• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok merak ediyorum.ne olur evliler cevap....

Ne demek evlilikte olur böyle şeyler? Eger oluyosa o evlilik zaten tükenmiştir.

Hiç bir gerekçe sözlü ve fiziksel şiddeti haklı gösteremez.

Önce kendinize deger verin. Siz kendinize deger verdiğiniz sürece başkasından deger görürsünüz...

Fiziksel ve sozlu siddet goruyormusunuz?
Ne siklikta ....asagilama kufur vb.
Bazilari olur evlilikte diyor...:((
küfür dayak değil de mesela tv program ayarlamasını ben beceremem eşim "de bana beceriksiz der birde acaip çok bardak kırarım bunları başıma kakar aceleci bir kişiliğim var eşim ise evde hiç bir işi beceremez dışarıdan usta getirdir o vakit tabi bende rahmetli babam bunları becerirdi diye laf sokarım

üzüldüm durumuna canım eşinin bu 15 yılda hiç olgunlaşmaması kötü olmuş
benim eşiminde evliliğimin ilk yıllarında sinirlenince böyle birşeyler kırıp dökme küfretme huyları vardı.zamanla kalmadı yine sinirli ama eski cahilce davranışlarda bulunmuyor artık
ama senin eşinde geçen zaman hiçbir şeyi değiştirmemiş aksine şiddet arttı diyorsun:26:
bende arkadaşlara katılıyorum canım ne yap et boşan bu şekilde evlilik yürümez bir ömür geçmez:50:
allah yardımcın olsun

ne münasebet..evlilikde olur diyenlere diyin ki,o normal karşıladıkları şeyler saygısızlığın taa kendisi saygının olmadı yerde de sevgi asla barınmaz..

Yine şiddet gördüm.evet kafam gözüm yarılmadı ama üzerindeki kazağı yırttı:(mutfaktaydik bardak falan kırdı iste...3-5 gün oldu .bugün konuşalım mı diye gittim yanına küfür etti.çok sınırlı.gidecek yerim yok:(((bıktım .cocuğum var bırakıp gidemem.param yok isim yok.annem emekli maasiyla geçiniyor.artık tahammül edemiyorum.sağlıklı düşünemiyorum. Derdimi paylaşmak istedim :((((

Allah yar ve yardımcınız olsun... Nolur dua edin ve hayırlısını dileyin O'ndan hiç bir şey hayatın sonu değil yeter ki sağlık olsun... dua edicem çok üzüldüm nedenn:'(

Back
X