- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
kızlar birçogunuz bilir düğün aşamasındayım.. nişanlımın ailesi ev aldı ve erkek tarafına düşen eşyaları alacaklar.. benim babam memur annemde emekli hemşire.. kardeşim evli.. buzamana kadar calıstıgım sürece bunları söylemek istemem ama elimden gelen tüm maddi yardımı bulundum aileme.. babam araba aldı yarı parasını ben verdim.. kardeşim evlendi babamın yeni bir evi var orda yasıo o evin mutfagını yaklasık 15 milyar ben yaptırdım.. ve sayamayacagım bisürü sey.. şimdi benim düğünüm olcak nişanlımın ailesi herşeyi kendi yapıyor benimkilerse sadece yatak odamı alacak.. ve su güne kadar evimin bazı eksiklerini alacaklarını söylediler tüm planımı ona göre yaptım şimdi resmen ortada kaldım.. nişanlım benden düşük maas alıo ve herşeyini bu zamana kadar ailesi karsılamıs.. ama ben herseyimi calısmaya basladıgımdan beri kendim karsıladım.. şimdi ben kredi cekmek istiyorum ama nişanlım istemio.. ama ben onun ailesine söyleyip de aaa senin ailen neden yapmıo dedirtmem asla bu sekilde mahcup olmak istemiyorum.. sizce ne yapmalıyım