Once eylulte tanisilcakti sonra benim atama durumlarimi bahane etti bende sende sinava girceksn mayistan sonra olsn dedim tamam dedi yuzuk falan aldi ailesine mayistn sonra kiz isticez dedi isten cikti is bulur biliyorm ama niye sorumsuz ya bu kadar planlarm sasmadi dicek yine bekle dicek ama sasti kac kere hemde.cok kirildm hemde cok hala bekliyorm arkadssmla yururken muhakkak gelmistr diyorm inanamadm sonuc husran.bunlari anlatip anlatip kendim dinlemem cokcok yordu gercekten belki ayrildktan sonra anlar zaten artk cok gec yuzugunu gonderirim artik sanki sozlendik...iyi ki babama soylememism gercekten boyle evlilik istemiyormCanım sana değer vermiyor ben bunu anladım,
Kimsenin seni çantada keklik görmesine izin vermeyeceksin,
Bazıları demiş ki kutlamasa da olur diye,
Olmaz işte! Önemli olan sana karşı tavrı, bu tür küçük görünen şeyler çok büyük yaralıyor insanı,
İlişkilerde bi taraf hep fazla verici oluyor diğer taraf da istismarcı...
Ben anlattıklarından bencil ve sorumsuz bir erkek teşhis ettim, ayrıca evlilik gb bir planı yok bence, ne olursa olsun bu kız benim yanımda gözüyle bakıyor, neden evlilik gb büyük bir sorumluluğun altına girsin ki?
Son olarak sana hayat tecrübemi söyleyeyim; sen kendine değer vermezsen kimse de vermiyor...
Kendi değerini bil ve değmeyenlerle vakit kaybetme... Kuru kuru seviyorum demekle olmuyor, icraat lazım plan lazım sorumluluk lazım...
Değerini bil, değerini bilecek birini bul...
Cevresi oyle sinavi gececek mulakatta elemecek ama anlatamadm bosuna benide oyaladi kendinide ..bendede tuketti zaten kendini ayni sekilde onemli olan yanimda olabilmesi sevgliside yapmaxsa bunu kim yapacakki kim yapti en yakin dostlarm gercekten dostlk cokcok baska ve herkes cok sasirdi herkes gelmstr dedi mahcup olmamda cabasiÖyle dediği kadar kolay olmuyor bürokrat olmak.
85 ve üstü olup atanamayan bir sürü insan var çevremde.
Hayal dünyasında yaşamasın.
Kusura bakmayın da 30 yaşına kadar düzenli bir işi olmayan adam bu saatten sonra düzenini oturtamaz.
Boşuna vaktinizi harcamayın.
Kimse emir altına girmek istemez ama giriyoruz.
Herkesin işyerinde sorunu var. Güllük gülistanlık değil hiçbir yer.
Ben her şeyden önce adamın çalışkanlığına bakarım.
Ama onu sizin sevgilinizde göremedim.
Doğum günü konusunda da %100 haklısın.
Benim en özel günümü unutan insan çok da değerli olmaz gözümde.
Iste bende anlattiklarini yasamiyorum bu iliskide hem huzurluyum hem huzursuz huzurluyum uzmez kirmaz yanls dusunmez guvenir gozum arkada kalmaz huzursuzum duzdur odundur dusunmez unutur dagilir boyle aglatir..sorun olduktan sonra sıkıntı bitmiyor ki. benim yaşadığım ilişkideki sorunda kimisinin hoşuma gider. adam hastaydı sanki bütün herkes bana bakıyor dünyada bir ben kalmışım gibi davranıyordu.bende sürekli kendimi temize çıkarmaya çalışıyordum. daha doğrusu onu ikna etmeye çalıyordum. sürekli ağlıyodum ay neler neler.içindeyken görememiştim. seviyor diyodum kendimi mutlu sanıyordum. uyaran çok oldu. ayrılanda o oldu. yine bir kıskançlık nedeniyle. dünya başıma yıkılmış gibiydi.
hele şimdi ay diyorum ne çekmişim :) eşim beni bir kez ağlatmadı üzmedi. tü tü maşallah. tabi benimde tecrübelerimden çıkardıklarım oldu. iyi de oldu. şimdi hem seviyorum hem huzurluyum mutluyum
diyeceğim o ki takıntılı hale getirme. sevgide bitiyor. alışkanlıkta geçiyor.
