- 6 Ağustos 2018
- 502
- 210
- 53
- 28
- Konu Sahibi GzLi KaLsin
-
Bende bunu söyledim yüzüne karşı bana ebliliginizin geleceğini göremiyorum dedi bende siz müdahale etmedikçe yuvamiza çomak sokmadikca mutluyuz dedim siz varken zor çok zor dedim eşime bakıp eşimin yüzüne tukurdu sen erkek olsan senin karin benim karşımda bu şekilde laf yapmaz dedi çıktı gittikp size bu kadar takma nedeni neanladığım kadarıyla burdan okuduklarımla resmen yuvanın dağılması için uğraşıyor
Duzelttik şükür canımHaklıyken haksız konuma düşmüşsün. :/
Canım illaki görüyordur esim istagram kullanmıyor bir whatsapi bir de facebooku var facebook şifresi bende var ortak kullanıyoruz sorunda benim yanında göstermesi değil bunu bir babanın evli oğluna göstermesi sorun bu canım ama halletik çok şükürBen ne sinirlenecek nede kavga çıkaracak birşey görmedim. Eşiniz sizden başka kadın görmüyormu hiç? Instagram kullanmiyormu mesela, sürekli güzel kadınların paylaşımları oluyor. Buda onun gibi birşey ne var yani? Yada siz görmedenmi bakıyor onlara? Sorun sizin yanınızdamı göstermiş olması?
Esimide kendine benzetmesini istemiyorum açıkçası eşim o hatalara düşecek insan değil ama tedirginim acikcasiBilirim boyle yaşlı tipleri...makyaj falan demesi hep sulu sulu sarkmalar kadınlara...Kadınların yanına gidip hadsiz hadsiz konuşurlar bu tipler yanaşacaz diye.
Bence karışmayın.
Bana baktı rengimin bozulduğunu anladi ve güldü bende bir baktım belki utanır diye ama yok canımAl dedi götür dedi çocuklarınıda al git dedi... böyle bisey okudum galiba :) olay yaşandgi anda kp ye deseydin niye gösterysun baba diye.
Canım illaki görüyordur esim istagram kullanmıyor bir whatsapi bir de facebooku var facebook şifresi bende var ortak kullanıyoruz sorunda benim yanında göstermesi değil bunu bir babanın evli oğluna göstermesi sorun bu canım ama halletik çok şükür
Ya daha geçmiş bile var canım soylesem insana pamuk tikarsin şaşırır kalirsinBöyle yaşamayı neden kabul ettiniz?
Ayrıca kayınbabanız yanlış yapmışsa yapmış, kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum. Ama siz çok abartmışsınız.
Canım kendi sürekli hakli çıkartan bir insan ben soyelseydim mevzu A dan Z e giderdi o kadar uzardihalletmeniz iyi olmuş.
Yanlız bir babanın yaptığı davranış evli oğlunun neden başını ağırtıyor, koca adam bişey yaparken oğlundan izin istemiyor sonuçta. Doğru veya yanlışı onu bağlar. Keşke kp inize sorsaydınız amacın ne, neden gösteriyorsun bu kızları eşime diye.
Önemli değil canım zaten bu saatten sonra dönsün dünya umrumda değil kendim için cabalicam çocuk için hastaneye falan gidiyorum sıkıntı sitres benden uzak dursun beni kaale bile almaz bundan sonraÖzür dilerim ya mesaj defalarca kez gitmis telefon donuyordu bi kaç kez bastım ondan olmuş
Canım esim babasının yaninda öyle diyemez çünkü babası kadın lafı dinliyor diyip sürekli her tartışmalarında yüzümüze vurur hatalrimizi o yüzden dikkatli davraniyoruz onun yaninda saflığına gelirsek canım seni sulu goturur susuz getirir o kadarda uyanıkVay arkadaş mesajın başı ne minnoş başlamıştı oysaki:))
Öncelikle kb nin yaptığı saygısızlık elbette ama eşine bu sekilde yansitman yanlış olmuş.
Belli ki cahil bir adam yada fazla saf kayin baban. Eşinin burda suçu olduğunu düşünmüyorum. Hee banane baba elalemin karısından kizindan deseydi tabi süper olurdu ama sonuçta babasi idareten de yapmis olabilir. Tepkini iyi ayarlayabilseydin zaten eşin de sana hak verebilirdi ama simdi haklıyken haksız duruma düşmüşsün ve birsuru de huzursuzluk çıkmış gerçekten üzücü.
