çok kötüyüm

Beraat kararını Yargıtay bozmuş
5 yıl vs geçmesi önemli değil dava dosyasi görülecek tekrardan
Bir kaç birlikte dovmusse nitelikli yagma suçundan 10 15 yıl arası cezalandirilabilir
Yok tek başına ise basit yagma 6 10 yıl cezalandirilabilir
Kanunda böyledir
Ama hiç ceza da almayabolir
Avukatıniz varsa gidin konuşun o size anlatır böyle bekleyerek olmaz
Acaba sizin bilginiz var mı bu konularda :-(yani bilen gibi anlatıyorsnz da:(merak ettim

Acaba sizin bilginiz var mı bu konularda :-(yani bilen gibi anlatıyorsnz da:KK43:merak ettim

Evet
ama bu konuda size en iyi avukatıniz yardimci olur çünkü olayın ayrintisini o biliyor dosyaya hakim
Siz kendinizi her türlü sonuca hazırlayin
Çok umutlu da olmayın çok umutsuz da

Öncelikle abinize de, eşinize de geçmiş olsun. Sanırım sadece eşinizin cezasını soruyorsunuz.. Önceden 1 yıl tutuklu kalmış anladığım kadarıyla.. Beraat etmiş ama yargıtay bozmuş yani şuan mahkeme kararının bir hükmü kalmadı. Çünkü yargıtay bozduğuna göre dava tekrar görülecek ona göre yapılan yargılamadan sonra ceza alacak ya da almayacak. Şuan yargılamayı beklemekten başka çare yok ve öncelikle iyi bir avukatla görüşün, vekilinizin olması iyi olur haklarınız açısından...

Evet bu konu da bilgim var ve ceza alabilir malesef. Zaten avukatınız da demiş.

Yanlız şikayetçi olan şikayetçi olup gitmiş birdaha hiç gelmemiş avukatta diyor ceza da olabilir tazminat açma diye de öyle yapıyor olabilirler :-(

Yanlız şikayetçi olan şikayetçi olup gitmiş birdaha hiç gelmemiş avukatta diyor ceza da olabilir tazminat açma diye de öyle yapıyor olabilirler :-(
Evet bu konu da bilgim var ve ceza alabilir malesef. Zaten avukatınız da demiş.
Evet ama iyi birsey duymak istiyorum inanmak istemiyorum sonuçta aradan beş yıl geçmiş bir yıl yatmış ve çıktığında hiç suç işlememis ve şikayetçi olan kişi bir daha hiç mahkemelere gelmemiş bunun faydası olmaz mı

Evet ama iyi birsey duymak istiyorum inanmak istemiyorum sonuçta aradan beş yıl geçmiş bir yıl yatmış ve çıktığında hiç suç işlememis ve şikayetçi olan kişi bir daha hiç mahkemelere gelmemiş bunun faydası olmaz mı
Ceza davası bu kamu davası oluyor, gelmese de dava devam eder. Ceza alsa da kesin cezaevinde yatar diyemeyiz, daha önce 1 yıl yattı demişsiniz ceza verilirse bu 1 yıl o cezadan düşer. Bu konunun ayrıntıları var. Dosyayla ilgili bilgimiz olmadığından da ayrıntilı bilgi veremeyiz.

Şikayet bağlı suç değil
Ceza alabilir
Bunu kabullenin kendinizi hazırlayın

Şikayet bağlı suç değil
Ceza alabilir
Bunu kabullenin kendinizi hazırlayın
Cezaevine girmesi beş yıldan sonra nasıl kabul edilsin.Çocuk oyuncağı mi beş yılda hayat değişir evlilik çocuk o zaman niye beraat vermişler şaka gibi ya

Back
X