- 6 Mart 2024
- 11.208
- 9.729
- 168
- 29
Kasıtlı bir konu gibi geldi bana. Eğer sorun bekaretse bir arkadaşımla oynarken vs vs derdi. Abi detayı neden?doğulular bekareti takıyor ama kardese yapılan istismarı takmıyor mu? abiniz babanıza “öptüm sadece” derken babanız batılı mıydı? saçma sapan düsünceler, saçma sapan hayatlar. bu yasadığınız istismar. ben olsam abimin yüzüne dahi bakmazdım. hem de 12 yas hiç kücük bir yas değil. bekaretinizi umursayana kadar aile içinde size güven vermesi gereken birinin sizi bu sekilde yaralamasını dert edin.
valla öyle.. uydurmaysa daha da kötü. nasıl bir zihniyet yani?Kasıtlı bir konu gibi geldi bana. Eğer sorun bekaretse bir arkadaşımla oynarken vs vs derdi. Abi detayı neden?
Bazı konular benim hayat enerjimi çekiyor.
Bilemiyorum. Böyle bir şeyi yazamazsınız ya da bekaretle alakalı endişe ederek yazamazsınız. İki erkek kardeşim var tövbe estağfurullah oynadık da kucaklaştık da altalta üstüste savaş da yaptık hiç böyle şeyler gelmedi aklıma. Okuyunca "nasıl yani" diyor insan.valla öyle.. uydurmaysa daha da kötü. nasıl bir zihniyet yani?
Nasıl bir oyun bu yahu? Ayrıca 12 yaştan bahsediyorsunuz 2-4 yaş değil. Yani bence sapkinlik bu. Hani abiniz sizden daha büyük ona açıkça sapıklık derdim ama sizde öyle bebek falan değilmişsiniz … bilemedim ben şimdi.O an ileri gidildi mi vs hatırlamıyorum ama bi şey olsa fark edilirdi değil mi ben genelde çok ehvamli kurutuluyumdur
12 çok küçük değil, ileri gidilse kesin hatırlardınız, kendinize boşu boşuna dert çıkarmayın.O an ileri gidildi mi vs hatırlamıyorum ama bi şey olsa fark edilirdi değil mi ben genelde çok ehvamli kurutuluyumdur
Sence takılıyor mu kaç tane haber var istismarı eden değil uğrayanın öldürüldüğü dışlandığı. O kadar fazla örnek var kidoğulular bekareti takıyor ama kardese yapılan istismarı takmıyor mu? abiniz babanıza “öptüm sadece” derken babanız batılı mıydı? saçma sapan düsünceler, saçma sapan hayatlar. bu yasadığınız istismar. ben olsam abimin yüzüne dahi bakmazdım. hem de 12 yas hiç kücük bir yas değil. bekaretinizi umursayana kadar aile içinde size güven vermesi gereken birinin sizi bu sekilde yaralamasını dert edin.
Abla ben daha 6 yaşımdayken çocuğun gelip de beni öpüşünü hatırlıyorum. 12 yaş küçük bir yaş değil.Arkadaşlar merhaba günlerdir kafamı kurcalayan kimseyle konuşamadığım utandığım bi durum var sizden de çok utanıyorum ama artık dayanamıyorum . Öncelikle çok saçma ve aptalca gelecek biliyorum şimdiden çok özür dilerim. Kucukken tahmini 12 yaşında falanım abimle oyun oynuyorduk sonra hatırladığım kadarıyla beni öptü falan daha sonra pişman olmuş olacak ki babama sadece oyun oynuyorduk bi şey olmaz dimi diye bi şey sorduğunu hatırlıyorum günah olup olmadığını soruyordu sanırım ve kendisi söyledi bunu benim hatırladığım kadarıyla ben rahatsızlık hissetmedim hiç geçen gün bi an aklıma geldi neden bilmiyorum acaba o an kötü bi şey yaşanmış da hissetmemis olabilir miyim çok afedersiniz ama bizim taraf doğulu böyle şeylere dikkat ederler hani istemeden kizlik zari hasar görmüş müdür çok utanıyorum asla abime bakamıyorum zaten bu olaydan çok pişman olduğunu hatırlıyorum asla da öyle bi şey olmadı çocuklukta yaşanan saçma bi olay oldu onun gözünde öyle düşünüyorum ben bu düşüncelerden kurtulamıyorum ya bakireligim bozulduysa evlendiğimde eşime falan ne diyeceğim Allah aşkına yardım edin
