- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ne yapmışım kiYaa işte gerçek hayatta nasilda padif kaldın ama eliff adama yapmadığın kalmamıştı
Buna eşim zemin hazırlıyoÇok kıskançsin
Bence o yönünü biraz torpüle
Bence esin senin bu zayıf yönünü kullanıyorBuna eşim zemin hazırlıyo
Yilllardir komsumuz olan Üst komşumuz hiç alakası olmadığı halde yıllardır cemaat akp arası iyiyken bile bu adam tehlikeli diyen biri olduğu halde açığa alındı . Kimseye bilmeden iyi olmuş demeyin
HayırKonu sahibi alakali oldugunu ima etti. Ilgili yorumunu okuyabilirsiniz. Ayrica benden beklediginiz sagduyunuz size benim durumumu bilmeden yorum yapmamaniz gerektigini de soylemiyor mu?
ya ben eskiden sana çok kızardım çok kıskançsın adamı bunaltıyorsun diye ama artık eşine daha çok kızmaya başladımBaşka fikri olan
mesela benim kardeşim üniden mezun oldu ve işsiz şu an o yüzden harçlık veririm ve bunu eşime sormam
oda sormasın bir miktar yardım etmekte
amaa maaşının yarısı çok fazla ve elti konusunda çok canımı yaktı ne demek ona para vermek ya yok gerçekten dayanamıycam konuşcam bu akşam açık açık
Başka fikri olan
niye insan bile bile yapar ki bunu yani niye inadıma yapıyo, eşim kıt mı deli mi bilmiyorum artıkya ben eskiden sana çok kızardım çok kıskançsın adamı bunaltıyorsun diye ama artık eşine daha çok kızmaya başladım
ya biliyor senin huyunu, neye kızacağını bozulacağını ona göre davransana ama yok inadına inadına üstüne geliyor resmen
eşin hiç masum değil yani
madem öyle sen de oyna artık kıskansan da hiç ama hiiiiçççççç belli etme
cool davran soğuk nevale ol demiyorum sakın ikisi bambaşka şeyler
ilgilenme, ne yaptın ne ettin diye sorma suratı asıksa neyin var deme
sessiz sedasız yanında otur nette takıl tv izle sana elbet soracak neyin var diye yok bişe aşkım de gülümseyerek ama bunu hep devam ettir bi gün iki gün değil
azıcık feleğini şaşırt şu adamın lütfen ya
öyle yapıcam çok istediğim şeyler vardı mesela erteliyodum saf gibielif bırak versin maaşının yarısını..
ama sende maaşını harca ve evin hiçbirşeyine karışma..
elti konusu açma bir daha ..
tmam söz veriyorum sana ve diğer arkadaşlara öyle yapıcam ve sonuncunda neler olacaksa gelip burada paylaşıcam bu günden itibaren başlıyorum umarım becerebilirim.ben deJasminium84 a katılıyorum.
Adam senin zaaflarını bildiği halde kılını kıpırdatmıyo.
Biraz umursamaz olmayı öğren lütfen, yoksa genç yaşta yıprancan asıl ozaman korktuğun başına gelcek.
belli işte, kocanın aile ve kadın zaafı var. tamam kötü niyetli değil ama yine de seni sinir ediyo.
ee sen de madem boşanmıyon, artık aynı şeyleri tekrar etmeyi bırak.
yeni yollar dene. ki bence de en etkilisi umursamaz olmak ve yaptığının aynısını yaparak empati kurdurmak.
gördüğüm kadarıyla çok asosyalsin, biraz çevre edin onlarla takıl.
o nası gayet sosyal, sensiz de gül eğlen takılabiliyo.
sen de öyle yap. yeni hobiler edin, bırak şu adamı düşünüüüp durmayı.
senin ilginden yoksun kalsın, o koşsun biraz da peşinden.
dünyaya onun için mi geldin yaa, lütfen kendine gel artık.
ne kocaymış arkadaş, g.tünü kafdağına oturttun adamın.
o g.t yere inecekkk!!, ve bunu sen yapacaksın, inan kendine.
eşinle konuşmadın mı?tmam söz veriyorum sana ve diğer arkadaşlara öyle yapıcam ve sonuncunda neler olacaksa gelip burada paylaşıcam bu günden itibaren başlıyorum umarım becerebilirim.
aile zaafı varsa bizde bi aile olduk sonuçta demek ki bunu kavrayamadı almadı kafası
ayrıca kadın zaafı varsa o zaman sapık mı
evet zaten taksitle birşeyler alıcam onların ödemesi olur vs mutfak alışverişini ben yapıyodum zaten kendisi borçları ödüyodumaaaş konusunda da demekki senin parana güveniyo ki rahat davranıyo.
maaşının planını kendin yap.
mesela 1000 tl yatırım, 1000 tl harçlık ayır kendine.
ona da "sana 1500 verebilirim hayatım" de.
sen erkek değilsin, eşşek gibi geçindircek evi.
nasıl yani sapık o zaman bunu başka türlü açıklayamıyorum beneşinle konuşmadın mı?
kadınlara zaafı olduğu ortada aslında.
sen de farkındasın.
tmam söz veriyorum sana ve diğer arkadaşlara öyle yapıcam ve sonuncunda neler olacaksa gelip burada paylaşıcam bu günden itibaren başlıyorum umarım becerebilirim.
aile zaafı varsa bizde bi aile olduk sonuçta demek ki bunu kavrayamadı almadı kafası
ayrıca kadın zaafı varsa o zaman sapık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?