Cok kötüyüm

doğulular bekareti takıyor ama kardese yapılan istismarı takmıyor mu? abiniz babanıza “öptüm sadece” derken babanız batılı mıydı? saçma sapan düsünceler, saçma sapan hayatlar. bu yasadığınız istismar. ben olsam abimin yüzüne dahi bakmazdım. hem de 12 yas hiç kücük bir yas değil. bekaretinizi umursayana kadar aile içinde size güven vermesi gereken birinin sizi bu sekilde yaralamasını dert edin.

1,5-2 yaşlarını hatırlayan ben 12 yaşında ne yasadığını hatırlamayan siz

Kasıtlı bir konu gibi geldi bana. Eğer sorun bekaretse bir arkadaşımla oynarken vs vs derdi. Abi detayı neden?
Bazı konular benim hayat enerjimi çekiyor.

Kasıtlı bir konu gibi geldi bana. Eğer sorun bekaretse bir arkadaşımla oynarken vs vs derdi. Abi detayı neden?
Bazı konular benim hayat enerjimi çekiyor.
valla öyle.. uydurmaysa daha da kötü. nasıl bir zihniyet yani?

valla öyle.. uydurmaysa daha da kötü. nasıl bir zihniyet yani?
Bilemiyorum. Böyle bir şeyi yazamazsınız ya da bekaretle alakalı endişe ederek yazamazsınız. İki erkek kardeşim var tövbe estağfurullah oynadık da kucaklaştık da altalta üstüste savaş da yaptık hiç böyle şeyler gelmedi aklıma. Okuyunca "nasıl yani" diyor insan.

O an ileri gidildi mi vs hatırlamıyorum ama bi şey olsa fark edilirdi değil mi ben genelde çok ehvamli kurutuluyumdur
Nasıl bir oyun bu yahu? Ayrıca 12 yaştan bahsediyorsunuz 2-4 yaş değil. Yani bence sapkinlik bu. Hani abiniz sizden daha büyük ona açıkça sapıklık derdim ama sizde öyle bebek falan değilmişsiniz … bilemedim ben şimdi.

O an ileri gidildi mi vs hatırlamıyorum ama bi şey olsa fark edilirdi değil mi ben genelde çok ehvamli kurutuluyumdur
12 çok küçük değil, ileri gidilse kesin hatırlardınız, kendinize boşu boşuna dert çıkarmayın.

Abinin yüzüne mu bakamıyorsun ? O senin yüzüne bakamasın ahlaksiz hicbirsey yapmamış olsa bile düşünmüş üstelik 15 yaşında ! Bu iğrenc insanı hayatınızdan silin ! Abiniz falan değil o sizin

Sence takılıyor mu kaç tane haber var istismarı eden değil uğrayanın öldürüldüğü dışlandığı. O kadar fazla örnek var ki

Abla ben daha 6 yaşımdayken çocuğun gelip de beni öpüşünü hatırlıyorum. 12 yaş küçük bir yaş değil.

Bekaret takıntınız yaşadığınız şeyin aile içi istismar olduğu gerçeğini fark etmenize engel olacak kadar zihninizi ele geçirmiş. Bekaretinizi abiniz bozduysa sizce tek sorun ileride kocanıza ne diyeceğiniz mi? Abiniz de siz de küçük falan değilmişsiniz. Dümdüz ensest ve istismar. Ama siz bekaretiniz için endişelenmeye devam edin tabii. Şair diyor ya: “Ben bu çağdan nefret ettim, etimle kemiğimle nefret ettim.” diye; ben de bu kültürden, gelenek dediğiniz o saçmalıklardan, bu iğrenç zihniyetten etimle kemiğimle nefret ettim.

Nerenizden öptü? Günaha bağladıysa yanaktan küçük bir buse olmadığını düşündürüyor. Çok katı, dindar bir ailede misiniz kadın erkek iletişiminin minimumda olduğu? Gerçi öyle bile olsa abilerin kardeşini öpmesinde sorun olmasa gerek.
Narin cinayetinden müebbet alan abisi de "aynı diş fırçasını kullanmıştık, sorun olur mu?", "öpmüştüm, sorun çıkar mı?" gibi sorular sormuştu. Henüz net bilmiyoruz ne kadar ve nasıl bir dahli vardı... Çünkü ne kadar ileri gittiğinin farkında olmayan birinin soruları bunlar. Abinizinki de öyle gibi...
Konunun fake olmasını diliyorum.

Öpücükten bekarete konu nasıl geçti ben kaçırdım.orayi, yaşansa böyle birşey hatirlardin, ayrıca abinin yüzüne mi bakamiyorsun, o ahlaksiz senin yüzüne bakamamali.

ya ben 20 küsür yaşındaydım çalıştığım işyerinin deposunda pubik kemiğimin üzerine düştüm, iş çıkışına kadar kavun gibi şişti. annem o zaman sağ değildi babamla yaşıyordum, evleri işyerime çok yakın diye dayımlara gittim. Yengem hastaneye götürdü beni. Doktor hemen bekaret kontrolü yaptı. Yengem de telefonda dayımlara kızlığında sorun yokmuş haberini veriyor. Yahu benim takımlar gitmiş milletin derdi bekaretim. Hem de doğuda değil Türkiye'nin en batısı İzmir şehrindeydik. Bu konunun fake olmasını diliyorum. Gerçekçe anladığım kadarıyla abisi dudaktan öpmüş olsa gerek. Ama başka şeyler de oldu da konu sahibi yazmmaya mı çekindi? Öpücüğü hatırlayan olanı biteni de hatırlar. Ama yine de olduysa bile herhalde üzerlerinde kıyafet falan vardır yani. Tövbe yarabbi, abinin yaşı küçük değil bu düpedüz sapıklık ve istismar. Konu sahibi abinizin yüzüne bakmayın zaten, bekaretinize bir şey olmamıştır ama bir terapiye falan gidin, nasıl bir aile böyle? Baba da gıkını çıkarmamış.

Hikayeniz çok ilginç. Yani bekaretin bozulcagı akıllarına nasıl geldi. Yengeniz bir de bunu dayınıza söylemeye utanmıyor mu?

12 yaş aslında hatırlanmayacak bir yaş değil ki abiniz de sizden min 1 yaş büyüktür. 12-13 yaşında iki çocuk çoğu şeyi gayet net hatırlar. Ancak iğrenç bir şey. Ayrıca düşündüğünüz gibi bir şey olsaydı şu anda sizin anlattiginiz aile profiline göre çok farklı konuşuyor olurduk.
Bu düşünceler sizin akliniza devamlı gelirse takıntı haline gelir. Sağlıklı bir ruh haline uzak olursunuz. Siz bunun tedavisine bakın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…