• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok bunaldim artik hayattan biktim

Ben anneme gittigimde bulasik bile yikattirmiyor arada yaptigim yemekten bi tabak goturuyorum ona da firca yiyorum niye getirdin diye.annenin hafta da bir temizligini yap iki gunde yemek yap.geriye 5 gun size kalsin.bu hayati siz istiyorsunuz.kizinizdan caldiginiz hayati sizin degerinizi bilmeyen ailenize veriyorsunuz.babanizdada hic dusunce yokmus.babaniz yapsin yemek nolcak.anne evladina acir merhamet gosterir.sizinki sizi dusunmuyor.
Babamda calisiyor mutfagi zaten ben gitmedgm zamn o topluyor

anneniz kırılırsa siz kendinizi yormaya devam edin. burda en belirgin sorununuz bu gözüküyor annenizde olsa hayır demeyi ögrenin ezilirsiniz kızınızada yazık hergün ortam degistiriyor.binlerce insan calısoyor aksamları birsekilde idare ediyorlar.

Sadece anlatmak biraz olsun anlatarak rahatlamak icin yaziyorum .. ben 23 yasindayim 2.5 yasinda bir kizim var esim isi dolayisiyla aksam 10 dan once eve gelemiyor cok sukur durumumuz gayet iyi maddi acidan bir sikintimiz yok annemin kendine ait bir is yeri var kendisi terzi dukkani acali yaklasik 2 sene oldu ve iki senedir annemin evinin temizligini yemegini ben yapiyorum evim cok yakin degil uzakta degil aksam oluncada yemegimi kaba koyuyorum esim eve gelene kadar babam arabayla evime goturuyor ama dedigim gibi 2 senedir bu tempo rutin dewam ediyor gidemedigim zaman kendi evimde yapiyorum yemegi babam is cikisi gelip aliyor benden inanmazsiniz belki ama cikardiklari corabi bile birakiyorlar oldugu gibi ben gitmezsem evi supurmuyorlar bir gidiyorum annemlere ev darmadagin kizim zaten yaramaz cok yoruluyorum bide evime geliyorum kendi eviminde temizligi var cok yoruluyorum esimle evleneli 4 sene olucak 4 senede beraber gecirdigimiz zaman sayilidir ya 2 ya 3 ben artik kendimi anlatmaktan ne hissettiklerimi anlatmaktan cok yoruldum boguluyorum artik ev annemler ev köy cok skildim pazar gunleride yaz kis esimin koyundeyiz degisik hicbirsey yapmiyoruz kendime zaman ayiramiyorum hep kendimi geri planda tutmaktan cok sikildim bazen yeterrrr deyip bagira bagira aglamak geliyor icimden esimle evlenmeden once boyle degildim cok sosyal bir insandim ama evlendikten sonra ki hayatim artik beni cok bunaltmaya basladi esimden ne guzel bir soz guzel sozude birakin insan aksam eve gelince bir cift laf etmez mi zaten 10 da geliyorsun eve yok etmiyor gezmez bi yere gitmez evde otur otur otur sıkildim sıkildim sıkildim cok sıkildim cokkkk
ilk çalışan kadın anneniz mi acaba neden kendi evini idare edemiyorlar babanla ikisi

Sanki hayatta hiçbir sey kendi secimi degilmis her seyi birileri ona zorla reva görmüş gibi davranan o kadar cok kadin var ki. Goz göre göre niye evlendiniz bence bir kere olsun kendi istedigini yapmanın vakti gelmis geçiyor.

Gitmeyin annenizin evini falan supurmeye yemek yapmaya. O kadarini yapamiyorsa calismasin o zaman emeklilik yasi coktan gelmiştir onun.

Aynen buna benzer bir evlilik hayatım vardı benim de. senelerce eşime "hayır bu hafta köye gitmek istemiyorum" diye bir kere bile söyleyemedim 15 sene boyunca her hafta sonu bu böyle devam etti.en sonunda depresyona girdim ve psikoloğa gittim. Bana söylediği ilk şey şu oldu." sen kişiliğini kaybetmişsin " birkaç terapi den sonra bambaşka biri olmaya başladım. kendime güvenim geldi. guclendim. daha bir sürü şey tabiki... konuyu açan arkadaşa şunu söylemek isterim. Asla kendini değersiz hissetme. Ve annen bile olsa seni Kullanmasına kesinlikle izin verme. kıyamıyorum kelimesini aklından çıkar. Sen birileri için kendini parcaladikca onlar hep daha fazlasını isteyecekler. Ve emin ol onlar sana kiyacaklar.

