- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
ama o da hak veriyo bana bu konuda ''evet o seni kıskanıyor o yüzden seni üzmeye çalışıyor''. bu onun sözlericunku elif,
o eltini senin dusmanin yahut sana saygisizlik yapan bir kadin diye gormuyor. kardesinin karisi, kardesi gibi goruyor dolayisiyla da sahipleniyor.
bir ornek...
esimin abisi beni gecenin 1'inde hic tanimadigim bir semtte tek basima birakti. eve gptureyim diye teklif dahi etmedi. ama esim olsaydi, abisinin esini evine dek birakir. en kotusu kendi bir taksi cevirir, odemesini yapar ve eve gider gitmez haber ver derdi.
farki ifade edebildim mi?
lutfen takilma buna. haklisin ama hakli olman degistirmeyecek bazi seyleri.
e var zaten anormallik herkes söylüyor sana bunu. eşin rahat sana karşı, çünkü ne yaparsa yapsın en fazla bağırıp çağırıp 3 gün sonra unutan biri var karşısında. kaybetme korkusu yok, seni umursadığı yok. evine geldi mi karısı evde üstelik soğuk duramıyor, onu görmezden gelemiyor. adamın normal olması için bir sebep yok ki.
hayır sormadıhiç fikrini sormadı mı bu maddi yardım konusunda.
maaşının yarısı da az değildir yani.
evinizin bütçesini ödemelerinizi etkilemeyecek mi.
eltini çok mu sever eşin.
özellikle ona niye maddi yardım yapılıyo anlamadım.
o tavsiyelerin bazılarını yaptım mesela soğuk davrandım görmezdim geldim onu umursamadım ama değişen birşey olmadıIcine girdigin kisir donguden kurtul once. O kadar bogulmussun ki bu dongunun icinde sadee duygularinla hareket ediyorsun. Biraz dingin davran, bir kendine gel. Degisiklige ac biraz kendini. Burada cok mantikli tavsiyelerde bulunuyorlar. Onlardan uygulayabileceklerini aklina yatanlari madde madde yaz ve duygularina yenik dusecek olursan cikar oku.
benim esim de bana 100% hak veriyor. etik olarak son derece yerinde dusuncelerin diyor. elif ustelik meslektasiz biliyorsun. en iyi senin durumunu ben anlayabiliyorum esin ile. o sebeple diyorum ki esin ile cephe acma elti icin, degmez.ama o da hak veriyo bana bu konuda ''evet o seni kıskanıyor o yüzden seni üzmeye çalışıyor''. bu onun sözleri
onu sahiplenmesini istemiyorum kabul edemiyorum bunu
ben olsam sorardım eşime.hayır sormadı
yani benim kardeşimde zor durumda olsa ona yardım ederdim ve eşime sormazdım amaaa kardeşinin eşine para vermek ne?
sözde sevmiyor ama ben artık ona çok değer verdiğini düşünüyorum lanet olsun ki
evet en iyi anlayanlardan biri sensinbenim esim de bana 100% hak veriyor. etik olarak son derece yerinde dusuncelerin diyor. elif ustelik meslektasiz biliyorsun. en iyi senin durumunu ben anlayabiliyorum esin ile. o sebeple diyorum ki esin ile cephe acma elti icin, degmez.
mesela benim kardeşim üniden mezun oldu ve işsiz şu an o yüzden harçlık veririm ve bunu eşime sormamben olsam sorardım eşime.
sormamak doğru değil bana göre.
karşılıklı bunu konuşabilmeli eşler.
bi orta yol bulunur illa ki.
ha aranızda bu tür şeylerin konuşulmaması önceden beri böyleyse eşin sormamıştır haliyle
goruyor.evet en iyi anlayanlardan biri sensin
bence de onun için kavga etmeye değmez ama eşiminde hatalı davrandığını görmesini istiyorum yani bi yolu olmalı
o tavsiyelerin bazılarını yaptım mesela soğuk davrandım görmezdim geldim onu umursamadım ama değişen birşey olmadı
mesela benim kardeşim üniden mezun oldu ve işsiz şu an o yüzden harçlık veririm ve bunu eşime sormam
oda sormasın bir miktar yardım etmekte
amaa maaşının yarısı çok fazla ve elti konusunda çok canımı yaktı ne demek ona para vermek ya yok gerçekten dayanamıycam konuşcam bu akşam açık açık
işte ben kabullenmek yerine onun tavırlarını değiştirmesini istiyorumgoruyor.
biliyor.
inan bana.
benimki de goruyor ve biliyor ancak bu, tavirlarini degistirmeye vesile olmuyor. benim bunu kabullenmem zaman aldi, sen de kabullendiginde inan su an oldugum yerden bakabileceksin mevzuya. kendine zaman ver.
:)))) becerememişim demek kiCanim soguk davranmak ve cool olmak farkli seyler. Soguk davranirsan ya kocan da soguk davranir ya da kavga cikarir. Ayni ev icinde gormemezlikten de gelinmez. Sen ne yapmissin oyle
almak istediğim şeyler de var zaten onları da alıyım en iyisiAcilen maasinin yarisini kardesine gondermelisin. Bir miktar yetmez. Kocanin kardesininki canda sen kardesinin cani patlican mi?
Ustumuzu basimizi parcalamisligimiz var daha eliflerin sevgililik surecinde.2 banimi elifin konusunda yemisligim var 2 3 yil once.Baktik degisen birsey yok sanirim duzene ayak uydurduk elifin (nam-i diger lorenanin) kafasina burunduk diyeyim.Sakin elife gercekleri gostermek gibi bir girdaba gireyim deme kafayi siyirirsinBoyle kor topal gidiyoruz :)
:)))) becerememişim demek ki
zaten sadece benim uğraşmamla olmaz ki karşılıklı uğraşmak lazım istemek lazım ki birşeyler düzelsinBecerirsin.... Kendine biraz zaman tani. Daha yeni evlisiniz. Evlilik de zor zanaat zaten hemen muhtesem baslamaz bir evin icine girince. Cok caba gerekiyor ya. Seni germelerine musaade etme, eltin cok sinirmis zaten ona hic belli etme duygularini. Eltine de cool ol. Diyelimki ugrastin, olmadi... Hic kendini uzme. Yeni bir koca ve yeni bir elti bulursun kendine. Istedigin seyler neyse, git onlari da al. O kadar calisiyorsun, kendine uygun gordugun bir seyi alip kullanamayacak misin? Hatta kocana da aldir. Tatlim param yetmedi su kadar eksigim var tamamlar misin de? De yani. Sen yemeyince baskasi yiyor. Bu kismi soyleme ama kocana. Her sey soylenmez.
zaten sadece benim uğraşmamla olmaz ki karşılıklı uğraşmak lazım istemek lazım ki birşeyler düzelsin
yok zaten ben onu görmezden geliyorum ama eşimin onu önemsediğini görünce çıldırıyorum
haftaya alayım madem yani inat olsun diye değil istediğim için, ertelemeye değmezmiş
tek başıma gitmek çok yalnız hissettiriyo banaBence degmez. Kimse icin kendi isteklerini erteleme. Universite size konferans icin odenek cikarmiyor mu? Konferanslara gitsene sen Elif hem cv'nde guzel durur hem de degisiklik olur. Ohal var ama rektor izniyle yurtdisi konferansa da katilabilirsin. Gerekirse cebinden ver git. Bir sekilde kocani birakip git ama. Oralarda bari bir rahat et. Calis, gez, toz.
tek başıma gitmek çok yalnız hissettiriyo bana
ekimde kongre var bi arkadaş bulursam oaraya gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?