Cok kotuyum

Yazmayayım yazmayayım diyeceğim tutamıyorum. Eşinizin babasından iğrendim sapıkmıdır nedir . Kendi gelinlerini sosyal medyada takip edecek, kuzenleriyle tokalaşmanı, telofonda görüşmesini sorun yapacak kadar zihniyetleri bozuk, zihniyetleri pis kişilerin elalemin kızlarına, sadece fotoğraf olarak baktıklarını düşünmüyorum. Ne diyeyim Allah ıslah etsin. Bence de bu evliliğe çocuk yapmayın ya kızınız olursa erkek oldukları için herşeyi kendilerine mübah gören sapık, pis zihniyetler arasında yazık edersiniz çocuğa.

Canim benim eşim biraz eski kafalı olduğu için davranışları galiba yada dediğim gibi çocuk yok acaba bütün ilgisini bana veriyor baskısı o yüzden mi diyedr düşünüyorum evlilik kolay kurulan birşey değil kolayca bozulsun hani zamana bıraktık bir çocuk olsa düzelir diyorlar artik zaman
Banlanmışsın ama umarım okursun. Çocuk olunca hiçbirşey birdenbire değişmiyor tam aksine bütün sorumluluklar artıyor. Gözünü seveyim değişir diye çocuk yapma.

Bunu direk o an şakayla karışık sorgulamak gerekirdi. Baba hayırdır bekar oğlun mu var, kim için gösteriyorsun diye. Sinirinizi, sinirlendiğiniz kişilerden çıkartın.

Adamın hem suçu yok, hem babasına hakaret ediliyor. Yaş o iş.

Yazmayayım yazmayayım diyeceğim tutamıyorum. Eşinizin babasından iğrendim sapıkmıdır nedir . Kendi gelinlerini sosyal medyada takip edecek, kuzenleriyle tokalaşmanı, telofonda görüşmesini sorun yapacak kadar zihniyetleri bozuk, zihniyetleri pis kişilerin elalemin kızlarına, sadece fotoğraf olarak baktıklarını düşünmüyorum. Ne diyeyim Allah ıslah etsin. Bence de bu evliliğe çocuk yapmayın ya kızınız olursa erkek oldukları için herşeyi kendilerine mübah gören sapık, pis zihniyetler arasında yazık edersiniz çocuğa.

Oha bunlardan hiç haberim olmadan yazmıştım. Bu ne iğrençlik yahu? Daha kendini yetiştiremeyen insanlar, çocuk yapma derdinde. Şaka gibi.

Te
Madem bu kadar iyi tanıyorsun belkide eşinle huzursuz olman için kasıtlı da yapmış olabilir.ne olursa olsun aile huzuru çok önemli canım.iyi anlaşabildigini düşünüyorsan eşinle 3.şahısların laflarını kalee almamani tavsiye ederim.
Bazen cevap vermemek o sözleri yuttuğun anlamına gelmez. Sen yine esinle konusursun agirina gittigini o da anlar.
Huzurun için her önüne gelenin (kv kb gorumce elti farketmez)sözlerini takmamaya çalış.
Tesekkur ederim canım öyle yapacam artik

Ben sizin canınız değilim.
Ayrıca siz bu üslupla daha çok eşinizle tartışırsınız.
Çok fevrisiniz daha 22 yaşındasınız biraz tepkiselliğinizi yenmeniz gerek..
Seni pek alakadar ettiğini düşunmuyorum sana ne benim fevriligimden sen benim canım değilsin zaten ima ole söyledim ben onu CaNİM hadi isine bak

• Komik
Reactions: 000
Seni pek alakadar ettiğini düşunmuyorum sana ne benim fevriligimden sen benim canım değilsin zaten ima ole söyledim ben onu CaNİM hadi isine bak
Bize ne ise niye buraya konu açıyorsunuz..:işsiz:

Kayınpederinize olan sinirinizi kocanızdan neden çıkartıyorsunuz ki?
Koskoca adam ne yaptığını bilmiyor o belli ama seninde ne yaptığın hakkında hiçbir fikrin yok. Kim olursa olsun insan ailesinden birine laf söyletmez ne yapmış olursa olsun. Yani kendisi sevmese bile başkası onun hakkında birşey söylese kaplan kesilir. Ben babamı sevmem. Ama eşim babam hakkında birşey söylese ağızına eder oturturum. Ne münasebet.
Madem öyle şaka yollu kayınpederinize hayırdır baba oğluna kız mı beğendiriyorsun deseydin. Rahatsızlığını belli etseydin. Adamda salak değildir herhalde anlardı.

Kayınpederinize olan sinirinizi kocanızdan neden çıkartıyorsunuz ki?
Koskoca adam ne yaptığını bilmiyor o belli ama seninde ne yaptığın hakkında hiçbir fikrin yok. Kim olursa olsun insan ailesinden birine laf söyletmez ne yapmış olursa olsun. Yani kendisi sevmese bile başkası onun hakkında birşey söylese kaplan kesilir. Ben babamı sevmem. Ama eşim babam hakkında birşey söylese ağızına eder oturturum. Ne münasebet.
Madem öyle şaka yollu kayınpederinize hayırdır baba oğluna kız mı beğendiriyorsun deseydin. Rahatsızlığını belli etseydin. Adamda salak değildir herhalde anlardı.
Canım simdi yasamadiniz benim kayın peder çok farklı gerçekten bir kanana gibi sen bir dersin o on der su sarsın. O yüzden bundan sonra takma maya calisicam umrjmda bile değil yani

Adam naptı yani sizce çocuğunuz olmuyor diye oğlunun karısının yanında oğluna başka kız mı gösterdi bu mudur ana fikir? Kayınpeder belli ki densiz birisi çok saçma tepkiler vermişsiniz. Ne olursa olsun senin baban baba mı deme hakkını vermez bu size. Azıcık büyüyün

Ben sizin canınız değilim.
Ayrıca siz bu üslupla daha çok eşinizle tartışırsınız.
Çok fevrisiniz daha 22 yaşındasınız biraz tepkiselliğinizi yenmeniz gerek..
İnsanlar bize derdini açıyor ve sizde tam da onu derdini hedef olarak yaraliyorsunuz.çok ayipliyorum bu mesajınızı.

Back
X