• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok mesafeli duruyormusum bunu duymaktan biktim artik :(

Kizlar bu durumu cok kafaya takiyorum artik :KK43: cok mesafeli duruyormusum disari yani yakin olmadigim bicok insandan bunu duydum ciddi duruyorsun seni ilk basta soguk zannettim falan filan. o kadar sikildim ki bu durumdan cok moralim bozuluyor mesela gorustugum insanlar oldu sonra ilersi gelmedi mesela bu oldugunu dusunuyorum hani beni cok iyi tanimadiklari icin beni soguk nevale saniyorlar demek ki. Hic erkek arkadasim olmadi sebebi bu bence.yani surekli gulumsemeye calisiyorum ama karakterim bu ne yapabilirimki elimde degil :KK43: hani arkadaslik iliskilerimde de oyle. Bi anda yakin olamiyorum sicak neseli davranamiyorum. Napicam bilmiyorum :KK43: cok uzuluyorum gercekten insanlarin beni farkli sanmasina bunu degistirmenin yolu var mi
bu lafı çok sık duyarım ama sadece bayanlardan duyarım .
Herkes ne istiyor biliyor musun .
Yapmacık davranmamızı .

Bende öyleyim. En yakın arkadaşlarım başta seni çok sinir bozucu buluyoduk ama iyiki tanımışoz derler.
Bence böykesş daha iyidşr. Hemen samimi olmamam gözlemlemem sayesinde arkadaş seçimimde hiç yanılmadım..

Yakın olmadığın insanlara mesafeli durmaktan daha doğal ne olabilir.
Bende bu şekildeyim ama hiç rahatsız olmadım sağlam adımlarla ilerleyen çok ilişkim var arkadaş komşu iş arkadaşı
Neden değişmeyi düşünüyorsunki bırak akışına herşey yolunu bulur

Ya oyle aslinda ben de boyle dusunuyorum da insanlarin arkamdan soguk uyuz vs demesini istemem:KK23:

Kizlar bu durumu cok kafaya takiyorum artik :KK43: cok mesafeli duruyormusum disari yani yakin olmadigim bicok insandan bunu duydum ciddi duruyorsun seni ilk basta soguk zannettim falan filan. o kadar sikildim ki bu durumdan cok moralim bozuluyor mesela gorustugum insanlar oldu sonra ilersi gelmedi mesela bu oldugunu dusunuyorum hani beni cok iyi tanimadiklari icin beni soguk nevale saniyorlar demek ki. Hic erkek arkadasim olmadi sebebi bu bence.yani surekli gulumsemeye calisiyorum ama karakterim bu ne yapabilirimki elimde degil :KK43: hani arkadaslik iliskilerimde de oyle. Bi anda yakin olamiyorum sicak neseli davranamiyorum. Napicam bilmiyorum :KK43: cok uzuluyorum gercekten insanlarin beni farkli sanmasina bunu degistirmenin yolu var mi
Baskasi oyle diyor diye oyle misiniz boyle dusunenlein hatasi bu aldirmayin

Bende ilk basta soguk davranirim tanimadigim kisilere karsi ve sonradan onlarda derler cok soguk duruyordun ama oyle bir insan degilmisin aslinda diye .. tanimadigim insanlarin kucagina atlayacak halim yok heralde.. ben halimden memnunum kabul eden beni boyle kabul eder .. en azindan yapmacik degilim .. sende yapmacik olmadigindan benim gibisin ne mutlu bize ..

Tanımadığımız insanlara karşı mesafeli olmak çok normal ama bazı insanlar da karşısındakine uyuz gibi davranıp bunu mesafeliyim maskesiyle gizliyorlar. Sizin dediğinize gore insanlarin tepkisi zaten basta soguksun ama tanıyınca öyle biri değilsin yönünde olduğuna gore bos yere canınızı sıkmayın.

Keske sizin gibi olabilseydim. Ben de istemeden maalesef sevgi kelebeği gorunuyorum :D

Ve şu zamanda bu hiç iyi bir sey degil. Hicbir seye yaramiyor. Neyseniz o. Dedim ya keske sizin gibi olabilseydim. Sorun etmeyin. En akillicasi bu.

