senin bir kadın olarak değergörmeye ihtiyacın var bence ondan bunalmışsın .yani bu şekilde olmazki .eşinin silkelenip kendine gelmesi gerek .gençbir eşim var elimde tutayım diyeceğine bu ne rahatlık yani .sizinkisii iyice ev arkadaşlığına dönüşmüşdurumda anlattığna göre .evlilik ekonmik ortaklık değilki .her kadın güzel şeyler duymak ister ,pahalıolmasada hediye alınmasını ister çicek böcek ne bileyim .eşinle konuş bence ben bu durumdan rahatsızım de .bare hafta sonu plan yapalım birlikte çıkalım de .
2 yııllık evliyim 3 defa çiçek aldı... en son evlilik yıldönümümüzde ..hediye dersen beğendiğim bişey olursa alır hediyem olsun der..düşünüp kendisi almaz...bnu da eşim beğenmişti aliim da sürpriz olsn demez...ama evlenmeden önce sürekli bişiler gnderirdi..hediyelerr çikolatalarrr çiçekler resimlerimizle slaytlar neler neler...değişti ya değişti nedenini bilmiyorum ama değişti...
göndermez ki birlikte gidelim desem evde otur işte der kendi de hiçbiyere çıkmaz kolay kolay sıkılıyorum derim işin yok da ondan der...yorulmuyon heralde yat uyu der...
çok fenasın bilgsayarın modeme uzanan kablosunu kırdım tekrar kablo aldı hayırısı olsun hakkımızda :)
üfff ne sıkıcı benim bile burda içim karardı .bu ne yaa işkence gibi göndermez falan göndermiyorsa kendide gelsin .
Aynen inan benim de canım sıkıldı...
genceecik kadın ayol insan der ilgisiz bırakmayayım yani nasıl bu kadar olabiliyor erkekler ne rahatlık maşallah .
Hakikaten bunun adı rahatlık evet.Hiç bir yardımı yok eşine.Sadece adı ''koca''...Onun da kimseye faydası yok...
Bu kadar eleştirmek haddime değil ama içimden geçenleri söyledim özür dilerim Merve....
Evet,bir de bu var.Çok erken evlenmişsin.
21 yaş,henüz yaşıtlarının flört ettiği,erkek arkadaş olup olmama aşamasında heyecanlar yaşadığı bir yaş.
Biraz heyecan ve hareket istemen gayet normal.
haklısın..bence de..ama ne yapalım evlendik bi kere ve hala çok seviyorum...
inşallah canım..konudan anneme bahsettim 2 yıllık evlisin qartık yavaş yavaş bebiş zamanı geliyo çocuk evin neşesidir..evin sessiz olması mümkün değil diyor..yalnız ya düzelmezse..çok korkuyorumm Allah kimseyi pişman etmesin 4 yıl flörtten sonra evlendik...böyle değildi tlfnda gece 10 dan sabah 6 ya kadar konuşur uyuyabile kalmazdık....çok severek evlendim ikimizin de ailesi uzakta uzak bi memlekete geldim onun için burda hiç kimsem yok tek eşim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?