çok merak ettim

o çocuğun akıllanıp akıllanmadığını zaman gösterir ama yüzde 90 yine yapar nasıl olsa affedilecek..

Kızın affetmesinden ve çocuğun uslanmasından size ne ? Erkek arkadaşınızın yaptığı dedikodudan bize ne? Hadi sizin ilişkinizi etkileyecek bir olay olsa gene anlayış göstereceğim ama siz sadece hiç tanımadığınız kişileri çekiştirmek için açmışsınız konuyu.. İlişkideki bayan siz olmadığınıza göre tekrar aldatılıp aldatılmayacağını dert edinmenizin lüzumu yok.. Artık dertsizlikten sıkıldınız onun bunun ilişkisini kafaya takar hale geldiniz sanırsam

doğru bunlardan size ne elbette ben knuda bi yorum getiremeyeceğim :)
olay şu ki bugün bile erkek arkadaşım onların ilişkisnin mükemmelliğini anlatıyor:)
benim kastettiğimde o ki bu ilişkiden ne hayır gelir ki bunlara bu kadar özeniyor

çocuk uslanmış olabilir, gerçekten kızın kıymetini anlamış olabilir, yada tekrar aldatabilir olabilir de olabilir yani arkadaşım kimsenin ilişkisi mükemmel değildir, belki de senin de kendi ilişkinde göremediğin sorunları o kız görüyordur ve diyordur bu ilişkiden ne hayır gelir ki diye . Başkalarının hayatlarına bu kadar müdahale etmeyin, kafanıza takıp büyütmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…