Yerinde olsam deliye vururum. Bisey yap. Ilac yut kolunu hafifce kesiver ne bileyim yaratici ol git bi klinikte yat bir hafta kafa dinle. Yoklugunda degerini anlarlar bence cok yüklendik derler. Akli başında, saglikli durma bence

Dun gce knustum esimle yine anlattim sen beni anlayana kadar uzak duracagm senden dedim ozur diledi her seferinde ozur diliyor hatanin farkinda misin yaptiklarin davranislarin normal mi sence dedim hayir duzelicegm diyor ama her knusmada diyor bunu yinede duzelecegni pek sanmiyorum anneme gelince onunlada kirmadan knusmam lazim cnku gerckten cok bunaldm artik

Bakın anneniz canınız aranızda normal şartlarda para pul konusu olmaması gerekir. Ama bu durum normal değil.

Anneniz babanız sizi resmen hizmetçi yerine koymuş çoraplar ortada ev dağınık.
Çorabını bile sepete atmıyosa açık açık bu kızı köle gibi kullanıyoruz oluyo.

Kırılmadan konuşucam diye bişey yok.
Çünkü onun kırılmasını gerektiren bişey yok.

Eşiniz düzelene sizi anlıyana kadar soğuk ve uzak durun bu pazardan başlayın ve köye gitmeyin.

Hiç arkadaşınız var mı ? Şu durumda olmadığını düşündüm çünkü kendinize vaktiniz yokken arkadaşınıza nasıl vakit ayırasınız.

Evet ama ben anneme hayir diyemiyorum kirilir diye cok korkuyorum uzmek istemiyorum onu ama boylede ben cok yoruldum artik hergun hergun kizimla ayri ugras annemlere git ayri ugras eve gel yine ugras esim desen ne konusur ne beraber vakit geciririz ne dusuneyim bilmiyorum
Annen kendine yardımcı alsın.Herkesin kendi düzeni var.Sen başka şehirde olsaydın ne yapacaktı annen.Kıramıyorum diyorsan devam et o zaman.Bir insan hayattan bıkacak kadar bunaldıysa dur demesini de bilmeli.

Bakın anneniz canınız aranızda normal şartlarda para pul konusu olmaması gerekir. Ama bu durum normal değil.

Anneniz babanız sizi resmen hizmetçi yerine koymuş çoraplar ortada ev dağınık.
Çorabını bile sepete atmıyosa açık açık bu kızı köle gibi kullanıyoruz oluyo.

Kırılmadan konuşucam diye bişey yok.
Çünkü onun kırılmasını gerektiren bişey yok.

Eşiniz düzelene sizi anlıyana kadar soğuk ve uzak durun bu pazardan başlayın ve köye gitmeyin.

Hiç arkadaşınız var mı ? Şu durumda olmadığını düşündüm çünkü kendinize vaktiniz yokken arkadaşınıza nasıl vakit ayırasınız.
Dogru tahmin ettiniz sadece iki tane arkadsim var ama onlar yetiyor bna diyebilirim gercek samimi

Son düzenleme:
soguk degıl ozaman hatta cok bile
Evet yani bu konu hakkinda konusmaktan pek hoslanmiyorum ama ustu kapali su kadarini soyleyebilirim cinsel hayatimz da hicbir problem yok cnku ben yenilikleri degisik seyleri seviyorum bunu da cinsel hayatimda uyguluyorum o yuzden cinsel acidan esimde bnde mutluyuz ama is normal hayata gelince ailesinden ne gorduyse onu uyguluyor kesinlikle normal hayatta degisiklik onun icin anormal onun icin kahvaltiya gitmk bile fazla luks dusunun ben boyle biri degilim malesef ve cok bunaliyorum esim boyle davrandkca cevredeki arkdaslari vs soyluyor normal olmadgni psikiyatristi de makul istekler esinin istekleri diyor ama adam yine ayni adam

Nasıl bir anneniz var ?Nasıl kıyıyor size ? Kendi çalışacak diye sizi hizmetçi bellemiş .Artık yapmayın,bırakın ve sadece kendinizle ve kızınızla ilgilenin.

Nasıl bir anneniz var ?Nasıl kıyıyor size ? Kendi çalışacak diye sizi hizmetçi bellemiş .Artık yapmayın,bırakın ve sadece kendinizle ve kızınızla ilgilenin.
Bugun oyle yaptim kizimi aldim biraz dolastik parka gittik alisveris yaptik iyi geldi bugu gitmedim cok bunaldgmi soyledim yanina ugrayip

Back
X