Dışarıdan ben de çok burnu havada duruyormuşum, soğuksunda derler, yani adamına göre sıcak yaklaşıyormuşum, okuldaki erkekler beni sevmezlerdi mesela her şeye bir fikrim var diye, ama vardı ne yapabilirim. Çok okurum, çok dinlerim. Sevmezlerdi hissederdim. Ama erkek arkadaşımla tanıştığımız gün kendimi aştım, neden bilmem susmadan sanki kırk yıllık arkadaşımmış gibi konuştum. Hala daha çok konuşurum, o da çok sever bu durumu:)
Diyeceğim o ki erkeklere yalandan gülümseme, sevmezler yapmacık kızları, Anlaşılıyor çünkü. Zaten insan etkilendiği birine neden soğuk yaklaşsın ki. Tamam mesafeli dur ama yapmacık olma. Zaten kimseye fazla mıçmıç olmamak kazım;) benim şansıma ister istemez havada hissediliyor varlığım, ben birşey yapmıyorum ama bir çekim oluyor.
Imza bir Akrep, hem de tam akrep :)

Kizlar bu durumu cok kafaya takiyorum artik :( cok mesafeli duruyormusum disari yani yakin olmadigim bicok insandan bunu duydum ciddi duruyorsun seni ilk basta soguk zannettim falan filan. o kadar sikildim ki bu durumdan cok moralim bozuluyor mesela gorustugum insanlar oldu sonra ilersi gelmedi mesela bu oldugunu dusunuyorum hani beni cok iyi tanimadiklari icin beni soguk nevale saniyorlar demek ki. Hic erkek arkadasim olmadi sebebi bu bence.yani surekli gulumsemeye calisiyorum ama karakterim bu ne yapabilirimki elimde degil :( hani arkadaslik iliskilerimde de oyle. Bi anda yakin olamiyorum sicak neseli davranamiyorum. Napicam bilmiyorum :( cok uzuluyorum gercekten insanlarin beni farkli sanmasina bunu degistirmenin yolu var mi
bunda bsy yokki.. ilk andan kanka olacak degilsin.. hem samimiysenz zaten seni tanimak icin ugrasmistr karsidaki.. degilseniz de, az mesafe candir ;)

sni böyle kabullennler etrafında olsun cnm

Mesafe her zaman iyidir.Benide ilk taniyanlar soguk ve sessiz oldugumu soylerlerdi.Bende adamina gore muamele yapiyorum ve bu yuzden hic kimseden zarar gormedim.Bence bu durum sizin icin avantaj.

Mesafe her zaman iyidir.Benide ilk taniyanlar soguk ve sessiz oldugumu soylerlerdi.Bende adamina gore muamele yapiyorum ve bu yuzden hic kimseden zarar gormedim.Bence bu durum sizin icin avantaj.
Dışarıdan ben de çok burnu havada duruyormuşum, soğuksunda derler, yani adamına göre sıcak yaklaşıyormuşum, okuldaki erkekler beni sevmezlerdi mesela her şeye bir fikrim var diye, ama vardı ne yapabilirim. Çok okurum, çok dinlerim. Sevmezlerdi hissederdim. Ama erkek arkadaşımla tanıştığımız gün kendimi aştım, neden bilmem susmadan sanki kırk yıllık arkadaşımmış gibi konuştum. Hala daha çok konuşurum, o da çok sever bu durumu:)
Diyeceğim o ki erkeklere yalandan gülümseme, sevmezler yapmacık kızları, Anlaşılıyor çünkü. Zaten insan etkilendiği birine neden soğuk yaklaşsın ki. Tamam mesafeli dur ama yapmacık olma. Zaten kimseye fazla mıçmıç olmamak kazım:KK66: benim şansıma ister istemez havada hissediliyor varlığım, ben birşey yapmıyorum ama bir çekim oluyor.
Imza bir Akrep, hem de tam akrep :)

Ya öyle yani aslında güzel bir şey ama bazen de kötü hani insanlar böyle bıcır bıcır denir ya yani cıvıl cıvıl insanları daha çok seviyor :) gerçi beni tanımadan konusanlar önyargılı olanlardır zaten cok da umursamamak lazım

Benimde kardesim aynen boyle ve bu yuzden 1 bucuk yıllık sevgilisinden ayrıldı.Soyle soyliyim asırı derecede fazla samimiyetten cok cok cok daha iyi ama en iyisi orta yolu bulmak.Ne cok soguk ne cok samimi

Ya öyle yani aslında güzel bir şey ama bazen de kötü hani insanlar böyle bıcır bıcır denir ya yani cıvıl cıvıl insanları daha çok seviyor :) gerçi beni tanımadan konusanlar önyargılı olanlardır zaten cok da umursamamak lazım
Aynen insanlar maalesef önyargili.Bence en basindan mesafrli durup tanidiktan sonra civil civil olmak cok daha iyi hep goruyorum etrafimda insanlar yeni tanistiklari insanlarla vicik vicik laubali bir iliski icerisinde daha sonra bi bakmisiz 2 aya kalmadan kususup bozusuyorlar.

Back
X