- 24 Eylül 2010
- 6.165
- 20.166
- 548
- Konu Sahibi elifff_____
-
Kongrede arkadaş edinebilirsin. Bir cesaret et kimseyi bulamasan da git. Bu arada merakımdan soruyorum, kocanın maaşının yarısını vermesi sizi maddi olarak sarsmayacak mı?tek başıma gitmek çok yalnız hissettiriyo bana
ekimde kongre var bi arkadaş bulursam oaraya gidebilirim
inş olur dediğin gibiYoo hic de yalniz olmazsin. Oradaki herkes yalniz geliyor olacak zaten ve yeni birileriyle tanisacaksin. Buradan birini goturme sakin. Birileriyle tanis ve senin sahsi deneyimin olsun.
elbette sarsar ama çok değil açıkcasıKongrede arkadaş edinebilirsin. Bir cesaret et kimseyi bulamasan da git. Bu arada merakımdan soruyorum, kocanın maaşının yarısını vermesi sizi maddi olarak sarsmayacak mı?
inş olur dediğin gibi
ne güzel ya bende çok istiyorum yurtdışına gitmeyiOlur ya biraz kendine guven. Ben lisansta cok gittim tek basima yurtdisina. Hem de uzun sureli. Yaparsin. Biraz cesaret. Git yarin basvur kongreye. Rapor falan gerekiyorsa sonra verirsin, once basvurunu hallet yarin. Kayit acildiysa tabi. Parasini da ode hemen. Sana guvenmesin kimse.
Kadın maaşıyla atılan havalar. Bak aklıma ne geldi. Eltine gıcık oluyorsun ya. Kocana para verme. Evin giderlerini o karşılasın. Kardeşine parayı sen gönder. Belki iyiliğini görünce eltin utanır da kendine çekidüzen verir.elbette sarsar ama çok değil açıkcası
zaten o benim maaşıma güveniyor,yoksa mümkün değil
ne güzel ya bende çok istiyorum yurtdışına gitmeyi
olabilir aslında teklif edebilirim bunuKadın maaşıyla atılan havalar. Bak aklıma ne geldi. Eltine gıcık oluyorsun ya. Kocana para verme. Evin giderlerini o karşılasın. Kardeşine parayı sen gönder. Belki iyiliğini görünce eltin utanır da kendine çekidüzen verir.
pasaportta çıkarmam lazım dahaGidersin biraz girisken ol ama. Ben hep kendim halletim isleri. Vize cikinca da haber veriyordum aileme gidiyorum diye. Kimseyi mudahil etmeden halletim yani. Kocaman kadinsin yaparsin. Yalniz aklima takildi kaynini niye cikardilar? Malum durumlardan mi yoksa? Eger oyle ise mumkunse gunahini bile verme zaten.
pasaportta çıkarmam lazım daha
evet malum durumlardan dolayı, kınamıyorum ama yani insan nasıl sonunu düşünmez anlamıyorum
yok ne kusuru haksız değilsin kiCanim kusuruma bakma ama iyi olmus diyecegim o zaman onlara bu konuda hassasim. Seni de etkilemesi uzucu tabi. Pasaportta yogunluk yoktur herhelde su ara. Yogunluk olmayan bir ilceden basvur. Parayi ver 10 yillik al rahat oluyor. Su ara nasil bilmiyorum ama ben bir keresinde basvurudan iki gun sonra teslim almistim pasaportumu.
