Ne alaka ya ıktıdarsızlık falan ben tabıkıde herseyı goze alarak o eve gıttım cunku ona cok guvendım.
Ustume cıkmasına evet ızın verdım aynı gun ıcınde yıne aynı sey olmustu ustume cıkarak opusmustuk o seyı yapmamıstı buna aldandım.
Benım derdım şu kendını kontrol edebılmelıydı ben 3 yas buyuk ustelık.
ortada yanlış anlaşılma var.sen ileri gitmiceğini düşünmüşsün,o da senin istediğini düşünüp ilerletmek istemiş.olabilcek bişey bu.
Senin için kabul edilemez bi durum yoksa ayrılmana gerek yok.
Ama istemiyosan bundan sonra keskin bi şekilde sınırlarını koyman lazım.Erkeklerde zamanla ilerletiriz gibi bi düşünce de olabiliyo.Saf saf aynı eve girmeye devam edersen o iş senin şu an istemediğini söylediğin yerlere gider,önünü alamazsın.Zamanla onun istediği kıvama gelir,sonra da pişman olurum dersen şimdiden tornistan et.Senden gerisi gelir beklentisi olcaktır,buna emin ol.
Ayrıca bence çook yeni bi ilişki,erkeğin ne kadar uzun süre burnu sürterse senin o kadar kaliteli bi kız olduğunu düşünürler.
çocuğa gerçekten haksızlık etmişsin çok üzülmüştür. benimde sevgilim olmadı ama butür şeyleri tahmin edebilmek için illa tecrübe gerekmez. sen evine gitmişsin hadi tamam ama öpüşmicektin zaten öpüşme her insanı tahrik eder hatta cinsel ilişki bu şekilde başlar. yani ileri gitmesi kötü niyetinden değil seni arzuladığından ki bu çok normal bişey çok aşırı tepki vermişsin. senin hiç hormonlar çalışmıyo galiba 21 yaşında bi kızsın karşıdakinin durumunu tahmin edebilmen ve kızsanda onu anlaman lazımdı çok şaşırdım. mesela erkek arkadaşım beni öpse hemen geri çekilirim çünkü o değil ben nefsime hakim olamam ki zaten bunun oluşmasını sağlayacak ortam yaratmam bi yerde yalnız kalmam mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?