çok monoton hiç böyle düşünmemiştim...

2 yııllık evliyim 3 defa çiçek aldı... en son evlilik yıldönümümüzde ..hediye dersen beğendiğim bişey olursa alır hediyem olsun der..düşünüp kendisi almaz...bnu da eşim beğenmişti aliim da sürpriz olsn demez...ama evlenmeden önce sürekli bişiler gnderirdi..hediyelerr çikolatalarrr çiçekler resimlerimizle slaytlar neler neler...değişti ya değişti nedenini bilmiyorum ama değişti...

göndermez ki birlikte gidelim desem evde otur işte der kendi de hiçbiyere çıkmaz kolay kolay sıkılıyorum derim işin yok da ondan der...yorulmuyon heralde yat uyu der...

Ha bir de yaş farkı çok değil,benimde eşimle 7 yaş var.9 da bir şey değil...Ha bir de:) bilgisayara takılıyorsa sürekli onu da bir süre kullanmayın.Eşin karşı çıkar ama boz,modemi sakla vs.Sen evde yokken yapacak birşey de bulamasın:)) Çok fenayım sanıırım :))

evlenmeden önce seni tavlamak için tabi yapmıştır .dediğim gibi çok salmış kendini adam .mutsuz olmakta haklısın .ama senle alakalı bir durum yok .bence dediğimi yap alışverişe falan git kendi kendine pek yüz verme yani ona .kaçan kovalanır bunu unutma .

göndermez ki birlikte gidelim desem evde otur işte der kendi de hiçbiyere çıkmaz kolay kolay sıkılıyorum derim işin yok da ondan der...yorulmuyon heralde yat uyu der...

üfff ne sıkıcı benim bile burda içim karardı .bu ne yaa işkence gibi göndermez falan göndermiyorsa kendide gelsin .

çok fenasın bilgsayarın modeme uzanan kablosunu kırdım tekrar kablo aldı hayırısı olsun hakkımızda :)

Ya ben buradan bile senin gerçekten üzüldüğünü hissedebiliyorum.Eşin nasıl göremiyor bunu...Çıkmana da izin vermiyormuş.O zaman eve gelince hiç konuşma.O yokmuş gibi davran.Sana birşey anlatacağı zaman duymazlıktan gel tv ye pc ye dal.Önemsenmeme duygusunu ona da hissettir...

genceecik kadın ayol insan der ilgisiz bırakmayayım yani nasıl bu kadar olabiliyor erkekler ne rahatlık maşallah .

Hakikaten bunun adı rahatlık evet.Hiç bir yardımı yok eşine.Sadece adı ''koca''...Onun da kimseye faydası yok...

Bu kadar eleştirmek haddime değil ama içimden geçenleri söyledim özür dilerim Merve....

Bence eşinle açık açık konuş.Sakince derdini anlat.

Şimdi güzellikle anlatmazsan,ileride bir öfke anında fena patlarsın.
Sen zaten böylesin,evlendiğime pişmanım deme noktasına gelirsin.
Bu noktaya gelmeden sıkıntını dile getir derim.

Bazı (bazı mı artık bilmem) erkekler,dan dan söylemedikçe,tavırdan,imadan,sitemden anlamazlar.
Tabii açık söylemekten kastım,eleştirmek,aşağılamak veya resti çekmek değil.
Tatlılıkla,ben diliyle... (üzülüyorum,sıkılıyorum,evliliğimizin nereye gittiğini anlamıyorum,böyle yaşamak hoşuma gitmiyor gibi)

Aslında,başlangıç olarak,evliliğimizle ilgili konuşmak istiyorum dersen olayın ciddiyetini anlar,sana kulak verir diye düşünüyorum.

Hakikaten bunun adı rahatlık evet.Hiç bir yardımı yok eşine.Sadece adı ''koca''...Onun da kimseye faydası yok...

Bu kadar eleştirmek haddime değil ama içimden geçenleri söyledim özür dilerim Merve....

günümüz erkeklerinde var ama biraz bu .ne bileyim sanki eskiden erkek daha erkek gibiydi kadın daha kadın .şimdi herşey birbirine girdi .eşin çalışıyorsa hayat müşterekse sende evin işine yardım ediceksin kimse senin hizmetçin değil .oda anne baba evladı sonuçta hemde çok erken evlenmiş genç bir kadın .

haklısın meleknaz..hepinize tşk ederim kızlar gece o yatana kadar uyumcam o geldiğinde de konuya gircem ...anlamazsa da dnlemeden gezicem nereyi gezceksen afyonda bilmiyorum ama dşarda parkta oturup gelmem eve:) hepinize tşkler kızlar

Evet,bir de bu var.Çok erken evlenmişsin.
21 yaş,henüz yaşıtlarının flört ettiği,erkek arkadaş olup olmama aşamasında heyecanlar yaşadığı bir yaş.
Biraz heyecan ve hareket istemen gayet normal.

Evet,bir de bu var.Çok erken evlenmişsin.
21 yaş,henüz yaşıtlarının flört ettiği,erkek arkadaş olup olmama aşamasında heyecanlar yaşadığı bir yaş.
Biraz heyecan ve hareket istemen gayet normal.

haklısın..bence de..ama ne yapalım evlendik bi kere ve hala çok seviyorum...

canım benim belki kadın olarak üzülmekte haklısın ama bi noktadan sora kimse civciv gibi dip dibe olmuyor malesef

İyi akşamlar...
Evliliğiniz yeni sayılır
Herkesin yapısı farklı beliki esınız evli olsada tek basına bişeyler yapmayı daha çok seviyor bu bencillik olarak algilanabilir ama yapısını böyle kabul ederseniz daha az üzülürsünüz
Sizde kendinize ait hobiler edinin esınız size nasıl davranıyorsa sizdeona öyle davranın belki zamanla anlar

Sorunları çözmeden evliliğinizi oturtmadan çocuk düşünmeyin bence...

İlk mesajında anlattıklarında aslında görünürde bir şey yok.
Çünkü siz evlendiniz , 2 yıl geçmiş üstünden
ama çalışma şartlarınız nedeniyle,
bir hayatı paylaşacak ve aynı evde birbirinizi tanıyacak kadar
bir arada olamamamşsınız.
O nedenle de eşinizin davranışları size ters geliyor olabilir.
Kahvaltıyı hazırlamadan önce ne yiyecegini sorarark işe başlayın :)

Sevinmeniz gereken nokta ise,
siz yumurta yapınca, onun kendisinin sosis yapması.
Yani bunu yemem sosis isityorum sosis yap degil de,
kendisinin yapması :)

Çalışma şartlarınıza nasıl çözüm bulunur bilemiyorum,
ama en azından pazar gününü kaliteli geçirmeye çalışın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…