• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok mesafeli duruyormusum bunu duymaktan biktim artik :(

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Kizlar bu durumu cok kafaya takiyorum artik :( cok mesafeli duruyormusum disari yani yakin olmadigim bicok insandan bunu duydum ciddi duruyorsun seni ilk basta soguk zannettim falan filan. o kadar sikildim ki bu durumdan cok moralim bozuluyor mesela gorustugum insanlar oldu sonra ilersi gelmedi mesela bu oldugunu dusunuyorum hani beni cok iyi tanimadiklari icin beni soguk nevale saniyorlar demek ki. Hic erkek arkadasim olmadi sebebi bu bence.yani surekli gulumsemeye calisiyorum ama karakterim bu ne yapabilirimki elimde degil :( hani arkadaslik iliskilerimde de oyle. Bi anda yakin olamiyorum sicak neseli davranamiyorum. Napicam bilmiyorum :( cok uzuluyorum gercekten insanlarin beni farkli sanmasina bunu degistirmenin yolu var mi

Durum seni rahatsız ediyorsa biraz da sempatik olmaya çalışabilirsin bence:)
Ama yalnızca insanları susturmak için yapıyorsan bu sensin seni de seven böyle sevsin. Ama bence kesinlikle küçük bi gülümseme de olsa takınabilirsin göreceksin ufak da olsa bu değişim farkedilecektir.

Durum seni rahatsız ediyorsa biraz da sempatik olmaya çalışabilirsin bence:)
Ama yalnızca insanları susturmak için yapıyorsan bu sensin seni de seven böyle sevsin. Ama bence kesinlikle küçük bi gülümseme de olsa takınabilirsin göreceksin ufak da olsa bu değişim farkedilecektir.
Hayir benideahatsiz ediyor. Zaten surekli gulumsemeye calisiyorum ama olmuyor demek ki

Çok tanımadığın insanlara mesafeli olmak aksine iyidr ki..neden üzülüyorsun.Bende oyleymdr ve çoğunluk bana da aynı şeyi derler..Hiç dert etmem aksine temkinli oluyorum değmeyecek insanlarla iletişime girip kendimi üzmüyorum.bide bu acıdan bak ..biraz ciddiyet iyidr.Oğlak misn yoksa :KK66:
Yok yengecim ama uzuluyorum ne biliyim yani ask iliskilerimi bile etkiliyor bu durum

Gülümsemek için kendini zorlama inan çok eğreti duruyor. Rahat ol takma.
Ben de böyleyim. Hatta tıpkısının aynısıyız. Hemen ısınamam insanlara. Sıcak davranmam. Hele bunun için hiç uğraşmam. Ne söyledikleri umrumda değil ben de böyleyim.

Takma insanların ne söylediğini. İnan bana insanlara en baştan samimi ve sıcak davranmak doğru olan değil. Kim ne derse desin.

Eşimle aynı şirkette tanıştık. Bir seneye yakın benden hoşlandığını anlamadım. Çünkü kimseye alıcı gözle bakmadım. O da bana yaklaşamadı. Ama zamanla ben de ona ısındım. Yani kısmette varsa sen kaçsan da buluyor.

Erkekler ilk baştan samimi davranan kızları daha çok sever. Çünkü onlara yaklaşmak konuşmak daha kolaydır. Ama bırak gizem sende kalsın. Onlar seni çözsün.
Ben kendimi açmadan önce karşımdakini gözlemliyorum. Bir çeşit koruma içgüdüsü galiba zorlamayla olmaz.

Canım gülümsemeye çalışmak fazla işe yaramaz.
İnsanlarla konuşmaktan keyif almak gerekli. Gerçekten içinden gelmeli yani.
Bu yönde çalış bence.

Bende yengecim bende oyle soguk nevale imişim
bana ben buna alıştım ve kendımı boyle sevıyorum o yuzden kendını boyle kabul etsen daha güzel olur :)

Kendini olduğun gibi kabullen. Ayrıca sempatik görünmeye çalışma inan belli oluyor ve çok daha itici duruyor. O zaman kimseye samimi gelmezsin. Bende senin gibiyim, soğuk nevale diyorlar bana. :)
Ben hiç şikayetçi değilim, sürekli sırıtan bir tip olamam. Hatta çoğu arkadaşım keşke bende senin gibi olsam, bu da bir çeşit kendini koruma şekli der. Bir erkek sen sürekli :KK53: yapan bir tip değilsin diye senden uzaklaşıyorsa, uzaklaşsın bence. Ama tanıyınca "sen hiç göründüğün gibi değilmişsin" derler.

Yani demem şu ki senin karakterin bu demek ki, bence rahatsız olma. Bırak kim ne derse desin. Sürekli :KK45::KK53::p:confused::rolleyes: gibi dolaşacak değilsin dimi. :)

Çok tanımadığın insanlara mesafeli olmak aksine iyidr ki..neden üzülüyorsun.Bende oyleymdr ve çoğunluk bana da aynı şeyi derler..Hiç dert etmem aksine temkinli oluyorum değmeyecek insanlarla iletişime girip kendimi üzmüyorum.bide bu acıdan bak ..biraz ciddiyet iyidr.Oğlak misn yoksa :KK66:
Oglak mi dedi biri kesinlikle ciddi olmak iyidir

Kizlar bu durumu cok kafaya takiyorum artik :KK43: cok mesafeli duruyormusum disari yani yakin olmadigim bicok insandan bunu duydum ciddi duruyorsun seni ilk basta soguk zannettim falan filan. o kadar sikildim ki bu durumdan cok moralim bozuluyor mesela gorustugum insanlar oldu sonra ilersi gelmedi mesela bu oldugunu dusunuyorum hani beni cok iyi tanimadiklari icin beni soguk nevale saniyorlar demek ki. Hic erkek arkadasim olmadi sebebi bu bence.yani surekli gulumsemeye calisiyorum ama karakterim bu ne yapabilirimki elimde degil :KK43: hani arkadaslik iliskilerimde de oyle. Bi anda yakin olamiyorum sicak neseli davranamiyorum. Napicam bilmiyorum :KK43: cok uzuluyorum gercekten insanlarin beni farkli sanmasina bunu degistirmenin yolu var mi
Bana da ayni seyler cok soylenir ;) yengecim bendeo_O
Cok soguksun,cok ciddi duruyosun,cok havalisin vs vs..halbuki hic degilimdir..
Ama bu bnm isime geliyor aslinda;kimseyle hicbir zaman vicik vicik iliskilerim olmaz,korkarlar kafasini kirarim diye:KK4:dovecek gibisin derler o_O
Hatta gecen gun biri Sen cok tatliymissin hic oyle havali degilsin,demek ki ka$larin seni sert gosteriyo bence degistir ka$larini dedi :KK53: yememis icmemis beni dusunmus herhal.:KK76:

Back
X