biz 4 . yılımıza girdik evliliğimizde hiç monotonlaştığımızı hissetmedim aslında monotonlaşmak derken ne olduğunu tam anlayamıyorum ..
genelde bizde eşim koltukta tv. izlerken uyumayı çok sevdiği için orda uyuya kalır ,, ben genelde pc de kk da olurum
:127:
biz 4 . yılımıza girdik evliliğimizde hiç monotonlaştığımızı hissetmedim aslında monotonlaşmak derken ne olduğunu tam anlayamıyorum ..
genelde bizde eşim koltukta tv. izlerken uyumayı çok sevdiği için orda uyuya kalır ,, ben genelde pc de kk da olurum
ama biraz içindeki çocuğu kaybetmemeklede alakalı diye düşünüyorum çünkü mesala biz ;
evde kovalamaçta oynarız ,, boğuşuruz 1,5 yaşındaki kızım bize bakıp güler bu sefer beraber onu yemeye başlarız ,, kızımız çığlık ata ata kaçar
beraber kahvelerimizi alıp komik proğramlarıda izleriz... yani demek istediğim birbirinizin farkına varmalısınız.. beraber 5 yaşındaki gibide 30 yaşındaki gibide davranabilmelisiniz.. sen biraz geç yatmaya alış bir film aç bunu izleyelim de yap kahveleri (tavsiyem komedi olursa daha iyi olur yada korku korkmuş gibi yapıp ikide bir sarılırsın)
ve yardım konusuna gelince bunu yapan biz kadınlarız aslında hep çok güçlü ,, çok becerikli olmak zorundaymışız gibi davranıyoruz sonrada yardım bekliyoruz ..
biraz rahatsızmış gibi yap yorul işlere yetişeme bak nasıl yardım ediyo ...
bende doğumdan sonra kansızlık çıktı oda beni baya halsizleştirdi eşim beni öyle görünce başladı yardım etmeye ...
bugün gayet iyi olmama rağmen akşam bi baktım ben çocuğu uyuturken mutfağı temizlemiş..
sen nasıl davranmasını istiyorsan eşinin arkasından azıcıkda ittireceksin
umarım sorunlarını halledip yuvanda çokkk mutlu olrsunun :127:
yazdıklarınızı okuyunca kendi hayatım canlandı gözümde bizde çekirdek aile olarak tıpkı sizin gibiyz
konu sahibi arkadaşım sana sunu söyleyim kadın her konuda fedakar olduğu gibi malesef bu konudada böyle olması gerekiyo yani bu evliliği renklendirecek olan sensin erkekler öyle varlıklarki hadi diye dürten biri olmadan hayatı yürütemiyorlar o yüzden sen monotonda olsa herşeyi yaparken nasıl zevk aldığını göster eşine mesela
git ikiniz için bir kahve yap ohh aşkım bize kahve yaptım pekte güzel olmuş de ona herşeyi birlikte yapmanın güzelliğini empoze et muhabbet et hadi şunu yapalımla kalmasın yap ve bundan çok zevk aldığını dile getir bol bol yani kısacası hayat seninle güzel dediğini bilsin durup dururken sarıl eminim bir süre sonra oda sana sarılmaya ihtiyaç duyacaktır mutluluklar dilerim arkadaşım
inşallah canım..konudan anneme bahsettim 2 yıllık evlisin qartık yavaş yavaş bebiş zamanı geliyo çocuk evin neşesidir..evin sessiz olması mümkün değil diyor..yalnız ya düzelmezse..çok korkuyorumm Allah kimseyi pişman etmesin 4 yıl flörtten sonra evlendik...böyle değildi tlfnda gece 10 dan sabah 6 ya kadar konuşur uyuyabile kalmazdık....çok severek evlendim ikimizin de ailesi uzakta uzak bi memlekete geldim onun için burda hiç kimsem yok tek eşim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?