkıntı çıkarsa da umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…