Cok kotuyum

benim annem bile begenince babama gösteriyor , evli değilim bende gösteririm sevgililerime .
sokaktaki güzel bulduğum kadınları çaktırmadan kesin kesin gösteiririm . oda genelde begenmez , ne oluyor simdi anlayamıyorum gercekten ?
MasAllah baya genismissiniz dikkat edin partnerizi yarin o fotolarini gosterdiginiz kizlarin yaninda bulursunuz 😂

İste grup da bazı dengesiz arkadaşlar olduğu için bu konuyu anlayamiyorlar
Hemde ne gereksiz onlar hep aldatliyodur canim merak etme sen hele bi arkadasin mesajlarina ve yazdklarina baktim resmen kadonlarinn derdiyle dalga geciyo sonra kadin erkrk esit diye ciyak ciyakta onlar bagiriyo en cok kadin aynisini yapsa koca onu bi daha babasina yaklastrmaz 😂😆

kb ben sevdigim insana kari kiz gostermem asla yarin senin yaninda baska kizlari kessede hak ver adama
öküz gibi bakıp insanları ve beni rahatsız etmedikce güzel bir kadın görünce bakabilir . göz bu , bende bakıyorum , ne var ?
herkes kendi niyetiyle görüyor karsıdakini işte . siz sevdiğiniz insanı evden cıkarmazsınız.

Neden insan değil mi onlar? Kocası resimde kadın gördü diye ne yapacak? Ne Ya pa bi lir? He pardon ama onlar KADIN, yaratık ve erkek avcısı pardon :işsiz:
Kendigi yazdigini bi daha oku bence daha önceki yazdklariniza baktim da cok üzülüyorum insanlara böyle yorum yapanlara

öküz gibi bakıp insanları ve beni rahatsız etmedikce güzel bir kadın görünce bakabilir . göz bu , bende bakıyorum , ne var ?
herkes kendi niyetiyle görüyor karsıdakini işte . siz sevdiğiniz insanı evden cıkarmazsınız.
Ciksinda elalemin götüne basina bakmasin midem genis deil :kusmuk: o kadar esimde gayet özgür biri evlenince anlarsin

Ciksinda elalemin götüne basina bakmasin midem genis deil :kusmuk: o kadar esimde gayet özgür biri evlenince anlarsin
keske sizn insan fizyolojisinden biraz haberdar olsaydınızda , 22 yasında evlenince ona sıra gelmemiştir henüz

Bazi hanimlar attigim mesaji begenmiyo ama kusura bakmayin ben sizin gibi genis deilim sizin kocaniz baksin baska karilara ben
tahammül edemem:halay:
Ne yapacaksınız adamı eve hapsedecek misiniz ?
Bu adam dışarıda, iş hayatında hiç mi kadın görmeyecek ?
Ben de dışarıda bakımlı bir kadını gördüğüm zaman bakıyorum, ne güzel yakıştırmış kıyafetini diyebiliyorum.
Abartılmadığı sürece bur sorun görmüyorum.

Ne yapacaksınız adamı eve hapsedecek misiniz ?
Bu adam dışarıda, iş hayatında hiç mi kadın görmeyecek ?
Ben de dışarıda bakımlı bir kadını gördüğüm zaman bakıyorum, ne güzel yakıştırmış kıyafetini diyebiliyorum.
Abartılmadığı sürece bur sorun görmüyorum.
Tabiki evde hapis deil eve kapatmak sacmalik zaten adam bu saat oldu hala iste restoranti var yani anlicaginiz kadinlarla da konusuyo ama kayin babam gelipte elin kizinin konusunu esime anlatip fotosunu gosteremez ve üstelik benim yanimda kabul edemem kusura bakmasin kimse insanlarin düsünceleri hakkinda fikrinizi söyleyebilirsiniz ama yargilamak haddinize düsmemis

Tabiki evde hapis deil eve kapatmak sacmalik zaten adam bu saat oldu hala iste restoranti var yani anlicaginiz kadinlarla da konusuyo ama kayin babam gelipte elin kizinin konusunu esime anlatip fotosunu gosteremez
Şimdi farklı bir şeyden bahsediyorsunuz. Bakabilir mi bakamaz mı ?

keske sizn insan fizyolojisinden biraz haberdar olsaydınızda , 22 yasında evlenince ona sıra gelmemiştir henüz
Benim sizin gibi SEVGILILERIM olmadigindan anlamiyorum kusura bakmayin tabi her erkek insana biseyler katar ben sadece esimle birlkte olup onla evlendigim icin fizyolojiden anlamam pek iyi ki de 22 de evlenmisim hayata erken baslamak güzel kart olunca tadi cikmiyo😂

Hemde ne gereksiz onlar hep aldatliyodur canim merak etme sen hele bi arkadasin mesajlarina ve yazdklarina baktim resmen kadonlarinn derdiyle dalga geciyo sonra kadin erkrk esit diye ciyak ciyakta onlar bagiriyo en cok kadin aynisini yapsa koca onu bi daha babasina yaklastrmaz 😂😆
Sende gerek sizlere cevap verme gereği duyma canım bos ver dediğin gibi kabul edenlerin hepsi habersiz aldatilanlar ben kabule etmedim etmemde yani

Şimdi farklı bir şeyden bahsediyorsunuz. Bakabilir mi bakamaz mı ?
müsteri farkli disarda benim yanimda baskasina baksa farkli ha ben olmayinca kötu niyetle asla bakmaz eminim merakindan bakabilir benim istemedigim sey aile icinde makyajli kizlar konusulup karisnijn yaninda baska kizlar gosterilmesi

Sende gerek sizlere cevap verme gereği duyma canım bos ver dediğin gibi kabul edenlerin hepsi habersiz aldatilanlar ben kabule etmedim etmemde yani
Hepsinde boynuz var canim merak etme hele biri sevgililerm demesindenn belli 😂kocanin üstune de gitme onun sucu yok insAllah mutlu olursunuz hep

Biraz özgüven.. Ne düşündünüz kocanıza onlardan birini ayarlamaya çalıştığını mı? Yada kocanızın herhangi birinden etkileneceğini mi? Adam iş arkadaşlarını göstermiş laf olsun diye. Ne kötü babalığı kalmış ne hadsizliği. Biraz sakin olun bence.
Konuşacak çok konu vardı gereksiz biryerden konu açtı ve bekar oğlu varken evli oğluna göstermesi de normal degil

Back
X