Ya aradım konuştuk işte, mantıklı olanı ayrılmamız ama öyle alışmışız ki kopamıyoruz. Ya ne bileyim hayalimde evlneceğim erkek o değil ileride mutsuz olacağım biliyorum. Ama yinede ne olursa olsun yanımda olurdu bir arkadaş gibi, herşeyimi ona anlatıyordum, bir yeni yemek yapsam bile en ufak üzüntümden en ufak mutluluğuma kadar arkadaşlarım ailem var elbet ama sevgili çok farklı bişey kimseyle paylaşmadığımı onunla paylaştım ama olmuyor yani sırf bunun üzerine kurulu bir ilişki olamaz, çnkü hissetmiyoruz ikimizde bişey. Arama daha kötü olursun ayrıldığımızı kabul etmek gerek falan dedi haklı zaten isteyen bnm geri adım atmakta istemiyorum ama boşluğunu arıyorum işte gerçi 4 gün oldu dahasonra birde çocukluk arkadaşım var hatta ilkokul aşkım diyelim onunla hikayemiz çok uzun, biz şimdilik arkadaşız hep öyleydik gerçide ama biraz farklıydı arkadaşlık bana göre. Onu düşünüyorum sürekli onun bir sözü beni mutlu ediyor, ama oda nasıl desem çok içine kapanık, böyle ilgili biri değil bende ondan ilgi bekliyorum. işte neden bazı mesajlarıma cvp vermiyorsun bazılarına veriyorsun dedim işte bunu daha önce konuştuk seninle dedi, bende peki dedim sonra sana kızmıyorum neden anlamıyorsun ama sürekli bana kızıyor musun mesaj atmam rahatsız ediyor musun diye soruyorsun paranoyak gibi ona kızıyorum dedi, bende tamam dedim cvp vermedi
olacak bu duygular canım 5 yıl sonuçta dile kolay...en güzel yaşların onunla gecmş, ama atlatıcaksın geçer yani merak etme... eski arkadasına da cok yüklenme insanları kendi haline bırak gelirlerse senindir gelmezlerse defolsunlar...hem kızıyormusun falan diip kendini de küçük düşürme sakın, erkeklere karşı bunu asla yapma snn güclü olduğunu bilsin ve ona göre davransın..unutma kaçan kovalanır cnm..hem ağlama bakymm dünyada ne dertler var onu düşün..bugn mubarek gece ve sen gereksz şeyleri düşünüp kendine yazık etme Allah ın gücüne gider bak...
Ya aradım konuştuk işte, mantıklı olanı ayrılmamız ama öyle alışmışız ki kopamıyoruz. Ya ne bileyim hayalimde evlneceğim erkek o değil ileride mutsuz olacağım biliyorum. Ama yinede ne olursa olsun yanımda olurdu bir arkadaş gibi, herşeyimi ona anlatıyordum, bir yeni yemek yapsam bile en ufak üzüntümden en ufak mutluluğuma kadar arkadaşlarım ailem var elbet ama sevgili çok farklı bişey kimseyle paylaşmadığımı onunla paylaştım ama olmuyor yani sırf bunun üzerine kurulu bir ilişki olamaz, çnkü hissetmiyoruz ikimizde bişey. Arama daha kötü olursun ayrıldığımızı kabul etmek gerek falan dedi haklı zaten isteyen bnm geri adım atmakta istemiyorum ama boşluğunu arıyorum işte gerçi 4 gün oldu dahasonra birde çocukluk arkadaşım var hatta ilkokul aşkım diyelim onunla hikayemiz çok uzun, biz şimdilik arkadaşız hep öyleydik gerçide ama biraz farklıydı arkadaşlık bana göre. Onu düşünüyorum sürekli onun bir sözü beni mutlu ediyor, ama oda nasıl desem çok içine kapanık, böyle ilgili biri değil bende ondan ilgi bekliyorum. işte neden bazı mesajlarıma cvp vermiyorsun bazılarına veriyorsun dedim işte bunu daha önce konuştuk seninle dedi, bende peki dedim sonra sana kızmıyorum neden anlamıyorsun ama sürekli bana kızıyor musun mesaj atmam rahatsız ediyor musun diye soruyorsun paranoyak gibi ona kızıyorum dedi, bende tamam dedim cvp vermedi
