- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
- Konu Sahibi elifff_____
-
Yaa bi git sende:)) bende kızım olduğu için şükrediyorum..ayy hatta oğlum olsa asla sünnet düğünü falan yapmam diyordum. şimdi oğlum olsun da düğün yapsam modundayım. tadını çıkar valla doya doya.
hahah ya ben sünnet düğünü istiyorum ama kız çocuk seviyorum.Yaa bi git sende:)) bende kızım olduğu için şükrediyorum..
Daha hamıleyken oğlum olursa sunnetın de nasıl oynarım dıye dusunmekten perişan olmuştum hahahah:)
Çok sağolHayırlı uğurlu olsun elif
neyse kısaca bence eteğini tut.
Ozelden yaziyim diyordum hic vaktim olmadi mutluluklar dilerim canim ins bir omur boyu mutlu huzurlu kiskanmadan kiskanilmadan guzel bir evliliginiz olur insÇok sağol
Mutluluklar. Oynadin mi bari?Hanımlar ne güzel şeyler yazmışsınız tabi ben konuyu takip edemedim son gece açtığım için hepinize çok teşekkr ederim çokkk sağolun:)
Düğüne gelince sabah biraz gerildim almaya geldklerinde ve arabaya binerken eltm ayağma bastı ayakkabm çıktı bi ara,bide taçım son gün yapılıp geldiği için büyük oldu ve başka bi model yapıldı saçım ve tabi hava yapmurlu olduğundan dış çekim olmadı bunlar aksiliklersonra kuaför fln derken salonda çok gariptir ki hiç gerilmedim acayip rahattım çok güzeldi herşy:)tşkler yardımcı olmaya çalılan herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?