bu isteklerinizi kendisine söylediniz miß
esinizi seviyormussunuz siz onun icin yani daha dogrusu evliliginizi renklendriemk adina ne yapiyorsunuz?
erkeklere biraz yön vereceksiniz bence bunu seviyorlar
bence de eşinle bu söylediklerini aynen paylaş.yoksa önünde uzun yıllar var ve çok mutsuzz bir hayat geçirirsn.benim de evliliğimin ilk yılları benzer geçti.kaç kere aynı konuda tartıştık,bi nebze düzeldi diyebilirim ama dediğim gibi çok kez uyardım, hatta evi bile terkettim.bazı erkekler çocuk gibi sen yönlendireceksin.
Bence bu konuyu eşinle oturup konuş ama gayet sakin ol tartışma moduna girmeden..
Konuşmdan önce biraz kendinde farklılık yarat yani saç ve kıyafet gibi seni biraz daha farklı ve çekici bulsun sen de ona bütün düşüncelerini anlat biraz daha ilgi istediğini söyle...
belki bi değişiklik olur canımm
kendini üzme sakın mutlu olun bir ömürr
ama artık ben bişeyler yapmaktan yoruldum..onun benim için bişeyler yapmasını istiyorum..onun bu problemin farkında olup olmadığını bile bilmiyorum bikaçkez söledim ama abartıyosun çocuk gibisin diyor...aradaki yaş farkından olabilir mi...ben 21 o 30...
hmm kötüymüş bilmiyorum eşin neden böyle soğuk yapısı mı böyle anlamadım .kötü tabi bende olsam böyle olsun istemezdim .bide sen daha geç geliyorsun eve sanırım oda kötü bence yaa ama yapıcak birşey yok tabi .sürekli sen verirci olamazsın onunda birşeyler yapması gerek böyle olmaz .
özel hastanede çalışıyorum...şu ana kadar hyer istediğini yaptım düğünden kalan borçlarımız vardı onun için durgun sanıyordum sıkışıyoduk ödeme yaparken onları altınlarımı bozup kapattım...araba istedi çok tmm dedim 2. el istemedi ona da tmm dedim orta halli bi aileyken bile 40 mlyarlık araba aldık maaş birleştrmesi yaptık ses çıkarmadan imzayı attm çok borcumuz var ama hiç ses çıkarmadan özel sektör olmasına rağmen çalışıyorum o da şikayetci değil bu durumdan..bi balayında tatile gtmiştik bu yıl da hiç planda yokkn 2 buçuk mlyara tatil ayarladık...ne istiyosa yapıyorum ama hala aynı...
bence yaş farkınız öyle abes değilki 9 yaş yani gayat normal .hani olur 20 yaş falan tamam da 9 yaş çok fazla değil .öbür türlüde eşim çocuk gibi diye şikayet edicektiniz .
sebep olarak ne göstereceğimi bilemiyorum...ama artık bişeyler yapmak istemiyorum benim için bişeyler yapılsın istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?