Sadece bu degil ki olay ben her seyde yalniz kaldm sen istermiydin gece 12de kisa bir kac mesaj ve tum gunu yalnz gecirmek yol 2saat..
Boyle dusunmeCok yoruldum ya birini yeniden tanimaya bile halim yok
Haddini bil duyarlı hallerinizmis
Is bulacagindan suphem yokki.cok iyi yerden mezun baslasa sartlari iyi sadece ondada sorunlar cikartiyor takilmoyodm issizligine nasil olsa girecek bir yere diyodm ki bu hafta bile 2 yerle goruscekti ben daha cok hayati garantiye alirken o surecten yoruldum gercekten puruzluklerinden huysuzluklarindan baskalari ne sartlarda calisiyor huylarina takiliyorumAdamın işsizliğinden çok, doğum günü, özel gün, hediye, şımartılmak tarafına takılmışsın
Nedir yani doğum günü dediğin, ne özelliği var ki , yine de bir jest yapmış sana
Bu kadar abartmayın bu özel gün, hediye olaylarını, çocuk sevindirmek için icat edilmiş şeyler bunlar
Sozde her sey bizim icin bizim gelecegimizi planliyo beni kaybettikten sonra ne anlami var ki planlarinin ? Abartiyosn diyo annem dahil anlamiyo ama sevmek swviyorm diyip gostermelik yapilanlarla olmuyo ki anlatmama ragmen bunlari tekrarlarini yasamak uzuyo3 günlük dünya da seni mutlu etmeyen insanalarla niye vakit geçiresin ki?
En basiti doğum günü, seven insan mutlu etmek için kafasındakini azcık çalıştırır herşeyi paraya da bağlamaz. En önemlisi bir an önce evlenip aynı yerde yaşamak; siz uzak olduğunuzu yazdığınız için diyorum; için bin takla atar
Ya konuşurum da ban yemekten korkuyorum. Ankarada o kadar olay var diye üzülüyorsan git onlar için dua et bir şey yap. Ne diye oturup kk bdv okuyorsun..Ankarada bu kadar olay varken doğum günü mü tek derdimiz
Sozde her sey bizim icin bizim gelecegimizi planliyo beni kaybettikten sonra ne anlami var ki planlarinin ? Abartiyosn diyo annem dahil anlamiyo ama sevmek swviyorm diyip gostermelik yapilanlarla olmuyo ki anlatmama ragmen bunlari tekrarlarini yasamak uzuyo
Muhattap olmicam sizinle alıntı yapıp durmayınYa konuşurum da ban yemekten korkuyorum. Ankarada o kadar olay var diye üzülüyorsan git onlar için dua et bir şey yap. Ne diye oturup kk bdv okuyorsun..
Soyle insanlara saldirmaya yer arayanlari anlamadim anlamicamda.zaten bende onu kastettim duyarli halleriniz dedim haddini bil dedi arkads belli gercekten hakaretvari konusmalarindan kimin haddini astigiYa konuşurum da ban yemekten korkuyorum. Ankarada o kadar olay var diye üzülüyorsan git onlar için dua et bir şey yap. Ne diye oturup kk bdv okuyorsun..
Dogum gunu gectim evlenme teklifini bile yapamadi insan ne haketmeyen insanlarin mutlulugnu gordukce kotu hissediyor sen bu kadar cabalarken yasadiklarini haketmedigini anliyorsun..O senin için yaptığı planlar kendi için yaptığı planlar olmasın? Neden herşey onun planladığı gibi olacak? Hayat ikinizinse ikiniz ortak karar almalısınız . Ya planı bıraktım doğum gününde bile jest yapmayacak adamdan ne beklenir.
böyle küçük jestler zaten bizi mutlu eden,
Kimi insan onemsemez annemde oyle mesela ama ben yillarca oyle buyudm yetistim ister istemez bekliyo insan ben sevdigim tarafndan hatrlanmak istemem kim diyebilir ki ? Yanyanayken sorun yok uyumluyuz gibi ama surekli sorunlarla bogusurken arada beni kaybetti olay o.bir insan ayrilmamak icin cirpinirmi ayrilmamak icin cirpindim ama gormediIşi gücü ayrı konu da yıllardır özel günlerde böyle imiş
Onu olduğu gibi kabul edîp beklentini düşürsen
Bir mesaj yeter mi diyorsun ya bana göre o bile gereksiz o kutlamasa doğmamış mı olacaksın yani
Uyumlu değilseniz de üzmeyin kendinizi geçen yıllardan daha uzun yaşanacak yıllar var zira
Ceyizlere varana kadar hazirlamistim olmayinca olmuyor demekki degistiremiyorsun bazi seyleriBırak gitsin.
Muhatap diye yazılır.Muhattap olmicam sizinle alıntı yapıp durmayın
Ben bu adama guvenip borc yapmam diye erteledi her seyi nitekim cikti sonunda oyle egosu yuksek kiçoğu kişi iş yerinde sorun yaşıyor. Müdürüyle, arkadaşlarıyla. ama sabretmek zorunda kalıyoruz.
sorumsuz mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?