Din konusu büyük çabalarla aşılabilecek bir sorun değil bana göre...Dediğiniz gibi uç noktalarda yaşıyorlarsa çok çok zor...Şu an sevdiğiniz onu kaybetmek istemediğiniz için olabilir yapabilirsiniz gibi geliyordur...Birbirinize olan saygı kaybolmadan bitirmeniz en doğrusu bence...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
Nasil asicam peki nasil gecicek bu aci(
Zamanla üstesinden gelirsiniz...
Ben seninle cikarim bu yola hic bi zamanda tereddut etmem ama bn degil etraftak insanlar aileler surekli sorun cikaracak biseyler soyluycekler bunun olma olasiligi cok yuksek buda zamanla tuketebilir bizi ve o zaman ayrilik noktasina gelirsek kendimi hic bi zaman affetmem keske once dusunseydik dersek affedemem kendimi ve boyle bi ihtimal varkende senin gelecegini karartamam diyorMezhep farklılıklarını hiç sorun etmeden ; evliliğini yüm diğer evlilikler gibi yaşayan insanlar bu dünyada yok değil.
Eğer ikiniz arasında en ufak bir sorun teşkil etmiyorsa bu durum;
Sırf ailesinin baskısından dolayı bu kararı almışsa karşı taraf,
Bırakın o mesajlaşıp,yavaş yavaş keselim ilişkimizi teorisini ve yol verin gitsin.
Nasıl mı unutacaksınız?
Dört koca yılınızı geçirdiğiniz adamın dik bir duruş sergileyememesini,sizin göze aldıklarınızı alamamasını düşüneceksiniz o ve aşkınız(!) aklınıza geldikçe.
Ben seninle cikarim bu yola hic bi zamanda tereddut etmem ama bn degil etraftak insanlar aileler surekli sorun cikaracak biseyler soyluycekler bunun olma olasiligi cok yuksek buda zamanla tuketebilir bizi ve o zaman ayrilik noktasina gelirsek kendimi hic bi zaman affetmem keske once dusunseydik dersek affedemem kendimi ve boyle bi ihtimal varkende senin gelecegini karartamam diyor(
Haklisiniz cok sorunlar olabilicegini bende goruyorum ama ikimiz icinde cok zor ayrilik nasil asicaz bunu bilmiyorum 4 yil boyunca o kadar iyiydik ki kendi aramizda hic sorunumuz yoktu. Birbirimizi kirmadik saygisizlik yapmadik hic suan o kadar zor geliyo ki ayrilik fikri kalbim durucakmis gbi hissediyorumiki tarafta uç nktada ya$iyorsa meshebini çok zorr
arada o kadar çok fark varkii ,evlenseniz bile yurumesi zor
bi taraf uç nokta olmasa idi idare ederdiniz
mesela kp babanin dibine kadar içinde oldugu ya$am tarzina atip tutarsa , napacaksin?
susacakmisin ? yok oyle deil boyle mi diyeceksin ( bunu desen de adamin fikri degi$mez tabiki ) bu basit bi ornek
e$iyin aylesinde yemek yemiycekmisi, yada e$in seninle aylende yemiycekmi
sadece ogullariyla evlenmiyoruz bence ayleylede evleniyoruz
hangi taraf hangi meshep bilemem ama çocuklarda oyle yeti$tirilir genelde ..
ikinizden birinin gusul abdesti almamak istemesini oteki taraf kaldirabilirmi sence ?
Merhaba kizlar 4 yillik iliskim gorus farkliliklarindan bitti. 21 yasindayim bunu 4 yilda hic mi anlamadiniz demeyin. Elbette anladik ama iste birakamadik. Aslinda ikimiz aramizda asmistik bu konuyu. Ama isin icine aileler girince evlilik ve cocuk olursa daha zor olucagini ve cok yipranacagmizi dusunduk. Birde onun seneye yurtdisinda calismaya gitme durumu var ve orada ne kadar kalicagi belli degil. Bu fikir hep vardi aslinda ama yapamiyoduk.
Dun uzunca sure dusundukten sonra artik bu konuyu konusmamz gerektigini dusundum ve konustuk. Senin uzulmeni istemiyorum uzulmemen icin herseyi yaparim dedi. Ama ileride daha cok uzulucez dedi ve hersey daha zor olucak dedi. İkimizin aileside karsi cunku. Ben kabul ettiririm bi sekilde dedi ama hep bi sorun olucak dedi. Bende onun bu goruslerine katiliyorum.
Seni gormeden konusmadan yapamam diyo uzun bi sure beraberdik cok sk gorusuyoduk hep konusuyoduk. Senin hayatini etkilesin istemiyorum benim yuzumden aci cekmene dayanam diyo yine konusalim yine goruselim yavas yavas sende bende kendimizi buna hazirliyalim diyo. Bunlari konusurken karsilikli agliyoduk ikimizde. Sen istersen devam ederiz hersey istedigin gibi olsun ama isin icine aileler girince cok yipranicaz bunu sende biliyosun diyo. Senin geleceginle oynamak istemiyorum diyo.
Biraz karisik oldu ama kusurabakmayin. şu an hala mesajlassiyoruz konusuyotuz bu konuyu tuhag bi ruh hali icindeyim napmam gerektigini bilmiyorum. Sizden yorum istiyorum bu konu hakkinda neler dusunuyorsunuz tarafsiz dusunen fikirlere ihtiycim var((
Mezhep farki yuzunden istemiyorlar. Onlar kendi mezhebini cok uc noktada yasiyorlar bizde o sekilde ileride aileler girince cok problem olucagini dusunuyoruz ama kahroluyoruz ikimizde cok aci bi durum( nasil gecicek nasil olucak unutabilicekmiyim silebilicekmiyim bilmiyorum canim cok aciyo
Ben seninle cikarim bu yola hic bi zamanda tereddut etmem ama bn degil etraftak insanlar aileler surekli sorun cikaracak biseyler soyluycekler bunun olma olasiligi cok yuksek buda zamanla tuketebilir bizi ve o zaman ayrilik noktasina gelirsek kendimi hic bi zaman affetmem keske once dusunseydik dersek affedemem kendimi ve boyle bi ihtimal varkende senin gelecegini karartamam diyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?