Cok kotuyum

Ozguvenim var hem de çok fazla ki kp 47 yaşlarında esimde evin en büyükleri 25 yasında ben kp güvenmiyorum açık ve net söylüyorum sağlam biri değil yaptığı da bana halada mantıklı gelmiyor ama esimle sorunum düzeldi canım

Eşinizin babası dengesizmiş ama bence sizde çok abartmıssınıZ

Cevremde hep öyle diyorlar bende o yüzden olursa düzelir diye sanıyorum yada kendimi kandiriyorum
Bazen olmamasinda da hayir vardir. Oturmamis evlilige asla cocuk yapma. Olan cocuga oluyor. Cocuk yuvayi duzeltmiyor. Ben bosandim oglumla yalniz yasiyorum. Erkekler aman cocuk var, cocuk icin devam edelim diye disunmuyor ki. Hatta daha beter bile olabiliyor. Cocuk oldu nasilsa gidemez deyip daha cok baskiyi artiran erkekler cok. Sana kim dediyse cocuk yap duzelir diye, yanlis soylemis. Yuvasini bozmak istemeyen erkek zaten gecim yolunu bulur, sorun cikatmamaya ugrasir. Gecinmeye gonlu olmayan erkek ise cocuk da olsa farketmez, asla duzelmez. Milletin lafina bakma sakin.

Yok hayır söylemek istedigi m çok istiyorduk ama olmadı o şekilde belirledim sende onca durumda ona mi taklidin
Takılı kalmak değil dikkatimi çekti.
Konuyla hiç alakası yok çünkü.
Alınganlığınız bu durumdan olabilir diye düşündüm.
Ki alıngansınız belli.
Kayınpederin hıncını eşinizden çıkarmışsınız. Eşinizde savunmaya çekilmiş. Her doğru her yerde söylenmez. Babası için bu kadar elestri yapmasaydınız olay büyümezdi. Koskoca adamı eşiniz bu saatten sonra değiştiremez. Beyhude çaba..
Unutmayın; hayattaki olayları kontrol edemezsiniz ama onlara verdiğiniz tepkiyi kontrol edebilirsiniz.
Umarım düzelir aranız.

Arkadasla r ben burada bi sikintimi anlattım kiminiz hak verir kiminiz vermez saygı duyarim ama konu dışı sacmalayan arkadaşlar rica ediyorum ya bakmayın yada yazmadan geçin

Canım benim esimle sikintim yok ki sadece baskı ve çok fazla kısıtlaması evde tekim aksama kadar bir çocuk olsa bana iyi gelir

Bu sebepten babamın,babalığıni sorgulayacak olan,eşi alır babasının evine postalardim ben. Kpder belki tamamen iyi niyetli aklında bir kotuluk olmadan gösterdi,velev ki kötü niyetli babalık ne alaka ya,bu zamana kadar sen mi baktın,buyttun de adamın babaligina laf eder oldun.

Bende mi sorun var olay ne anlamadım ne olmuş tanıdık bir kızım fotosunu göstermişse kocanız onu beğenip sizi mi boşuyacak tövbe tövbe

Yahu gösterse ne olacak kocan hiç dışarı çıkıp güZel kadınları görmüyor mu gösterdi de ne dedi karını boşa bunu mu al dedi tv izliyor musunuz siz ay catlıcam

Reactions: 000
Arkadasim hal ve hareketleri bilmeyen bir insansız sen ne yine gore hak veriyor yada verniyorsun benim yaşadıklarımı yasasaniz ayni şeyleri söyler misiniz acaba ve söylüyorum artik sikildim esim le aram düzeldi TM hadi işinize bakin

Yahu gösterse ne olacak kocan hiç dışarı çıkıp güZel kadınları görmüyor mu gösterdi de ne dedi karını boşa bunu mu al dedi tv izliyor musunuz siz ay catlıcam
Evliliğin izin sonunu görmüyorum diyen bir babadan basediyorum ben whatsaplarimi takip eden bir kp den basediyorum ve anlayamıyorum galiba size normal mi geliyor ya evli adama kadın resmi göstermek

Hayır,şimdi niye kovdunda beni. Ne biliyim ben kpder nasıl bir insan,neler yaşadıniz konuya göre yorum yaptimdi. O zaman gider işime bakarım,olmazsa ekmek yiyeyim.

Hiç kibar değilsiniz.
Yorum yapılmasın istiyorsanız konunuzu kapattırın.
Bu üslup olmamış.

Madem bu kadar iyi tanıyorsun belkide eşinle huzursuz olman için kasıtlı da yapmış olabilir.ne olursa olsun aile huzuru çok önemli canım.iyi anlaşabildigini düşünüyorsan eşinle 3.şahısların laflarını kalee almamani tavsiye ederim.
Bazen cevap vermemek o sözleri yuttuğun anlamına gelmez. Sen yine esinle konusursun agirina gittigini o da anlar.
Huzurun için her önüne gelenin (kv kb gorumce elti farketmez)sözlerini takmamaya çalış.

Gizli çekilen fotolar mi , o kızların haberi var mı böyle fotoğraflarının herkese gosterildiginden ?

Saçma ve adap dışı bir davranış olmuş.

Haklısınız ancak tepkiniz çok yanlış. " Senin baba da baba mı ? " Bu söz bel altı vurmaktir. Hayat arkadaşları birbiriyle böyle konuşmamali.

Istediginiz kadar sinirlenin, bu bahane olamaz. Yiğit öfke anında belli olur.

Babanın bu davranışı hiç hoşuma gitmedi, Senin tepki vermemen Ayrıca sinirlerime dokundu. Iste bu kadar.

Ben sizin canınız değilim.
Ayrıca siz bu üslupla daha çok eşinizle tartışırsınız.
Çok fevrisiniz daha 22 yaşındasınız biraz tepkiselliğinizi yenmeniz gerek..
Boşver kocasına o kadar güveniyor ki bi foto gördü diye sinir krizlerine giriyor çoluk çocukla uğraşiyoruz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…