5yıllık ilişkin bitmiş tabi üzülceksin ama sevmiyorum onu diyosun üstelik birinden hoşlanıyorum onunlada tartıştık diyosun.bana pek ilişkin bittiği için ağlıyomuşsun gibi gelmedi.yani hoşlandığın kişi seni seviyorum sevgili olalım dese bunların hepsini unutursun ağlama falan kalmaz bence.yani kusura bakma belki yanlış algılamışımdır ama bence sen tam olarak ne için üzgün olduğuna karar ver
Eski iliskiniz aliskanlik bile olsa halen etkisinden kurtulamamissiniz zaman geçmeden yenisine başlama düşüncesi sizi bi o kadar yormuş yipratmis ama lütfen aglamayin biraz arkadaslariniza ve ailenize ayirin aklinizi dagitin
Yok ikisi içinde üzgünüm doğrudur, ama o kişiden ben öyle bişey beklemiyorum bu şimdi çok yanlış olur, o çok ilgisiz birisi ona sinir oldum, önemsenmemek canımı sıktı, o kişi eğer sevgili olalım dese yine ağlarım biliyorum kendimi çünkü diğer ilişkimin etkisinden kurtulamadım
Öncelikle Allah yardımcın olsun canım. Acın henüz tazeyken yanlış kararlar verip bir başkasını sokma derim hayatına. Elbette canın yanıyordur ama sonu belli olmayan bir ilişkiyi sürdürüp oyalanmak senin için ve onun için iyi olmazdı. Biraz zaman geçsin, karşına mutlaka birileri çıkacak ve seçimini yapacaksın.
İşte uzaklaşamıyorum çünkü şuanda yaşadığım şehirde yanına gideceğim arkadaşım yok yani var ama şimdi gidemem yanlarına hepsinin işi gücü var, işte insanın sevgilisi olunca bu olmuyordu ne olsa anlatıyordun ama arkadaşın oldu mu neden yazmıyorsun diye trip atamazsın :)
Herşeyi biliyorum haklısınız kendi yerimde bir arkadaşım olsa bende ona bunları derdim ama çok duygusal ve sevgi eksikliği ile büyüyen biriyim ve hep ilgi görmek sevilmek istemişimdir, ama kimse ben kadar sevmemiştir yada gösterememiştir21 yaşına geldim ama hala çocuk gibi ilgi istiyorumm
Ben de 21 yaşındayım bu arada:) Arkadaşım ilgiyi değer vermeyip, çıkar için seninle olanlardan beklememelisin. Başka şeylerle ilgilen. Bak benim de bundan 1 hafta önce bir sevgilim! (üniversitede en yakın arkadaşım) vardı. Ben daha önce (yaklasık 6 yıl )çok büyük bir aşk acısı çekip tamamen insanlara seviyorum diyenlere olan güvenimi kaybettiğim için kimseye şans veremedim, vermek istemedim. Ki bu insanı üniversite hayatım boyunca tanıyordum. Çok çok iyi biriydi fakat ben emin olamıyordum işte. Bazı özellikleri vardı benim istediğim kriterde biri değildi ama değer verdiğim için şans verdim. Sonuç olarak ben onunla her şey olabilirdim ama eş olamazdım çünkü bu bambaşka bir şey. Bitirdim en çok sevdiğim değer verdiğim insanla kanlı bıçaklı düşman olacağıma yapamadığımı söyleyip bitirmek bana doğru geldi. Tabi onsuzluk bana acı veriyor ama düşünüyorum, ilgisi mutlaka bir gün azalacaktı ya da ileride anlaşamayacaktık. Benim de kafa karışık :)) Üzülme istediğin gibi sevecek biri mutlaka karşına çıkacaktır. Onu unutmak için başkalarını sokma derim sadece.
kendini boşlukta hissediyosun kimse bi daa sevmicek seni gibi geliyo muhtemelen. önceki konunu okumuştum iyi olmuş ayrılman. ilk zamanlar çok üzülüceksin belki ama hayatına birini sokup ikinizede yazık etme sakın. biraz kafanı dinle. kendine uğraş bul. boş kaldıkça o düşünceler sarıcaktır seni. arkadaşım dediğin çocukla eski sevgilin gibi olmaya calısıyosun. onunla nası dertleşip konuşuyosan bunlada öyle olsun istiyosun ama kimse bir değil. hayatına bi süre birini sokmayıp kendinle ilgilenmeye bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?