Surekli sorunlari var hayatini yoluna koymaya calisiyo sozde ama bu arada beni bir koseye ittiKısacası adam seninle evlenmek istememiş. Üzüldüğüne değmez bence. İşi gücü yok. Evlenince de zırt bırt işten çıkacak. Eee o zaman ????
Bence boşver. Şimdi sorun yaşayıp ayrılmanız daha hayırlı olmuş. Evlenince daha zor.Surekli sorunlari var hayatini yoluna koymaya calisiyo sozde ama bu arada beni bir koseye itti
Ise girse cok iyi yerden cok guzel maasla baslicak ama insanlara tahamulu yok cok garip ya bile isteye cikti oturup kpss caliscakmis.yok bizim icinmis daha sabrin yokDuzgun bir isi olmayan ve bir yerde sabit kalmayan adamla evlilik olmaz zaten..
Sadece bu degil ki olay ben her seyde yalniz kaldm sen istermiydin gece 12de kisa bir kac mesaj ve tum gunu yalnz gecirmek yol 2saat..Geçen hafta geldiği için bu hafta doğum günün olsa da gelememiş
Ama işyerine çiçek ve kitap yollayıp not iliştirmiş
Daha ne ?
Bence sen fazla ilgi bekliyorsun.
Kitabida once aradgnda sana hediye aldim diyerek geldignde elime tutusturduGeçen hafta geldiği için bu hafta doğum günün olsa da gelememiş
Ama işyerine çiçek ve kitap yollayıp not iliştirmiş
Daha ne ?
Bence sen fazla ilgi bekliyorsun.
İstemiyosan 2 yılını niye harcadınSadece bu degil ki olay ben her seyde yalniz kaldm sen istermiydin gece 12de kisa bir kac mesaj ve tum gunu yalnz gecirmek yol 2saat..
Gecen bunu anlattm teklif ettin ama evli deglz evli olsak bile dikkt etmelisin karsima bu daginkla gelmemelydin dedim sanirim cepte goruyo artik onemsemedi dogm gunu nolmus ki ona goreBu kadar verici olma. Evliligi de kafasinda tam oturtmamis sanirim, daha vakti var . ustune gittikce ters teper uyarimi da yapip gonul rahatligiyla gidem gari.
Off su duyarli hallerinizde beni benden aliyo onada yeterince uzuluyorm aci mi yaristiralim ??Ankarada bu kadar olay varken doğum günü mü tek derdimiz
Haddini bil duyarlı hallerinizmisOff su duyarli hallerinizde beni benden aliyo onada yeterince uzuluyorm aci mi yaristiralim ??
Cok kotu insanlarla karsilastm iyi insan cok seviyo beni diye her seyi yuttum ama bazi gercekler yuzume tokat gibi iniyo disardan baktikca.ne yazikki oyle..Masallah sevgilin ne kadar çalışkan , sorumluluk sahibi ve disiplinliymis. Tam evlenilecek erkek. Demek isterdim ama değil. Bu adamla evlensen sen ne çalımlarla karsilasirsin. Allah bilir. Kendini seviyorsan ilişkiyi çok uzatma.
Cok yoruldum ya birini yeniden tanimaya bile halim yokO kadar cok sozde sozde demissin ki on kere okudum anca anladim kiz
Sakin ol biraz ve bu adami aldigin yere sessizce birak
Hiiiiic de uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?