Cok kotuyum

kp size bu kadar takma nedeni ne anladığım kadarıyla burdan okuduklarımla resmen yuvanın dağılması için uğraşıyor
Bende bunu söyledim yüzüne karşı bana ebliliginizin geleceğini göremiyorum dedi bende siz müdahale etmedikçe yuvamiza çomak sokmadikca mutluyuz dedim siz varken zor çok zor dedim eşime bakıp eşimin yüzüne tukurdu sen erkek olsan senin karin benim karşımda bu şekilde laf yapmaz dedi çıktı gitti

Canım illaki görüyordur esim istagram kullanmıyor bir whatsapi bir de facebooku var facebook şifresi bende var ortak kullanıyoruz sorunda benim yanında göstermesi değil bunu bir babanın evli oğluna göstermesi sorun bu canım ama halletik çok şükür

Bilirim boyle yaşlı tipleri...makyaj falan demesi hep sulu sulu sarkmalar kadınlara...Kadınların yanına gidip hadsiz hadsiz konuşurlar bu tipler yanaşacaz diye.
Bence karışmayın.
Esimide kendine benzetmesini istemiyorum açıkçası eşim o hatalara düşecek insan değil ama tedirginim acikcasi

halletmeniz iyi olmuş.

Yanlız bir babanın yaptığı davranış evli oğlunun neden başını ağırtıyor, koca adam bişey yaparken oğlundan izin istemiyor sonuçta. Doğru veya yanlışı onu bağlar. Keşke kp inize sorsaydınız amacın ne, neden gösteriyorsun bu kızları eşime diye.

Canım kendi sürekli hakli çıkartan bir insan ben soyelseydim mevzu A dan Z e giderdi o kadar uzardi

Özür dilerim ya mesaj defalarca kez gitmis telefon donuyordu bi kaç kez bastım ondan olmuş
Önemli değil canım zaten bu saatten sonra dönsün dünya umrumda değil kendim için cabalicam çocuk için hastaneye falan gidiyorum sıkıntı sitres benden uzak dursun beni kaale bile almaz bundan sonra

Canım esim babasının yaninda öyle diyemez çünkü babası kadın lafı dinliyor diyip sürekli her tartışmalarında yüzümüze vurur hatalrimizi o yüzden dikkatli davraniyoruz onun yaninda saflığına gelirsek canım seni sulu goturur susuz getirir o kadarda uyanık

Allah yardımcın olsun canım yuvana sahip çık ezdirme kendini

Anlamadığım şu;
Bu konuyla iki tane düşük yapmanızın alakası Ne? Cok gecmis olsun ama neden özellikle 2 düşük yaptığınızı belirttiniz?
Düşük yaptığınız için sizi istemediklerini düşünüyorsunuz gibi geldi. Bu çok yanlış bir düşünce. Bu duygudurumundan çıkın bir an önce.

Cocuk olunca duzelmiyor. Duzelir umuduyla sakın cocuk yapmayin, hata olur.

Reactions: 000
Keşke eşiniz babasına; baba ben makyajdan anlamam diyip size paslasaymiş konuyu.
Çok büyütmeyin derim, eski insanlara böyle şeyler yanlış gelmiyor. Kötü niyetle yapmamıştır. Huzurunuzu kaçırmayın derim

Yok hayır söylemek istedigi m çok istiyorduk ama olmadı o şekilde belirledim sende onca durumda ona mi taklidin

Mevzu kapandı suna çok şükür sıkıntı yok canım iyi dileklerin için tesekkur ederim

Haksızsınız . Saygısızlık yapmışsınız. Benim babama senin baban baba değil su bu dese biri çok sinirlenirim . Ki adam gayri ihtiyari göstermiş ne var yani bunda sizde bakaydınız gülüp baba hayırdır kocama gösterme aaa diyip gülüp konuyu sirinlikle kapatsaydınız . Bu kadar mı ozguvensizsiniz konuyu büyütmüste büyütmuşsunuz . Ne gerek vardi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…