Cevresi oyle sinavi gececek mulakatta elemecek ama anlatamadm bosuna benide oyaladi kendinide ..bendede tuketti zaten kendini ayni sekilde onemli olan yanimda olabilmesi sevgliside yapmaxsa bunu kim yapacakki kim yapti en yakin dostlarm gercekten dostlk cokcok baska ve herkes cok sasirdi herkes gelmstr dedi mahcup olmamda cabasi
Eğer devam etmeyi düşünürsen de lütfen oturup karşılıklı tüm sıkıntılarını çözün, sen kafandaki soru işaretlerini söyle, bunları halletmeden ciddi bir yola sakın girme... Zamanla düzelir diye düşünme nasıl başlarsa öyle devam ediyorOnce eylulte tanisilcakti sonra benim atama durumlarimi bahane etti bende sende sinava girceksn mayistan sonra olsn dedim tamam dedi yuzuk falan aldi ailesine mayistn sonra kiz isticez dedi isten cikti is bulur biliyorm ama niye sorumsuz ya bu kadar planlarm sasmadi dicek yine bekle dicek ama sasti kac kere hemde.cok kirildm hemde cok hala bekliyorm arkadssmla yururken muhakkak gelmistr diyorm inanamadm sonuc husran.bunlari anlatip anlatip kendim dinlemem cokcok yordu gercekten belki ayrildktan sonra anlar zaten artk cok gec yuzugunu gonderirim artik sanki sozlendik...iyi ki babama soylememism gercekten boyle evlilik istemiyorm
eksilerini artılarını sen değerlendirceksin o zaman.Iste bende anlattiklarini yasamiyorum bu iliskide hem huzurluyum hem huzursuz huzurluyum uzmez kirmaz yanls dusunmez guvenir gozum arkada kalmaz huzursuzum duzdur odundur dusunmez unutur dagilir boyle aglatir..
insan 30 yaşına kadar neyi bekler de hayata atılmaz anlamıyorumO kadar guzel seyler yapabilirki su gibi dili var istese bir cok sirkette calisabilir ama kurumsal olcak yok buyuk sirket olacak...simdi bunu gecti burokrat olacak 30 yasina kadr nerdeydn diyorm evlilik dusunmedm sen olmasan yine dusunmezdim diyo..benim sucum ne ki 2 yildir hayatini duzene sokmaya calisirken unutulmak degilki hakettigim.is bulalm diyorm tanidiklar var cv yolla gurur yapiyo sen merk etme ben halledicm diyo bir de deli oldm gercekten
Zamaninda hepsi girmis o donemde kiz arkdsndan ayrilms 3 ay kala sinavi birakms simdi herkes bir yerlerde ve bende yapablrm modunda ama mulakat var diyorm artik zor bu isler.Yazım tarzınızdan pek anlamadım ama çevresi bürokrat diye bürokrat mı olmak istiyor?
İİBF mezunu sanırım.
Evlenmezdim diyo dusunmuyomusta zaten dogal olarak sorumluluk almicakti ozelde devam edecekti istedgi zaman cikacakti kafasina gore..bilmiyorum gercekten hayatini bir kiz arkds icin ziyan etms mesela dedim ya 3 ay kala sinava calsmayi birakms girmems eski arkdsndn ayrilnca okulu 7 yilda bitrms yabanci dil agrlikli diye garip ya gercekten garipinsan 30 yaşına kadar neyi bekler de hayata atılmaz anlamıyorum
bunun evlilikle bir ilgisi yok, insanlar sadece evlenmek için hayata atılmıyor ki
sen olmasan bile, bu adamın bu yaşa kadar hayatını yola koymamış olması anormal
Dun cok agladim ondan belki surekli oraya vurgu yapiyorum birde sinrlenmeyr hakki var gibi davranmasi hepten kotu yaptiEminim bir çok sorun vardır ama siz özellikle yıldönümlerine, hediyelere takmışsınız gibi görünüyor.
bir kız için hayatımı yaktım şimdi yine aynı şeyi yapmamayım diye salmış kendini herhaldeEvlenmezdim diyo dusunmuyomusta zaten dogal olarak sorumluluk almicakti ozelde devam edecekti istedgi zaman cikacakti kafasina gore..bilmiyorum gercekten hayatini bir kiz arkds icin ziyan etms mesela dedim ya 3 ay kala sinava calsmayi birakms girmems eski arkdsndn ayrilnca okulu 7 yilda bitrms yabanci dil agrlikli diye garip ya gercekten garip
Benden sonrada kotu olur biliyorm ama dayanamicam artik konussamda anlamiyo zaten boylesi daha hayirlidr belkibir kız için hayatımı yaktım şimdi yine aynı şeyi yapmamayım diye salmış kendini herhalde
Ogretmenim ben ozeldeyim kpssye calsyorm bi yandansen ne iş yapıyorsun ?
O ogretmen degil yalniz insan kaynaklari sirketlerde ise alim surecidir falan dil uzerine daha cok.. is imkani var istese begense..bence sen atanmayı kafana tak o özel de çalışsın kolej falan olabilri. Çünkü benim kuzenimde matematik öğretmeni eşi fizin öğretmeni. Kuzenim erkek o özelde çalışıyor şu an çok iyi para alıyor kadında iki yıl sonra evliyken kpss yi kazandı ayrıca çocuğuda vardı. Yani onların ilişkisi de sekiz yıl sürmüştü öğretmenler öyle kolay otrurtamıyorlar düzenleri biliyorum herkes 30 yaşına kadar oturtamamış falan diyor ama kolay olmuyor maalesef. Bence bir koleje girsin sen memur olmaya çalış çünkü sen bayansın ve memur olman senin için daha iyi. Diğer konular zaten işsizliğinden kaynaklanan sorunlar iş olayını halletse kafanı sana verebilecek. Ama yine devam edip etmemen senin kararın . Biz burdan ne desek boş. Değişmedi diyorsun olmuyor dinliyorsun senin ne yaşadğını ne kadar anlatsan da net olarak bilemeyiz ancak tavsiyede bulunabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?