çok kötüyümmm, sürekli ağlıyorum

İnsanlardan bekletin çok fazla sanırım ama en güzeli bişey beklememek ben umursamaz olursam herşey yoluna girecek aslında

ağlayıp kendini üzünce çözülmicek ki sen bi konuya üzüldüğün için ağlamıyosun. ne yapıcanı bilemiyosun dayanıcak biri yanında yok die ağlıyosun.. kimseye muhtaç değilsin dertleşeceksen yaz buraya bak herkes yanında.. ortada çözülecek bişey yok. kendini toparlamaya çalış sdc. yeni insanlarla tanış sana en iyi gelecek şey bu die düşünüyorum..

Burası bana iyi geliyor zaten, film izleyerek kitap okuyarak başka şeylerle kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum bende umarım hayırlısı olur herşeyin.

Burası bana iyi geliyor zaten, film izleyerek kitap okuyarak başka şeylerle kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum bende umarım hayırlısı olur herşeyin.

amin cnm inşallah. neyle ilgileniyosun bilmiyorum ama bi kursa yazıl ya da kafanı dağıtacak bi iş bul ufak tefek.. ev insanı iyice basar. hem yeni insanlarlada böylelikle tanışmış olursun. belkide hayatının aşkı oralardan çıkar bellimi olr

kitap çok okurum işte, başka şehirde arkadaşlarım var oralara gideceğim nasip olursa ama şu hafta her arkadaşımın sınavı var bnmkiler bitti kimseyi rhatsız edemiyorum. ilk hafta oluncada zor geliyor işte

Canım olması gerekeni yapmışsınız ilişkiyi bitirmekle.
İlerde daha kötü bir şekilde ayrılacağınıza şimdi karşılıklı anlaşarak bitmesi daha iyi gibi geldi bana.
Birbirinizi kırmadan, yıpratmadan bitmesi en güzeli olmuş. Saygıyı yitirmeden ayrılmak iyidir.
Üzüntüne gelirsek; bol bol gez bu dönemde...
Arkadaşlarınla görüş, filmler izle, kitap oku...
Alışveriş yap, saçlarını değiştir, makyaj yap...
Müzik dinle, konserlere git....
Yani kafanı dağıtabilecek ne varsa tam da bunları yapacağın dönemdesin.
O hoşlandığın kişi hakkında da şunu demek istiyorum. Lütfen acele bir karar verme.
Şu dönemde hayatına kimseyi alma, yine görüş konuş ama hayatına alma.
5 yıllık ilişkin bitmiş dile kolay... Şu an hiç sağlıklı düşünebileceğin bir dönemde değilsin.
Yanlış kararlar alırsan üzülürsün. Kafanı dinle. Dik dur, gülümse.
Dışarı çık, sokakta hayat var. Hayat çok güzel her şeye rağmen inan bana.
Hiç bir şey senden değerli değil unutma.

Kesinlikle dediğin herşeye sonuna kadar katılıyorum canım erkeklerden uzak duracağım bir süre

Ben düz mantığım sanırım anlayamıyorum kızlar ya, 5yıllık bir ilişkinin içine hoşlandım kelimesi ve artı bir erkek nasıl olabiliyor. Hemde bütün bunlarla beraber ayrılık olunca onsuz yapamıycakmış gibi oluyormuş.. Çok ilginç ya.. Önceden erkeklerden korkardık yanlış yapacak diye, şimdi erkekler kızlardan korkuyorlar haklılar vala!!

Sana sadece bu yargından kurtulmanı tavsiye ederim zamanında bende senin gibi düşünüyordum, seviyorum derken insan nasıl sevmediğini düşünür diye gayette oluyormuş. Ben burada herşeyimi anlatmadım sadece yazdıklarımla bu yargıya varman gerçkten kırıcı...
Bu ilişki için uğraştım ne kadar çabaladım hatta, tekrar bir şans verdim sevgilime ben çok meraklı değilim başka bir erkeğe alışmaya ! evet ister istemez sevgilinden ilgi görmeyince başka bir arkadaşın yanında olunca karşılaştırma yapıyorsun çünkü zaten kafan karışık ! ama ben sevgilim gitsin hemen onu koluma takıyım diyen biri değilim... Daha ilişkimi kurtarmak için yine uğraşmaya karar verdim belki herşey tam tersi olur belkide olmaz bilemem ama bu dediğin lafı hak eden biri değilim!!! Allah seni böyle duruma düşürmesin inan ki çok zor !

selam arkadaşlar yeni konu nasıl açabilirim acaba

Bence öncelikle sakin ol, bukadar atar yapcak bir durum yok. Yaptığın şeyleri eleştirende onaylayıp devam et diyende olur lakin ben seni eleştirmedim kendi düşüncemi söyledim ve bu fikrim düşüncem asla değişmeyecek!!! Insanlarla birşeyler paylaşıyorsan her türlü görüşe açık olmalısın. Âmin kimseye vermesin allah ama birazda bazı şeyler insanların elinde canım...

