• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mahcup hissediyorum

Diyardandiyara45

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
45
9
3
23
Merhabalar bir konuda aklı selim sahibi kişilerin yardımına ihtiyacım var. Şimdi ben sosyal medyada gezerken bir Tweet gördüm şöyle yazıyordu: (3,5 yaşındaki bir kız için dünyanın en iyi amcası olma itemi) bir de bir kutu sürpriz yumurta resmi vardı:( bende mal gibi bu Tweeti alt katta oturan, aramizin çok ta iyi olmadığı amcama attım aradan 2 gün geçti, ve amcam beni evine çağırdı şöyle 1 koli dolusu sürpriz yumurta verdi, o gülüyordu ama ben aşşırı mahcup oldum ne tepki vereceğimi bilemedim yani ben ne akılla attım bilmiyorum ama kötü hissediyorum, acaba diyorum bu mahcubiyeti ortadan kaldırmak için bende ona bir hediye mi alsam? Aksi Takdirde yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum, birde her hafta yukarı geliyor yani, şimdiden teşekkür ederim:)))

Merhabalar bir konuda aklı selim sahibi kişilerin yardımına ihtiyacım var. Şimdi ben sosyal medyada gezerken bir Tweet gördüm şöyle yazıyordu: (3,5 yaşındaki bir kız için dünyanın en iyi amcası olma itemi) bir de bir kutu sürpriz yumurta resmi vardı:KK43: bende mal gibi bu Tweeti alt katta oturan, aramizin çok ta iyi olmadığı amcama attım aradan 2 gün geçti, ve amcam beni evine çağırdı şöyle 1 koli dolusu sürpriz yumurta verdi, o gülüyordu ama ben aşşırı mahcup oldum ne tepki vereceğimi bilemedim yani ben ne akılla attım bilmiyorum ama kötü hissediyorum, acaba diyorum bu mahcubiyeti ortadan kaldırmak için bende ona bir hediye mi alsam? Aksi Takdirde yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum, birde her hafta yukarı geliyor yani, şimdiden teşekkür ederim:)))
tweeti neden attiniz ki onu anlamadim ben. Yanlislikla mi attiniz? Yanlislikla attiyssaniz komik, bilerek attiysaniz daha komik 😅😅

Merhabalar bir konuda aklı selim sahibi kişilerin yardımına ihtiyacım var. Şimdi ben sosyal medyada gezerken bir Tweet gördüm şöyle yazıyordu: (3,5 yaşındaki bir kız için dünyanın en iyi amcası olma itemi) bir de bir kutu sürpriz yumurta resmi vardı:KK43: bende mal gibi bu Tweeti alt katta oturan, aramizin çok ta iyi olmadığı amcama attım aradan 2 gün geçti, ve amcam beni evine çağırdı şöyle 1 koli dolusu sürpriz yumurta verdi, o gülüyordu ama ben aşşırı mahcup oldum ne tepki vereceğimi bilemedim yani ben ne akılla attım bilmiyorum ama kötü hissediyorum, acaba diyorum bu mahcubiyeti ortadan kaldırmak için bende ona bir hediye mi alsam? Aksi Takdirde yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum, birde her hafta yukarı geliyor yani, şimdiden teşekkür ederim:)))
Yüzüne bakamamak neden

Öncelikle bilerek espri olsun diye mi attınız anlamadım? Sanki öyle olmuş olur da elbette ama e pek sevmiyormuşsunuz da adamı.. yani interntte böyle bir jargon mu artk anlatım yolu var, görünce aklıma geldi espri olsun diye attım amca.. diyip bir açıklama yapabilirsinz. Zaten 3 yaşındaki çocuklar için demiş, siz de o yaşta değilsiniz, espri yapmak istedim kusura bakma teşekkürler… derken yuvarla lafı konuş bence 🙄😁

Keşke atmasaydiniz ama olan olmuş amca bir incelik yapmış bence sizde ona güzel bir hediye alın mesela gerçek yumurta biliyorsunuz mali değeri epey yüksek artık 😆 şaka bir yana hediye alabilirsiniz gömlek kravat saat yada bir şık tesbih gayet güzel olur 💕

Back
X