Çok kötüyüm

ama o da hak veriyo bana bu konuda ''evet o seni kıskanıyor o yüzden seni üzmeye çalışıyor''. bu onun sözleri
onu sahiplenmesini istemiyorum kabul edemiyorum bunu

Icine girdigin kisir donguden kurtul once. O kadar bogulmussun ki bu dongunun icinde sadee duygularinla hareket ediyorsun. Biraz dingin davran, bir kendine gel. Degisiklige ac biraz kendini. Burada cok mantikli tavsiyelerde bulunuyorlar. Onlardan uygulayabileceklerini aklina yatanlari madde madde yaz ve duygularina yenik dusecek olursan cikar oku.

hayır sormadı
yani benim kardeşimde zor durumda olsa ona yardım ederdim ve eşime sormazdım amaaa kardeşinin eşine para vermek ne?
sözde sevmiyor ama ben artık ona çok değer verdiğini düşünüyorum lanet olsun ki

o tavsiyelerin bazılarını yaptım mesela soğuk davrandım görmezdim geldim onu umursamadım ama değişen birşey olmadı

ama o da hak veriyo bana bu konuda ''evet o seni kıskanıyor o yüzden seni üzmeye çalışıyor''. bu onun sözleri
onu sahiplenmesini istemiyorum kabul edemiyorum bunu
benim esim de bana 100% hak veriyor. etik olarak son derece yerinde dusuncelerin diyor. elif ustelik meslektasiz biliyorsun. en iyi senin durumunu ben anlayabiliyorum esin ile. o sebeple diyorum ki esin ile cephe acma elti icin, degmez.

ben olsam sorardım eşime.
sormamak doğru değil bana göre.
karşılıklı bunu konuşabilmeli eşler.
bi orta yol bulunur illa ki.
ha aranızda bu tür şeylerin konuşulmaması önceden beri böyleyse eşin sormamıştır haliyle

benim esim de bana 100% hak veriyor. etik olarak son derece yerinde dusuncelerin diyor. elif ustelik meslektasiz biliyorsun. en iyi senin durumunu ben anlayabiliyorum esin ile. o sebeple diyorum ki esin ile cephe acma elti icin, degmez.
evet en iyi anlayanlardan biri sensin
bence de onun için kavga etmeye değmez ama eşiminde hatalı davrandığını görmesini istiyorum yani bi yolu olmalı

mesela benim kardeşim üniden mezun oldu ve işsiz şu an o yüzden harçlık veririm ve bunu eşime sormam
oda sormasın bir miktar yardım etmekte
amaa maaşının yarısı çok fazla ve elti konusunda çok canımı yaktı ne demek ona para vermek ya yok gerçekten dayanamıycam konuşcam bu akşam açık açık

evet en iyi anlayanlardan biri sensin
bence de onun için kavga etmeye değmez ama eşiminde hatalı davrandığını görmesini istiyorum yani bi yolu olmalı
goruyor.
biliyor.
inan bana.
benimki de goruyor ve biliyor ancak bu, tavirlarini degistirmeye vesile olmuyor. benim bunu kabullenmem zaman aldi, sen de kabullendiginde inan su an oldugum yerden bakabileceksin mevzuya. kendine zaman ver.

Canim soguk davranmak ve cool olmak farkli seyler. Soguk davranirsan ya kocan da soguk davranir ya da kavga cikarir. Ayni ev icinde gormemezlikten de gelinmez. Sen ne yapmissin oyle
o tavsiyelerin bazılarını yaptım mesela soğuk davrandım görmezdim geldim onu umursamadım ama değişen birşey olmadı

Acilen maasinin yarisini kardesine gondermelisin. Bir miktar yetmez. Kocanin kardesininki canda sen kardesinin cani patlican mi?

goruyor.
biliyor.
inan bana.
benimki de goruyor ve biliyor ancak bu, tavirlarini degistirmeye vesile olmuyor. benim bunu kabullenmem zaman aldi, sen de kabullendiginde inan su an oldugum yerden bakabileceksin mevzuya. kendine zaman ver.
işte ben kabullenmek yerine onun tavırlarını değiştirmesini istiyorum
yani ben %100 haklı olduğumu düşünüyorum
şöyle anlatayım ben bu işe girmek için aylarca eve kapandım çalıştım hayattan koptum
eltim dersanelere gitti ama oturmadan günden vs asla geri kalmadı hadi çabalasa kısmet değilmiş derim
yarın bende işimi kaybedebilirim hiç belli olmaz o yüzden kardeşine para versin yardım etsin ama eltime yardım etmesine katlanamam

Hayır gerçekten anlayamıyorum. Aslında anlıyorum esas büyük problemlerden kaçmak için bunlara sarılıyor. Ama normal değil kesinlikle.

Becerirsin.... Kendine biraz zaman tani. Daha yeni evlisiniz. Evlilik de zor zanaat zaten hemen muhtesem baslamaz bir evin icine girince. Cok caba gerekiyor ya. Seni germelerine musaade etme, eltin cok sinirmis zaten ona hic belli etme duygularini. Eltine de cool ol. Diyelimki ugrastin, olmadi... Hic kendini uzme. Yeni bir koca ve yeni bir elti bulursun kendine. Istedigin seyler neyse, git onlari da al. O kadar calisiyorsun, kendine uygun gordugun bir seyi alip kullanamayacak misin? Hatta kocana da aldir. "Tatlim param yetmedi su kadar eksigim var tamamlar misin?" de. De yani. Sen yemeyince baskasi yiyor. Bu kismi soyleme ama kocana. Her sey soylenmez.
:)))) becerememişim demek ki

zaten sadece benim uğraşmamla olmaz ki karşılıklı uğraşmak lazım istemek lazım ki birşeyler düzelsin
yok zaten ben onu görmezden geliyorum ama eşimin onu önemsediğini görünce çıldırıyorum
haftaya alayım madem yani inat olsun diye değil istediğim için, ertelemeye değmezmiş

Bence degmez. Kimse icin kendi isteklerini erteleme. Universite size konferans icin odenek cikarmiyor mu? Konferanslara gitsene sen Elif hem cv'nde guzel durur hem de degisiklik olur. Ohal var ama rektor izniyle yurtdisi konferansa da katilabilirsin. Gerekirse cebinden ver git. Bir sekilde kocani birakip git ama. Oralarda bari bir rahat et. Calis, gez, toz.

Bu arada eltin ve kocanin iletisimine takilma artik, sadece senin enerjin tukeniyor, eltin bu durumdan cok memnun ve kocan da umursamiyor zaten.

tek başıma gitmek çok yalnız hissettiriyo bana
ekimde kongre var bi arkadaş bulursam oaraya gidebilirim

Yoo hic de yalniz olmazsin. Oradaki herkes yalniz geliyor olacak zaten ve yeni birileriyle tanisacaksin. Buradan birini goturme sakin. Birileriyle tanis ve senin sahsi deneyimin olsun.
tek başıma gitmek çok yalnız hissettiriyo bana
ekimde kongre var bi arkadaş bulursam oaraya gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…