İşte o elinde olan durumlarda ikilemlerde sende kalırsan elinde mi oluyor olmuyor mu bakarsın...

Ortada yasanmislik oldugu icin size oyle geliyor.Zamanla gececek.Seveceksiniz de sevileceksiniz de merak etmeyin.

5 yillik iliskiniz büyük ihtimalle cok önceden bitmis de aliskanliktan dolayi birbirinizden kopamamissiniz. Ki eskiden bir arkadasiniz olan hoslandiginiz biri de var. Bu zaten acikca sizin sevgiden ziyade aliskanlikla eski iliskinizi yürüttügünüzü gösteriyor. Bir de 4 gün olmus henüz cok erken. Bosluktasiniz, ne yapacaginizi bilmez bir haldesiniz, dogrulari yanlislari kararlari sorgulama asamasindasiniz. Bunlar cok cok normal seyler. Biraz zamana birakin. Bir de tavsiyem bir süre yeni bir aska yelken acmaya calismayin. Genelde civi civiyi söker denir ama kadinlarin böyle dönemlerde belli bir süre dinlenmelerinde fayda görüyorum ben. Prof gibi konustum.
Bu gözleme kiz yurdunda kaldigim sürede vardim. Cidden hemen baska bir iliskiye baslamayan, biraz dinlenen, baslarda üzülen ama sonra kendini toparlayan arkadaslarim, direk baska bir iliskiye baslayan arkadaslarimdan genelde hep daha mutlu oldular, daha saglikli iliskiler yasadilar.

Bu dönemin normal oldugunu bilin, kiz arkadaslarinizla, hobilerle kafanizi dagitmaya calisin, agrili sancili bir dönem ama, herkesin elinde sonunda gecmistir.

son durum ne oldu. nasılsın canım? bayadır giremiyorum merak ettim?

son durum ne oldu. nasılsın canım? bayadır giremiyorum merak ettim?

Sağol canım iyiyim sevgilimle görüştük, tekrar denemek istediğini değişeceğini söyledi, zaten öyle beni aldatma gibi somut bir durum yok ortada, şuanda mutluyduk kavga bile etmiyorduk o kadar düzgündü herşey. Ama benim korkularım geleceğe yönelikti, bazı hareketlerinden dolayı sorumsuz mesela, sonra bana değer vermiyordu yani yaptığım süprizlere falan, bazen kendini çok üstün görüp beni küçümser gibi konuşuyordu. Neyse tabi bunları yaş geçtikçe daha dikkatli düşünüyor insan. Birde benim babamda böyle sorumsuz biri, evde yıllardır sorunlar bitmez halada bitmdi evin büyük çocuğu olarak bütün sorumlulukları ben aldım. Artık evlenincede aynı babam gibi biri ile sorumsuz davranan ben çabalarsam ilişkinin devam ettiği birşey istemiyordum, o yüzden ayrılmak istedim. Ama kıyamadımda ilişkimin bitmesine belki değişir umuduyla. Birde sınavı var bu sene etkilensinde istemiyorum. Kaç senenin hatrına yaza kadar devam edeceğiz o zamana kadar bişeyler değişmezse ayrılacağız, birbrimizi üzmektense. Şimdilik rahatım mutsuz değilim ama mutlu da değilim henüz...

Allah yardımcın olsun cnm. Belki değişir ben bunu değiştiririmle kimseyle olma derim ben. Benim babamda seninkiyle aynıydı ve asla değişmiyolar. Bu kdr yükün var kendini bir de bununla yıpratma. Allah yardımcın olsun :)

Benim babamda çok sorumsuz hiç değişmedi maddi manevi bize değer vermedi, vermezde. Bende bundan korkuyorum evliliğimde böyle olursa diye önce Allahtan istiyorum sonrada kendim artıları eksileri düşünüyorum. Olmayacak ben bunu biliyorum, insanlar neden ayrılmadığımı merak edebilirler tamamen sınavı var diye çünkü duygusal bir tarafı var, ve şimdi onu bırakıp gidersem içime sinmeyecek, Allah için yapıyorum bunu, onun kpss yi kazanıp hayırlısı ile yeni bir hayat kursun diye. Yoksa cidden vicdan azabı çekeceğim. Hem duam bu sırada belki oda anlar olmayacağını. Ama artık eskisi gibi sık görüşüp konuşmuyoruz, ben kendi hayatımla ilgileniyorum onada sürekli ders çalışması için yardımcı oluyorum. Allahtan isteyeceğim artık hayırlısını, şuanda içim rahat en azından acı çekmiyorum :)

Dile kolay tam '5 yıl'. Uzun bir süre. Sizin için ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. 'Zaman' tüm dertlerin ilacı. Zaman geçtikçe her şey düzelecek. Bir tek ölüme çare yok. Bunun çaresi var ama. Bu acınız da geçecek. Daha gencecik bir kızsınız. Elbette yeniden aşık olacaksınız,seveceksiniz,sevileceksiniz...
Dilerim bu zorlu süreci çok fazla yıpranmadan atlatırsınız. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…