cok kötüyüm

Maalesef tehlikeli.
Kaç haftalık bebek? Gelişim döneminde mi? Umarım birşey olmaz,dua edin içinizi ferah tutun

Sagol kardesim insallah bisey olmamistir benimkinede aklimdan söküp atamiyorum korku endise telas icerisindeyim caresizim
Doktoruna söyledinmi? Doktor kontrolüne git en yakin zamaninda ve sor bakalim doktorun ne diyecek kesin bilgi verir sana canim. Aklina kötü seyler niye getiriyorsun? Aklina kötü seyler getirirsen kötüsü olur diyorlar ben inanmiyorum da neyse bak sen hamilesin icinde endise korku olmasin kendini iyi ve mutlu hisset bebegini de üzme kafana takip. Bundan sonra zaten daha fazla dikkat edersin bildigin icin hamileligini. Hem bak kötü birsey olsa bile bu Allahin taktiri bunu bile bile bıcağa dogru yürümediğin müddetce

Doktoruna söyledinmi? Doktor kontrolüne git en yakin zamaninda ve sor bakalim doktorun ne diyecek kesin bilgi verir sana canim. Aklina kötü seyler niye getiriyorsun? Aklina kötü seyler getirirsen kötüsü olur diyorlar ben inanmiyorum da neyse bak sen hamilesin icinde endise korku olmasin kendini iyi ve mutlu hisset bebegini de üzme kafana takip. Bundan sonra zaten daha fazla dikkat edersin bildigin icin hamileligini. Hem bak kötü birsey olsa bile bu Allahin taktiri bunu bile bile bıcağa dogru yürümediğin müddetce

Bilmem anlatabildimmi demek istedigimi yarim türkcemle

Bir şey olmamıştır ilk aylarda ya hep ya hiç.
birisi hamile olduğunu bilmeden antibiyotik kullanmış hamile olduğunu öğrenince doktora sormuş doktor ya hep ya hiç birşey olsaydı vücut bebeği atardı durduğuna göre etkilenmemiş demiş.korkma birşey olmamistir

Back
X