• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok bunaldim artik hayattan biktim

Annenizin evine gitmeyi bence de bırakın. Çalışıyormuş , parası vardır yardımcı tutsun. Bence saçma. Ben kızıma bunu yapmazdım.

Kocanızla da konuşun ama nasıl konuşuyorsunuz acaba ? Ne biliyim biraz net olun , sert olun falan.

Enson nezaman kuaföre gittiniz ?
Kendinize enson nezaman nealdınız ?
O elleriniz manikür yapılmayalı kaç yıl oldu ?

Yazık çok üzüldüm size herkes biyerinizden tutmuş hayatınızı çalıyo.

Annenize artık ya haftada 1 gidin temizliğini yapın ( para karşılığında) yada temizlikçi tutmasını önerin.

Mutfak alışverişini yapıp size bıraksınlar kendi evinizde pişirin yemeği akşam gelip alsınlar.

Eşinizden de mutfak masrafını alın ama.

Eşiniz tam bir ayı. El tutmaz konuşmaz gezmez ozaman sizde akşam alın bir kitap örgü geçin başka odaya okuyun örün.

O sizi görmüyoya hiç görmesin ancak öyle anlar.

Pazar günü içinde ne öyle herhafta köy eşiniz uyurken hazırla çocuğunu at sokağa kendini gezin tozun çocuk tiyatrosuna gidin mağaza gezin herşeyi deneyin.

Bu gidilatı dur deyin yoksa siz diye bişey kalmıycak ortada

Benim bile yeteeerrrr! diyesim geldi okurken.

Hem Esinle hem annenle konuş bu durumu. En azından annen haftada bir gün temizlikçi tutsun. Yemeği hadi neyse sen yap. Esin de pazar günlerini senin isteğine göre planlasn biraz. Sana da yazık ya Allah güç, kuvvet, sabır versin..

Sen bekarsin galiba cunku cocugu krese vermek kolay degil az para değil bir de gezip tozmak da az para degil.
İyi de "durumumuz gayet iyi maddi açıdan hiç bir sorunumuz yok " aynen böyle yazmış konu sahibi ben de buna dayanarak yorum yaptım ve hayır bekar değilim ve çocuğum da kreşe gidiyor, gezip tozmanın da istersen maliyetini iki otobüs bileti ile 10 lira kahve parası olarak minimize edebilirsin. Ben sadece sorununa samimi olarak çözüm getirmeye çalıştım beğenmediysen uygulama hem zaten sen de konu sahibi değilsin ne diye üzerine alınırsın anlamadım ya

Benim bile yeteeerrrr! diyesim geldi okurken.

Hem Esinle hem annenle konuş bu durumu. En azından annen haftada bir gün temizlikçi tutsun. Yemeği hadi neyse sen yap. Esin de pazar günlerini senin isteğine göre planlasn biraz. Sana da yazık ya Allah güç, kuvvet, sabır versin..
Amin cok sagolun

Enson nezaman kuaföre gittiniz ?
Kendinize enson nezaman nealdınız ?
O elleriniz manikür yapılmayalı kaç yıl oldu ?

Yazık çok üzüldüm size herkes biyerinizden tutmuş hayatınızı çalıyo.

Annenize artık ya haftada 1 gidin temizliğini yapın ( para karşılığında) yada temizlikçi tutmasını önerin.

Mutfak alışverişini yapıp size bıraksınlar kendi evinizde pişirin yemeği akşam gelip alsınlar.

Eşinizden de mutfak masrafını alın ama.

Eşiniz tam bir ayı. El tutmaz konuşmaz gezmez ozaman sizde akşam alın bir kitap örgü geçin başka odaya okuyun örün.

O sizi görmüyoya hiç görmesin ancak öyle anlar.

Pazar günü içinde ne öyle herhafta köy eşiniz uyurken hazırla çocuğunu at sokağa kendini gezin tozun çocuk tiyatrosuna gidin mağaza gezin herşeyi deneyin.

Bu gidilatı dur deyin yoksa siz diye bişey kalmıycak ortada
Dun gce knustum esimle yine anlattim sen beni anlayana kadar uzak duracagm senden dedim ozur diledi her seferinde ozur diliyor hatanin farkinda misin yaptiklarin davranislarin normal mi sence dedim hayir duzelicegm diyor ama her knusmada diyor bunu yinede duzelecegni pek sanmiyorum anneme gelince onunlada kirmadan knusmam lazim cnku gerckten cok bunaldm artik

Benim de annem çalışıyor Babam yeri gelir evi süpürür çamaşır asar kanepe halı siler çay kahve ondan sorulur
Annenizin kendi iş yeri sonuçta ve terzi zaten ne kadar yoğun olabilir haftada 1-2 kez ailenize gidin kendinize çocuğunuza zaman ayırın başka çözüm yok

