- Kızlar çok kötüyüm ya üye oldum biraz desteğe ihtiyacım var.. kısaca bundan 20 yıl önce lise 1 deyken bir süre çıkmış olduğum biri vardı..evlerimiz yakın olduğu için yıllar içinde arada karşılaşıyoduk ama ben hiç konuşmuyodum umrumda değildi..ama bi kaç ay önce bişey oldu birden onu düşünmeye başladım niye bilmiyorum belki çok yanlızım ondan olabilir. ve bir ay önce karşılaştık ilk kez ona baktım gülümsedim cesaret verdim yanıma geldi konuştuk biraz numaramı istedi bende verdim..o günden beri görüştük sürekli istanbul dışındaydı ama telefonda görüştük daha dün sabah geldi ve yüz yüze akşam görüştük saatlerce birlikteydik güzeldi bi sorun olmadı..ama şunu söyliyim bu süre içinde çokda tartıştık..çünkü evlenip boşanmış kötü bi evlilik yaşamış onun söylediğine göre...ve benimle ilgili her detayı hatırlıyo 20 yıl öncesine ait..bu süre içinde beni görmek istemiş bulmak istemiş ama ulaşamamış falan filan. ama ben diyorumki neden görüşmek istiyosun benimle sonuçta ben artık kimseyle öylesine vakit geçirmek istemiyorum bana dediki anı yaşayalım biz evlenemeyiz çünkü benim ailem kapalı birini ister sen öyle değilsin dedi bana bu yüzden tartıştık ama sonra dediki bana biraz zaman ver sonra bütün olumsuzlukları konuşalım dedi bende devam ettim böyle diyince bugüne kadar..bugün akşam da görüşcektik sabah konuştuk öğlen yine aradı beni saçma bişeyden kavga ettik ama benimle çok rahat konuştu olmuyosa bitsin gibi şeyler bende çok sinirlendim bi sürü kötü şey söyledim ve kapattım..aramadı o da..ben yine bir sürü kötü şeyler yazdım cevapda vermedi..ama çok üzgünüm nasıl böyle davranabilir madem o kadar yıl beni unutmadın şimdi ne bu?? benmi bu kadar yüz verdim bilmiyorum kızlar..ama sonuç yine sarsılan benim güvenim yine üzülen benim...napıcam bilmiyorum ya Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın