Cok kotuyum

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Dun dogum gunumdu tum gun aglamakla gecti..Evlilik planlari yaparken yari yoldan donecek olmak..2 yillik iliskinin cop olmasi..

2 yildir hicbir sey olmasi gerektigi gibi gitmedi..ona ragmen sevgisinden insanligindan birgun suphe etmedim.gececek sadece sorunlari vardi..bana ilgisizligini yasadiklarina bagladim.bir kez mutlu edemezmi

Sogutuyosn dedim insan iliskisini kurtarmak adina hic mi cabalamaz o kadar yoruldumki

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısacası adam seninle evlenmek istememiş. Üzüldüğüne değmez bence. İşi gücü yok. Evlenince de zırt bırt işten çıkacak. Eee o zaman ????

Kısacası adam seninle evlenmek istememiş. Üzüldüğüne değmez bence. İşi gücü yok. Evlenince de zırt bırt işten çıkacak. Eee o zaman ????
Surekli sorunlari var hayatini yoluna koymaya calisiyo sozde ama bu arada beni bir koseye itti

Geçen hafta geldiği için bu hafta doğum günün olsa da gelememiş
Ama işyerine çiçek ve kitap yollayıp not iliştirmiş
Daha ne ?
Bence sen fazla ilgi bekliyorsun.

Duzgun bir isi olmayan ve bir yerde sabit kalmayan adamla evlilik olmaz zaten..
Ise girse cok iyi yerden cok guzel maasla baslicak ama insanlara tahamulu yok cok garip ya bile isteye cikti oturup kpss caliscakmis.yok bizim icinmis daha sabrin yok

Daha ne ?
Sadece bu degil ki olay ben her seyde yalniz kaldm sen istermiydin gece 12de kisa bir kac mesaj ve tum gunu yalnz gecirmek yol 2saat..

Daha ne ?
Kitabida once aradgnda sana hediye aldim diyerek geldignde elime tutusturdu

Bu kadar verici olma. Evliligi de kafasinda tam oturtmamis sanirim, daha vakti var . ustune gittikce ters teper uyarimi da yapip gonul rahatligiyla gidem gari.

Sadece bu degil ki olay ben her seyde yalniz kaldm sen istermiydin gece 12de kisa bir kac mesaj ve tum gunu yalnz gecirmek yol 2saat..
İstemiyosan 2 yılını niye harcadın
En baştan böyleymiş
Ben 15 ay asker yolu bekledim, hiç doğum günü umrumda olmadı bugün de sağ mı acaba diye uyandım
Zaten hala olmaz, ben özel günleri önemsemem

Masallah sevgilin ne kadar çalışkan , sorumluluk sahibi ve disiplinliymis. Tam evlenilecek erkek. Demek isterdim ama değil. Bu adamla evlensen sen ne çalımlarla karsilasirsin. Allah bilir. Kendini seviyorsan ilişkiyi çok uzatma.

Bu kadar verici olma. Evliligi de kafasinda tam oturtmamis sanirim, daha vakti var . ustune gittikce ters teper uyarimi da yapip gonul rahatligiyla gidem gari.
Gecen bunu anlattm teklif ettin ama evli deglz evli olsak bile dikkt etmelisin karsima bu daginkla gelmemelydin dedim sanirim cepte goruyo artik onemsemedi dogm gunu nolmus ki ona gore

O kadar cok sozde sozde demissin ki on kere okudum anca anladim kiz
Sakin ol biraz ve bu adami aldigin yere sessizce birak
Hiiiiic de uzulme

Cok kotu insanlarla karsilastm iyi insan cok seviyo beni diye her seyi yuttum ama bazi gercekler yuzume tokat gibi iniyo disardan baktikca.ne yazikki oyle..

O kadar cok sozde sozde demissin ki on kere okudum anca anladim kiz
Sakin ol biraz ve bu adami aldigin yere sessizce birak
Hiiiiic de uzulme
Cok yoruldum ya birini yeniden tanimaya bile halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…