Sadece anlatmak biraz olsun anlatarak rahatlamak icin yaziyorum .. ben 23 yasindayim 2.5 yasinda bir kizim var esim isi dolayisiyla aksam 10 dan once eve gelemiyor cok sukur durumumuz gayet iyi maddi acidan bir sikintimiz yok annemin kendine ait bir is yeri var kendisi terzi dukkani acali yaklasik 2 sene oldu ve iki senedir annemin evinin temizligini yemegini ben yapiyorum evim cok yakin degil uzakta degil aksam oluncada yemegimi kaba koyuyorum esim eve gelene kadar babam arabayla evime goturuyor ama dedigim gibi 2 senedir bu tempo rutin dewam ediyor gidemedigim zaman kendi evimde yapiyorum yemegi babam is cikisi gelip aliyor benden inanmazsiniz belki ama cikardiklari corabi bile birakiyorlar oldugu gibi ben gitmezsem evi supurmuyorlar bir gidiyorum annemlere ev darmadagin kizim zaten yaramaz cok yoruluyorum bide evime geliyorum kendi eviminde temizligi var cok yoruluyorum esimle evleneli 4 sene olucak 4 senede beraber gecirdigimiz zaman sayilidir ya 2 ya 3 ben artik kendimi anlatmaktan ne hissettiklerimi anlatmaktan cok yoruldum boguluyorum artik ev annemler ev köy cok skildim pazar gunleride yaz kis esimin koyundeyiz degisik hicbirsey yapmiyoruz kendime zaman ayiramiyorum hep kendimi geri planda tutmaktan cok sikildim bazen yeterrrr deyip bagira bagira aglamak geliyor icimden esimle evlenmeden once boyle degildim cok sosyal bir insandim ama evlendikten sonra ki hayatim artik beni cok bunaltmaya basladi esimden ne guzel bir soz guzel sozude birakin insan aksam eve gelince bir cift laf etmez mi zaten 10 da geliyorsun eve yok etmiyor gezmez bi yere gitmez evde otur otur otur sıkildim sıkildim sıkildim cok sıkildim cokkkk
aa ne biçim iş bu ya.
niye çekiyorsun bu eziyeti.
annen kendi evinin işini yapsın bir zahmet.
hergün ne işin var senin orada küçük çocukla.
derhal acilen son ver.

benim annemde calisiyor ve her isinide kendi yapiyor. siz yemek yapıyorsunuz mutfak masrafı yok dediniz yani...;) kendi işinizese geliyor ama bence kesin artık.
eşinize sıra gelince bukadar ilgisizlik normal değil. cinselik nasil ordada soğuk mu yani az mı kusura bakma özel oldu soru

Sadece anlatmak biraz olsun anlatarak rahatlamak icin yaziyorum .. ben 23 yasindayim 2.5 yasinda bir kizim var esim isi dolayisiyla aksam 10 dan once eve gelemiyor cok sukur durumumuz gayet iyi maddi acidan bir sikintimiz yok annemin kendine ait bir is yeri var kendisi terzi dukkani acali yaklasik 2 sene oldu ve iki senedir annemin evinin temizligini yemegini ben yapiyorum evim cok yakin degil uzakta degil aksam oluncada yemegimi kaba koyuyorum esim eve gelene kadar babam arabayla evime goturuyor ama dedigim gibi 2 senedir bu tempo rutin dewam ediyor gidemedigim zaman kendi evimde yapiyorum yemegi babam is cikisi gelip aliyor benden inanmazsiniz belki ama cikardiklari corabi bile birakiyorlar oldugu gibi ben gitmezsem evi supurmuyorlar bir gidiyorum annemlere ev darmadagin kizim zaten yaramaz cok yoruluyorum bide evime geliyorum kendi eviminde temizligi var cok yoruluyorum esimle evleneli 4 sene olucak 4 senede beraber gecirdigimiz zaman sayilidir ya 2 ya 3 ben artik kendimi anlatmaktan ne hissettiklerimi anlatmaktan cok yoruldum boguluyorum artik ev annemler ev köy cok skildim pazar gunleride yaz kis esimin koyundeyiz degisik hicbirsey yapmiyoruz kendime zaman ayiramiyorum hep kendimi geri planda tutmaktan cok sikildim bazen yeterrrr deyip bagira bagira aglamak geliyor icimden esimle evlenmeden once boyle degildim cok sosyal bir insandim ama evlendikten sonra ki hayatim artik beni cok bunaltmaya basladi esimden ne guzel bir soz guzel sozude birakin insan aksam eve gelince bir cift laf etmez mi zaten 10 da geliyorsun eve yok etmiyor gezmez bi yere gitmez evde otur otur otur sıkildim sıkildim sıkildim cok sıkildim cokkkk
bırıncısı annenızın temızlıgını-yemegını bırakın kendısı yapsın , gerekırse dukkanı erken kapatsın gelsın evının ıslerı ıle ılgılensın....
ıkıncısı sadece kendı evınızın ıslerını yapın ve kalan zamanda da cocugunuzla bırlıkte dısarı cıkın avm olur park olur arkadas zıyaretlerı olur gezın eve kapanmayın..
ucuncusu her haftasonu köye gıtmek zorunda degılsınız bunu esınıze tatlı dılle anlatın, gerekırse bır ıkı o gıtsın sız gıtmeyın, haftasonu aıle olarak sıze ozel olmalı cıkın bır sınemaya gıdın, yemek yıyın dısarda, parka gıdın yuruyus yapın pıknık yapın , cocugunuzuda alın bırlıkte gunubırlık gezılere gıdın... vs vs....
ben sızın yasadıgınız hayatı yasasam herhalde coktan depresyona gırmıstım..