yok ne kusuru haksız değilsin ki
ben de bilmiyorum belki bu olaylardan dolayı almak zorlaşmış olabilir sorup öğrenmek lazım
elbette sarsar ama çok değil açıkcası
zaten o benim maaşıma güveniyor,yoksa mümkün değil
Evt öyle yapıcamişte sizin maasiniza size sormadan guvenmemeli
o yüzden o güveni boşa çıkarın ilk olarak bence
Evt öyle yapıcam
Fikirleriniz benim için çok önemli siz bu durumda ne yapardınız? Özellikle eşiniz , hiç sevmediğiniz, sizin defalarca canınızı sıkmış her seferinde de sıkmaya çalışan ( bunları eşimde biliyo) eltinizi arasa bi ihtiyacın olursa para vs ben yanındayım dese onu bu kadar korusa, değer verse ne yapardınız? Nasıl tepki verirdiniz
Yok eşimde biliyo onu neden sevmediğimi bi tane daha eltim var ve onu seviyorum bu güne kadar yanlış bir davranışı olmadı bana karşıSizin maasinizla hesap yapmasi cok cirkin.
Ama sunu unutmayin, esiniz eltinizi bile cinsiyeti yuzunden sevmediginizi aklina kazimistir bile.
Oyle hareketleriniz oldu ki, ben veya tanidigim biri yasasa asla o kisiye deger vermez bir daha. Hep gozunde dusuk kalir o kisi. Esinizi gecmis olsun diye arayan kuzenin esinden bile kiskanan birisiniz.
Yani bu kafa yapiniz sebebiyle artik hicbir seyde hakli gozukmuyorsunuz muhtemelen.
Yilllardir komsumuz olan Üst komşumuz hiç alakası olmadığı halde yıllardır cemaat akp arası iyiyken bile bu adam tehlikeli diyen biri olduğu halde açığa alındı . Kimseye bilmeden iyi olmuş demeyinCanim kusuruma bakma ama iyi olmus diyecegim o zaman onlara bu konuda hassasim. Seni de etkilemesi uzucu tabi. Pasaportta yogunluk yoktur herhelde su ara. Yogunluk olmayan bir ilceden basvur. Parayi ver 10 yillik al rahat oluyor. Su ara nasil bilmiyorum ama ben bir keresinde basvurudan iki gun sonra teslim almistim pasaportumu.
Bende işte bu konuda sonuna kadar haklıyım ama eşimde garkında bunun yani evet haklısın diyo çünkü onun gözünün önünde oluyo herşey o zaman neden öyle davranıyosun dediğimde moral leri bozuk diyo iş yüzünden ama artık yeter kardeşine moral vermesini anlarım ama o kıza moral vermesini anlayamamdiger sayfalara kadar okumadim, belki baska aciklamalarda yapmissindir. ben sadece kendimden ornek vermek istedim.
10 aylik evliymissin ve dusunuyorumda bizde o zmnlar cok benzerdik, simdide farkli sayilmayiz daha gecen hafta bosanmayi dusunecek hale gelmistim. bizim sansimiz ailelerden uzak olmakti, yoksa cok daha buyuk seyler yasayabilirdik.
esim sanirim seninkine cok benzerdi, bende belki bikac yerde sana benziyorum ama asla adami bunaltmadim burdan biraz kurtariyorum.
eger gercekten bu adami seviyorsan, oncelikle evliligini kurtar derim bu tartismalardan. kimsenin tartismasini evinin icine sokma. elti yok bilmem kim, yine nefret ediyorsan et ama esinle bulu tartisma. ben annesiyle ilgili sonuna kadar hakliydim defalarca tartistim kafayi yiycek hale geldim, donup sen haklisin diyemedi, seninde hakli oldugun noktalar var diyebildi anca.
bana teklif edilen gibi terapiye gitmenizi oneriyorum, ki ben daha gidemedim.
esinin umursamaz gibi gorunmesi falan hep gorunurde oyle ici icini yiyordur, eger sevgi bitmediyse.
son olarak birde su var, daha buyuk bir olayla karsilasinca oyle guzel anliyorsunki bu sacmaliklarin kucuklugunu, degersizligini. kizimin basindan belkide cok buyuk olmayan bir olay gecti, o an lanet ettim annesinide bilmem kiminide kafama takmama.
eger esni seviyorsan bu evliligi surdurmek istiyorsan, once kendini sorgula, sonra guzelce konusup kararlar alin ve oyle devam edin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?