Allah yardımcın olsun canımBende bunu söyledim yüzüne karşı bana ebliliginizin geleceğini göremiyorum dedi bende siz müdahale etmedikçe yuvamiza çomak sokmadikca mutluyuz dedim siz varken zor çok zor dedim eşime bakıp eşimin yüzüne tukurdu sen erkek olsan senin karin benim karşımda bu şekilde laf yapmaz dedi çıktı gitti
Anlamadığım şu;Merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim ve çocuğum yok 2 tane düşük oldu bugün eşim ise gitmedi evdeydik herşey cok güzeldi yemeğimiz yedik alış verişe gittik çayımızı ictik eşimin ailesine gittik mutfaklardi hepsi biz gectik oturduk konuştuk sohbet ettik falan konu eşimin babasının isine geldi kendisi havalimaninda temizlik görevlisi iste şöyle yapiyoruz boyle yapıyoruz falan dedi güldü güldürdü sonra esime dedi ki orda senin yasında bir tane kız var oğlum beni çok seviyor güvenlik ben kıza dedim kızım sende benim kizimsin neden bu kadar makyaj suruyorsun dedi bende baba sana ne milletten yanlış anlicaklar boyle bir zamanda dedim yok kızım oda beni babası olarak görüyor kızım dedi sonra kizin resmini açtı eşime gösterdi benim çok zoruma gitti yediremedim açıkçası sonra bütün güvenlik genç kızların resimlerini açıp eşime eşimin annesine gösterdi ben sinirlendim kalktim odaya geçtim kesimde babasıyla TV odasına geçti biraz oturdular kalktık kendi evimize geldik ben eşime söyledim baban neden boyle bir şey yaptı dedim ne var bunda kotu birşey yok dedi bende dedim zoruma gidiyor baban ne hakla boyle bir davranış da bulunuyor dedim abartiyorsun falan dedi bende dedim ki senin baban baba mi dedim iyi bir baba boyle yapmaz dedim senin baban bu şekilde sana babalık yapıyor ama baba değil dedim çok sinirlendim ama esimde bu lafları duyunca sinirlendi karşılıklı tartıştık babamı aricam git dedi bende ara dedim telefonum ondaydı babamida aricam gelsinler dedi bende aynen ara dedim benim babamı da ara senin babanın marifetlerini soyliyim de baban utansın dedim sonra baya tartıştık ve benim sinirden ellerim titriyor haksiz miyim arkadaşlar siz söyleyin (uzun oldu biraz hakkınızı helal edin )
Cocuk olunca duzelmiyor. Duzelir umuduyla sakın cocuk yapmayin, hata olur.Canim benim eşim biraz eski kafalı olduğu için davranışları galiba yada dediğim gibi çocuk yok acaba bütün ilgisini bana veriyor baskısı o yüzden mi diyedr düşünüyorum evlilik kolay kurulan birşey değil kolayca bozulsun hani zamana bıraktık bir çocuk olsa düzelir diyorlar artik zaman
Yok hayır söylemek istedigi m çok istiyorduk ama olmadı o şekilde belirledim sende onca durumda ona mi taklidinAnlamadığım şu;
Bu konuyla iki tane düşük yapmanızın alakası Ne? Cok gecmis olsun ama neden özellikle 2 düşük yaptığınızı belirttiniz?
Düşük yaptığınız için sizi istemediklerini düşünüyorsunuz gibi geldi. Bu çok yanlış bir düşünce. Bu duygudurumundan çıkın bir an önce.
Cevremde hep öyle diyorlar bende o yüzden olursa düzelir diye sanıyorum yada kendimi kandiriyorumCocuk olunca duzelmiyor. Duzelir umuduyla sakın cocuk yapmayin, hata olur.
Mevzu kapandı suna çok şükür sıkıntı yok canım iyi dileklerin için tesekkur ederimKeşke eşiniz babasına; baba ben makyajdan anlamam diyip size paslasaymiş konuyu.
Çok büyütmeyin derim, eski insanlara böyle şeyler yanlış gelmiyor. Kötü niyetle yapmamıştır. Huzurunuzu kaçırmayın derim
Bakma okuma çık git arkadasim konuşma tarzim bu sana ne kimsin sen senin deneme gore hareket edecem isine bak benim konuma yazma canımı da sikmaDedim dedi dediydi dediler. Off.haksizsiniz ayrica.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?