- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Tşk ederim:)Öyle heyecan, gerginlik, stres bakmışsın geçip gidecek.
Çoğu detayı hatırlamıyor olacaksın..
Mutluluklar dilerim..
Benim öyle derdim yok neyseki oynamycam ben baştan söyledim:)Bende sadece piste çıkıp nasıl oynayacağım stresi vardı..
Çok abuk geliyor bana durduk yere göbek atmak
İnş inş hemen bitsinTadını çıkarmaya bak. Bir bakmışsın hop bitmiş gitmiş.
Eğleneceğimi sanmıyorum ki hiç:)Çok eğleneceksin ve hiçbir şey hatırlamayacaksın tadını çıkar :)
Bende şu anda kendimi telkin etmeye çalışıyorum inş gzl ve çabuk geçerHayat bir film ,ve bu filmde herkes birgun başrol olur. Senin başrolun de yarın olucak. En profosyonel halinle butun gunun tadını çıkar...
ben bunu duşunmuştum ve çok da guzel geçmişti duğun gunum
O teyzeler yengeler seni duvağından sürükler yınede oynatırlar..heleki kendi duğununde kurtuluşun yooooook..Tşk ederim:)
Benim öyle derdim yok neyseki oynamycam ben baştan söyledim:)
İnş inş hemen bitsin
Bende babamı ılk kez benım için ağlarken gördüm gizli gizli..Aaaa bidaha olsa keskene gundu amaaa :) sadece evden cikisim ve babamin ilkkez aglayisiii beni bitirmisti onun haricinde harika birgundu :)
Tadini cikarrrrr..
Yok yok beni tanıyolar biliyolar oynamam Allah korusun:)O teyzeler yengeler seni duvağından sürükler yınede oynatırlar..heleki kendi duğununde kurtuluşun yooooook..
Tşk ederim:)Ayyyy ne kadar guzel. Keske her gun evlensem derim :)) cok guzeldi dugunum hic stres falan da yapmamistim. Bosver tadini cikar,bi daha gelmez o gun.. Mutluluklar dilerim
Neyseki ben uzak biyere gitmiyorum öyle hüzün filan yokBen hüzünlüydüm, 1100 km uzağa gidecektim çünkü, nasıl oynarım nasıl ederim derken bir baktım pistten inmiyorum deli dalamış gibi
Bende hic gormemistim tam cikiyoduk guluyodum neseliydim.. O an baktim babam agliyorrr...Bende babamı ılk kez benım için ağlarken gördüm gizli gizli..
Duğunum boyunca ağladım..butun fotolarımda gozlerım kan çanağı,burnum kocamaaaan..hiç hatırlamak istemediğim bir gündü..benim için..
Evt ya düğün dediler mi çıldırıyodum şimdi napcm bilmiyorumayy hatta oğlum olsa asla sünnet düğünü falan yapmam diyordum. şimdi oğlum olsun da düğün yapsam modundayım. tadını çıkar valla doya doya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?