Cok bunaldim kizlar napacagimi bilmiyorumannemle kavga ettim cok huzursuzum tüm gün konusmadik az önce disari cikmak istedim cok bunaldim icerde az yürümek istedim, izin vermedi ben basladim kizmaya aglamaya basladim sonra babam geldi eve annem bana hazirlan gidiyoruz dedi ben gitmicem diye tuturdum o geleceksin dedi ben gelmicem dedim, simdi ikisi gittiler annem hakaretleri saydi bana bagirdi cagirdi bu kapidan disari cikmicaksin aksam gelince fena yapcam seni hesap soracam seni disari atacam fln bi yandanda eski sevgilimi cok özlüyorum, kendimi kötü hisetigimde dahada cok özlüyorum onun yaninda olmayi istiyorum hüngür hüngür agliyorum resmen onun resmine bakip sana ihtiyacim var mesaj at diye yalvariyorum evden kacmak istiyorum ama nereye bilmiyorum napacam ben
Kıyamam sana ya..Yaşın kaç canım bukadar büyütülcek bir sorun var mıydı?Evet gercekten insanlar kötü anlarında daha çok özlüyor umarın en yakın zamanda sıkıntılarından kurtulursun..
Üniversite okuyor musun?Evden kurtulmak istyorsan iyi çalış kazan kendi düzenini kur..
20 yasindayim annemle daha once ufak kavgalarimiz olurdu daha önce karsi cikmadim ama bu sefer kötü, evden kacma diyorsunuz ama ananiz size aksam fena yapacam seni hesap soracam seni kapinin önüne koyacam demeleri sizi korkutmazmi? kacmiyimde napim, ilk önce dayagimi yiyip sonrami kapinin önüne koyulayim. nekadar ciddi oldugunu bilmiyorum aslinda.
Kapının önüne koyacak olan o dakika koyardı çok detaylı anlatmadığından senin ruh halinin anneni bunalttığını varsayıyorum kaldıki seni doğurduysa hayatını da evini de paylaşmak zorunda sizin eviniz ortak yani atma hakkı yok
(tabi bir sınırı var ama senin o sınırda olduğunu sanmıyorum )
Tartisma sebebini anlatmazsan ne desek bos.. Durduk yere hicbir anne boyle cildirmaz canim
20 yasindaymissin, ben cok daha kucuk zannetmistim...
Evden kacmalar, annenin seni doverim demeleri falan...
Eger sansin varsa universite oku ve ayri eve ya da yurda cik...
Yoksa annene bir hatirlat yasini...
Aranizda ne gecti bilmiyorum ama eger sadece inatlasmadan bu yasta dayak konusuluyorsa, zor isin...
Su an sizin arkadas gibi olmaniz lazim...
20 yaşındasın, neden okumadığını merak ettim...
Eve döndüğünde '' seni çok kötü yapacağım gör bak , kapının önüne koyacağım !! '' dediğini bile unutmuş olur annen , önce bu konudaki endişeni bir yok et hele .
Asıl mevzu , 20 yaşında , herhangi bir sebebten tartıştığınızda ; neden kapı dışını gösterecek kadar öfke sahibi annen ?
Ve sen neden bu kadar özgüvensiz bir şekilde , hayatını şekillendirecek planlar yapmak yerine , kaçmak gibi ucu bucağı olmayan hayaller peşindesin ?
Ha bir de giden sevgilinin gitmesi , bitmesi ile bir başka bunalım anını birleştirme sakın . Şimdi kıymetli gelmesin sana , değerli olsa idi bitmezdi muhtemelen .
Öncelikle geçmiş olsun canım, son durum ne ? konuştunuz mu annenle ne dedi ?
Anacığı yaşasın da dışarıya atmayı bırak şöyle güzel bi pataklasın isteyenler var şükret canım, anne kızarda bağırır da herşeyi de söyler sinirle, niye bu kadar korktunki hani yaşında çok küçük değil anne neden dışarıya atsın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?