Nerenizden öptü? Günaha bağladıysa yanaktan küçük bir buse olmadığını düşündürüyor. Çok katı, dindar bir ailede misiniz kadın erkek iletişiminin minimumda olduğu? Gerçi öyle bile olsa abilerin kardeşini öpmesinde sorun olmasa gerek.Arkadaşlar merhaba günlerdir kafamı kurcalayan kimseyle konuşamadığım utandığım bi durum var sizden de çok utanıyorum ama artık dayanamıyorum . Öncelikle çok saçma ve aptalca gelecek biliyorum şimdiden çok özür dilerim. Kucukken tahmini 12 yaşında falanım abimle oyun oynuyorduk sonra hatırladığım kadarıyla beni öptü falan daha sonra pişman olmuş olacak ki babama sadece oyun oynuyorduk bi şey olmaz dimi diye bi şey sorduğunu hatırlıyorum günah olup olmadığını soruyordu sanırım ve kendisi söyledi bunu benim hatırladığım kadarıyla ben rahatsızlık hissetmedim hiç geçen gün bi an aklıma geldi neden bilmiyorum acaba o an kötü bi şey yaşanmış da hissetmemis olabilir miyim çok afedersiniz ama bizim taraf doğulu böyle şeylere dikkat ederler hani istemeden kizlik zari hasar görmüş müdür çok utanıyorum asla abime bakamıyorum zaten bu olaydan çok pişman olduğunu hatırlıyorum asla da öyle bi şey olmadı çocuklukta yaşanan saçma bi olay oldu onun gözünde öyle düşünüyorum ben bu düşüncelerden kurtulamıyorum ya bakireligim bozulduysa evlendiğimde eşime falan ne diyeceğim Allah aşkına yardım edin
ya ben 20 küsür yaşındaydım çalıştığım işyerinin deposunda pubik kemiğimin üzerine düştüm, iş çıkışına kadar kavun gibi şişti. annem o zaman sağ değildi babamla yaşıyordum, evleri işyerime çok yakın diye dayımlara gittim. Yengem hastaneye götürdü beni. Doktor hemen bekaret kontrolü yaptı. Yengem de telefonda dayımlara kızlığında sorun yokmuş haberini veriyor. Yahu benim takımlar gitmiş milletin derdi bekaretim. Hem de doğuda değil Türkiye'nin en batısı İzmir şehrindeydik. Bu konunun fake olmasını diliyorum. Gerçekçe anladığım kadarıyla abisi dudaktan öpmüş olsa gerek. Ama başka şeyler de oldu da konu sahibi yazmmaya mı çekindi? Öpücüğü hatırlayan olanı biteni de hatırlar. Ama yine de olduysa bile herhalde üzerlerinde kıyafet falan vardır yani. Tövbe yarabbi, abinin yaşı küçük değil bu düpedüz sapıklık ve istismar. Konu sahibi abinizin yüzüne bakmayın zaten, bekaretinize bir şey olmamıştır ama bir terapiye falan gidin, nasıl bir aile böyle? Baba da gıkını çıkarmamış.doğulular bekareti takıyor ama kardese yapılan istismarı takmıyor mu? abiniz babanıza “öptüm sadece” derken babanız batılı mıydı? saçma sapan düsünceler, saçma sapan hayatlar. bu yasadığınız istismar. ben olsam abimin yüzüne dahi bakmazdım. hem de 12 yas hiç kücük bir yas değil. bekaretinizi umursayana kadar aile içinde size güven vermesi gereken birinin sizi bu sekilde yaralamasını dert edin.
Hikayeniz çok ilginç. Yani bekaretin bozulcagı akıllarına nasıl geldi. Yengeniz bir de bunu dayınıza söylemeye utanmıyor mu?ya ben 20 küsür yaşındaydım çalıştığım işyerinin deposunda pubik kemiğimin üzerine düştüm, iş çıkışına kadar kavun gibi şişti. annem o zaman sağ değildi babamla yaşıyordum, evleri işyerime çok yakın diye dayımlara gittim. Yengem hastaneye götürdü beni. Doktor hemen bekaret kontrolü yaptı. Yengem de telefonda dayımlara kızlığında sorun yokmuş haberini veriyor. Yahu benim takımlar gitmiş milletin derdi bekaretim. Hem de doğuda değil Türkiye'nin en batısı İzmir şehrindeydik. Bu konunun fake olmasını diliyorum. Gerçekçe anladığım kadarıyla abisi dudaktan öpmüş olsa gerek. Ama başka şeyler de oldu da konu sahibi yazmmaya mı çekindi? Öpücüğü hatırlayan olanı biteni de hatırlar. Ama yine de olduysa bile herhalde üzerlerinde kıyafet falan vardır yani. Tövbe yarabbi, abinin yaşı küçük değil bu düpedüz sapıklık ve istismar. Konu sahibi abinizin yüzüne bakmayın zaten, bekaretinize bir şey olmamıştır ama bir terapiye falan gidin, nasıl bir aile böyle? Baba da gıkını çıkarmamış.
e cinsel organımın üzerine düştüm yani ondanHikayeniz çok ilginç. Yani bekaretin bozulcagı akıllarına nasıl geldi. Yengeniz bir de bunu dayınıza söylemeye utanmıyor mu?
Ahahfa ay beklemediğim anda geldi sesli güldüm, kusura bakmayınYahu benim takımlar gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?