çok kötüyüm ;(

Şu son birkaç gündür okuduklarımdan sonra erkeklerden tiksindim resmen. Ailemden dolayı gidebilme ihtimalim yok demişsin böyle birşeyi asla düşünme bile sonradan pişman olacağın şeylere sakın kalkışma bu ne bu kadar kudurmuş resmen parası neyse ben vercem gitsin töbee. Madem bu kadar çok yapası gelmiş gitsin çaktırmadan yapsın bari bangır bangır sana niye söylüyo.


(bu ne bu kadar kudurmuş resmen parası neyse ben vercem gitsin töbee.)bu laf cuk diye oturmuş ...çok güldüm..
 
:O yok artık daha neler olur mu hiç öyle şey.
izin verin gitsin ki zaten sizden böyle birşey istemesi kabahat.
nası bir cesaretmiş anlamadım.
 
tamam askerde zor bir dönemde ama böyle yapması çok ters geldi bana,benim sevgilim böyle laf kullansa büyük konuşmak istemem ama yüzüne bile bakmam gururum incinir. İyi düşün taşın ona göre hareket et.
 
kusura bakmayn sizide byle snrlendrdm.şu an çok mutluyum çnkü böyle brşey yok ben onu çok üzmüştm bu yüzden bana ceza vermş söyledklernin hepsi yalanmış :) tabi ben baya trip attım git yap dedm umursamadm felan sonra aradı ben sana ne zaman yalan syledm senden bşkasına dokunablrmym ben bunlarn hepsi akıllanman içndi çok üzdün beni dedi aslında bu kadar uzatmycaktm ama sen öyle konşmaynca byle oldu dedi..seni herşeyden çook sevyorum ben dedi baya konuştuk çok üzdü ama çokta mutlu etti onu gerçekten çok sevyoruum :) hepinze tekrar teşekkür ederm szide byle snrlendrdm.yardmlarnz içn teşekkür edyoruum :) :)

Ceza vermiş he?
Ayyy bayılcem!
İnandın mı sen de buna?
"Sen de kimsin de bana ceza biçiyorsun" diyemedin,kapıyı gösteremedin sanırım.
Neyse umarım cezan sonuçlanmıştır mutlu olduğuna göre...
Aman dikkat et bir dahaki cezanda daha ağır eylemlere girişmesin.
 
Ceza denlmez tabi ama yani bz bunu yaparz brbrmze mesela beni çok snrlendrp üzmştr bende ona yaparm akıllansn dye öyle bi ilşkmz var.
 
çok kötüyümm ;( sevgilim askerde 6 ay oldu dayandı sabretti şmdi ise sıkıldm dokunablmek istyorum dedi ve bana 3 seçenek sundu ya sen gel, ya başkasyla olmama müsade et ya da ayrılalım dedi ;( sevglm erzurumda ben ankaradaym ve ailemdende dolayı gdeblme ihtmalm ble yok ;( napcam ben napmalym ;(

selamlar
bir üyeye yazdığım yorumu yazıyorum:


bir üyeden alıntı: kızlar düşündüm düşündüm çıkamadım işin içinden. nolur herkes fikir versin bana.ilişkilerde bi erkeğin yanaktan dudaktan öpmesi yaklaşmak istemesi sarılması normalmi? erkek arkadaşım yalnız kaldıgında opmek ıstıyo bende dudaktan degılde yanaktan opmesıne ızın verıyorum . ama ben ızın vermeddıkten sonra zorla falan opmeye calısmıyo ama ıstıyo yaklasıyo falan .aslında erkek arkadasıma guvenıyorum ama bazen aklım karısıyo erkegın bunları ıstemesı normalmı yoksa benı kullanıyomu dıyorum nolur bı akıl versın kızlar nolur


ben: arkadaşım, erkeklerin bazılarında var bu. ben uygun görmüyorum. çünkü öpmek dokunmak vs istiyorlar ama sevgililerinin ya da eşlerinin hiç böyle şeyler yaşamamış olmasını istiyorlar. bir de bu tür şeyler evlendikten sonra sıkıntı olabiliyor. erkek ne kadar sevse de neden bu kadar rahat davrandın bana, niye izin verdin diyebiliyor. tabii bunlar benim için önemli ama ikinci planda olan şeyler. benim için en önemlisi ise ben böyle bir yaptığımda Allah'ın hoşuna gitmeyeceğiydi. düşündüm hangisi önemli diye. sevgilim onu öpmüyorum elini tutmuyorum diye bana kızıyordu hatta bunu çok abarttığı bile oluyordu, kendisini sevmediğimi düşünüyordu bazen. morali bozuluyordu. kendime dedim ki evet ben onu çok seviyorum elini tutmak öpmek istiyorum ama ben Rabbimi ondan çok seviyorum. Bu onun hiç hoşuna gitmez. ayrıca bunlardan dolayı ileride evimizde huzursuzluk olsa ne yüzle Rabbimden yardım isterim. neyse ben Rabbimin rızasını seçtim, hiç pişman değilim, iyi ki de onun hoşuna gitmeyecek bir şey yapmamışım. şimdi içim huzurlu. biliyorum ki ben ona karşı gelmedim, inşallah o da benim yardımcım olur hep. bu arada eşim diyor ki ben senin bu halinden çok memnunum, elimi tutmamanı, beni öpmemeni takdir ediyorum :)
 
3. seçenek.
Her askere giden keraneye mi koşmak zorunda? Erkeklerin ihtiyacı var diye birşeyi kabul etmiyorum ben. Elbette cinsellik fizyolojik ihtiyaç ama bir sevgilin, bir karın, bir nişanlın varsa sen de herkes gibi paşa paşa çok afedersin ama sol elini kullanacaksın. Cinsel tatmin ihtiyaçtır, başkasının koynuna koşmak ihtiyaç değildir.
Düşünme bile.
Hayır yarın birgün sorunlu hamilelik geçirsen de 9 ay birlikte olamasanız ne olacak? Terbiyesiz. Bir de sormuş ya utanmadan.