benim annemde calisiyor ve her isinide kendi yapiyor. siz yemek yapıyorsunuz mutfak masrafı yok dediniz yani...:KK66: kendi işinizese geliyor ama bence kesin artık.
eşinize sıra gelince bukadar ilgisizlik normal değil. cinselik nasil ordada soğuk mu yani az mı kusura bakma özel oldu soru
Cinsellik haftada 4 veya 5 oluyor hc degismiyor

bırıncısı annenızın temızlıgını-yemegını bırakın kendısı yapsın , gerekırse dukkanı erken kapatsın gelsın evının ıslerı ıle ılgılensın....
ıkıncısı sadece kendı evınızın ıslerını yapın ve kalan zamanda da cocugunuzla bırlıkte dısarı cıkın avm olur park olur arkadas zıyaretlerı olur gezın eve kapanmayın..
ucuncusu her haftasonu köye gıtmek zorunda degılsınız bunu esınıze tatlı dılle anlatın, gerekırse bır ıkı o gıtsın sız gıtmeyın, haftasonu aıle olarak sıze ozel olmalı cıkın bır sınemaya gıdın, yemek yıyın dısarda, parka gıdın yuruyus yapın pıknık yapın , cocugunuzuda alın bırlıkte gunubırlık gezılere gıdın... vs vs....
ben sızın yasadıgınız hayatı yasasam herhalde coktan depresyona gırmıstım..
Depresyon az kalir heralde su an beynim dopdolu benim

Arkadaşım hakkaten yazık sana; 23 yaşında evlilik ve 2 yaşında bir çocuk bile çok fazla sorumluluk iken; sen resmen 2 evin iş/ yemek tüm sorumluluğunu üstlenmişsin ve de bebeğini tek başına büyütüyorsun.

Bir resti çekme zamanı gelmiş. Annen maddi imkansızlıklardan dolayı mı çalışmak zorunda. Baba ne iş yapıyor? O biraz sorumluluk alsın evde. Azıcık işin ucundan tutsun, tutmuyorsa da hergün taze yemek, 4/4 lük ev düzeni beklemesin bi zahmet.

Şimdi gençliğin verdiği enerji var sende; ama bugünkü bedene ve ruhuna yüklemenin ceremesi ileri yaşlarda çıkar. Önce kendini düşünmelisin.

Ben anneme gittigimde bulasik bile yikattirmiyor arada yaptigim yemekten bi tabak goturuyorum ona da firca yiyorum niye getirdin diye.annenin hafta da bir temizligini yap iki gunde yemek yap.geriye 5 gun size kalsin.bu hayati siz istiyorsunuz.kizinizdan caldiginiz hayati sizin degerinizi bilmeyen ailenize veriyorsunuz.babanizdada hic dusunce yokmus.babaniz yapsin yemek nolcak.anne evladina acir merhamet gosterir.sizinki sizi dusunmuyor.

Arkadaşım hakkaten yazık sana; 23 yaşında evlilik ve 2 yaşında bir çocuk bile çok fazla sorumluluk iken; sen resmen 2 evin iş/ yemek tüm sorumluluğunu üstlenmişsin ve de bebeğini tek başına büyütüyorsun.

Bir resti çekme zamanı gelmiş. Annen maddi imkansızlıklardan dolayı mı çalışmak zorunda. Baba ne iş yapıyor? O biraz sorumluluk alsın evde. Azıcık işin ucundan tutsun, tutmuyorsa da hergün taze yemek, 4/4 lük ev düzeni beklemesin bi zahmet.

Şimdi gençliğin verdiği enerji var sende; ama bugünkü bedene ve ruhuna yüklemenin ceremesi ileri yaşlarda çıkar. Önce kendini düşünmelisin.
Babam tek basina yetisemedigi icin annemde dukkan acti bnden haric iki kardesm var biri universtede de okuyor babam tek basina bakamiyor acikcasi evini annmde senelerdr evde elisi vs yapip satardi iste 2 sene oncede dukkan acti

Back
X