Esim olacak insan cok ilgisiz eve gelir telefonu elinden dusurmez oyun oynar 5 aylik bebegim var onunla bile zor ilgileniyo ilgilendigi zamanda herseyime karisiyo sohbet edemiyoruz hic bi paylasimimiz yok psikolojim bozuldu ailemde yanimda yok
evin var cocugun var karın varr daha ne ister bu erkekler ben anlamammmmm.....bi ömur ne bu kadınların cektıgı? allah yardımcınız olsun bıraz sorumsuzzz bencılll biri heralde..oyusdenn sizin zorlamanızla ancak yapıyor herseyııı allah sıze sabırlar versınnnnn
esim olacak insan cok ilgisiz eve gelir telefonu elinden dusurmez oyun oynar 5 aylik bebegim var onunla bile zor ilgileniyo ilgilendigi zamanda herseyime karisiyo sohbet edemiyoruz hic bi paylasimimiz yok psikolojim bozuldu ailemde yanimda yok
mrh canım inan bana bu sorun herkezde var yanlız değilsin yani ben buna benzer bir konu açmıştım bazı kişilerin tepkilerini almıştım yazdıklarımdan dolayı
Once boyle degildi cocuk olduktan sonra boyle oldu insan bi yerden sonra sikiliyo gercekten simdi anliyorumki insan esini iyi secmeli yoksa bi omur zindan oluyo. Neden tepki gosterirlerki anlamam herkesin basina gelebilecek birsey ki kimse yasasin istemem
valla biz de bir dönem bu tarz sorun yaşadık nişanlımla.ben hemen tavla öğrendim ona çaktırmadan sonrta playstation öğrendim oynadık çok da eğlendik. ayrıca okeyde de geliştirdim kendimi internetten şimdi arkadaşlarla da bir şeyler yapıyoruz çok hoşuna gidiyor.o da benimle alışverişe gelmeye başladı:)
sen de onun hoşuna gidebilecek bir şeyleri sevmeye zorla kendini bence.telefondan oyun oynuyorsa oynadığı tarz oyunları hemen öğren kendini geliştir ve işi rekabete dönüştür.sonra iddialı oynayın.iddialar artık size kalmış:)
bir süre sizin için sıkıcı olur ama sonra o da normale dönmeye başlar bence
canım benım kocamda öylerdi ilk zamanlar... evde otur otur sınır olurdum arkadasımda yoktu ...
sonra baktım bu bölee olmucak kendım hazırlandım üslendim püslendim.. eşime dedim hadi cıkıyoz hazırlan bı gezip gelelim.. arkadaslarımın eşlerıylede tanıstırdım ..aile olarak bırbırımıze gelıp gitmeye başladık.. böylece kocemi aktif hayata sokmus oldum şimdilerd ekendi hazırlanır hadi gdelim der gibi...
kusur ararsak herkeste bı ton canım.bu adam böyle dıceksın gecıp gıdeceksın.erkekler suprız yumurta gıbı maşallah yarına ne olacakları ne fıkırle karsına geleceklerı bellı olmuo.Allah yardımcn olsun
Umarım yapı meselesidir sonradan bazı sebeplerden dolayı böyle olmak istememiştir
Ne güzel yazda geldi bi pazar günü piknik gibi bi plan yapın ikinizede değişiklik olur belki düzelir bişeyler olur bu erkekler telefonda bu kadar ne iş görür anlamam :44:
Isin bi kotu tarafida cok eringec isterki hic birsey soylemim bi bardak suyunu bile kalkip almaz.bu adami nasil disari goturebilirimkii.ne oyunu oynuyo anlamiyorum bile
Herzaman kadinlar fedakarlik yapmak zorundami???!!
Sevdigi aktiviteleri yap demis arkadaslar, iyide hep kadinlardan beklenilmezki.
Kadin ilgi istiyor, ilgi goster diyorsunuz ki zaten minicik bebegi var (Allah bagislasin). Hangisine yetissin bebegine mi? Koca bebegine mi?...
Suyunu bile kendi alamiyor beyefendi.
Ben olsam onu tinlardim bir sure, ilgisizlik nedir ogretirdim ona.
internette oynuyorsa interneti kapattırın pc de oynuyorsa bozun gitsin:) yok okey tavla gibi şeylerse birlikte oynamaya çalışın..belki işinde mutsuzdur felan konuşup anlamaya çalışın..