Aynen,katılıyorum.:ssz:Bu ne terbiyesizliktir !

mesajlaştık telefonda konuşmadk..bunu gerçekten söyledğne inanmıyorum gerçekten bunu hssedemez ve bugnde 11.ayımza grmştk :'( kesn snrlendi ve beni denyo felan yani yok dounmaz o başkasına brazcık tanıdysam yapmaz :'( kızdım sen nasıl söylersn bunu ne dedğnin farkndamsn dedm cevap veremedi pişman olmuştr blyorum özür dillycek :'(

Nayııırrrr nolaaamazzzz...:ssz:

Ben onun güvenini biraz kaybettm bu yzden byle yapyo ona çok güvendğmi blyo ve denyo ben ona çok inanıyorum çok güvenyorum..

Güvendiğin dağlara kar yağmasın,dikkat et.:4:


Evet ayrılamam..ben tartışmalarımzda ble btanem dyorum nasl bi anda ayrılırım çok sevyorum..ama soğuk konşcam ve hatasını anlycak blyorum eğer anlamazsa zor da olsa ayrılcamm..

Ayrılıktan ölen yok,hepimiz yaşadık.:9::9::9::9:

Hayır yanlş anladnz brlkte olmaktan bahsetmyo blyo byle bşey olmaz sadece bana sarılmayı özledğni sylyo anında hssetmeyi özlemş..dğeri ise o şey işte başkasyla olmak ama bu asla olmaz sdce sabredp bana dokunmalı bnden önce bri olursa kendmi o kdar değersz hssederm ki..pşman oldu syledklerne mesaj atamyo emnm berbat halde arasam ağladğnı duyablrm blyorum..

Yanlış falan anlamadık,sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun.:ssz:

öyle bişey yapacak olsa müsade istemez emin ol.. böyle bişeyi söylemez bile , gider işini halleder ruhun bile duymaz.. kesinlikle sen gidesin diye yapılan bir blöf bu.. :45:

:46::46::46::46::46:

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim..
Böyle erkeklerle nasıl hala görüşüyor bizim kızlar şaşıyorum.
Gurur,onur,aşk diye duygular vardı hani bir zamanlar...
Neyse...

Hayranınım.:42::42::42::42:

kusura bakmayn sizide byle snrlendrdm.şu an çok mutluyum çnkü böyle brşey yok ben onu çok üzmüştm bu yüzden bana ceza vermş söyledklernin hepsi yalanmış :) tabi ben baya trip attım git yap dedm umursamadm felan sonra aradı ben sana ne zaman yalan syledm senden bşkasına dokunablrmym ben bunlarn hepsi akıllanman içndi çok üzdün beni dedi aslında bu kadar uzatmycaktm ama sen öyle konşmaynca byle oldu dedi..seni herşeyden çook sevyorum ben dedi baya konuştuk çok üzdü ama çokta mutlu etti onu gerçekten çok sevyoruum :) hepinze tekrar teşekkür ederm szide byle snrlendrdm.yardmlarnz içn teşekkür edyoruum :) :)


Mesajımı bütün sayfaları okuduktan sonra yazdım.

İnanmışsın ve barışmışsın.

Duymak acı verecek,biliyorum ama.

Yanlış yapmışsın.

Neyse,hayat senin.:24::24::24:
 
Ceza denlmez tabi ama yani bz bunu yaparz brbrmze mesela beni çok snrlendrp üzmştr bende ona yaparm akıllansn dye öyle bi ilşkmz var.

Gerçekten ilginç bir ilişkiniz var.
Nereden geldiyse aklıma birşey geldi. Çingeneler oynatacakları ayıyı terbiye etmek için kızgın saçta yürütür. Kızgın saçta yürürken de tef çalarlar. Canı yanan ayı seke seke yürür, karşıdan oynuyor gibi görünür, asında acıdan sekiyordur. Bundan sonra her tef duyduğunda sekerek yürümeye başlar, gene acı çekeceğini düşünerek.
 
çok kötüyümm ;( sevgilim askerde 6 ay oldu dayandı sabretti şmdi ise sıkıldm dokunablmek istyorum dedi ve bana 3 seçenek sundu ya sen gel, ya başkasyla olmama müsade et ya da ayrılalım dedi ;( sevglm erzurumda ben ankaradaym ve ailemdende dolayı gdeblme ihtmalm ble yok ;( napcam ben napmalym ;(

Öncelikle şu ifadeden " ;( " hiç haz etmediğimi belirtmek istiyorum .
Tatlım sen böyle birisiyle hala ve hala nasıl birliktesin ?
Sana şu cümleyi kuruyorsa (yukarıda belirttim) bu insan zaten bir başkasını bulmuştur .
Ya da arkadaşlarıyla bu konu öyle uzun konuşulmuştur ki ,
"Kullanılmalık kadın" bulması çok kolay iştir .
Ve şunu da söylemek istiyorum gerçekten seven bir erkek tamam birlikte olmak isteyebilir deliler gibi aşıksa hiç bırakmayacaksa? Amaa başka bir kadını araya sokmaz .
Bu insan seni sevmiyor .
Zaten üniversiteye gitmeni de istemiyor bence ayrılman en doğrusu olur .
Yaşında çok küçük daha karşına neleri çıkacak .
Şimdi okudum bana ceza vermiş yalanmış söyledikleri demişsin ve inanmışsın .
Çok yazık çookk kendine yazık ediyorsun farkında bile değilsin .
 
Back
X