- Konu Sahibi peaceful16
-
cenaze son andamı çıkmış, ayrıca cenaze gündüz olur mevlüdü falanmıpeaceful16 aynı duruma geldim şu an senle.. eşim 4 saat önce 2 saat sonra en geç gelirim dedi.. bende yemek yapıyordum tamam dedim. Giyindim süslendim. 2 saattir aç aç benle oğlum bekliyoruz. Ha geldi ha gelecek diye.. aradım açmadı. Kesin bi yere takıldı.Kavga çıkartıcam ama dur bakalım bi gelsin. .
Şimdi aradı yeseydiniz miye beklediniz ben cenazedeyim dedi
Yani cenaze evine taziyeye falan uğramış heralde. . Gelirken pasta almış. Özür diledi. Bende uzatmak istemedim sonra çıkarıcam acısını. .cenaze son andamı çıkmış, ayrıca cenaze gündüz olur mevlüdü falanmı
Neden sitem ettiniz. Gunun icine etmissiniz.Bugun sevgililer gunu diye ozenmistim, 2 senedir evliyiz evlendigimizden beri kutlamamistik, ben evde guzel bi yemek yapayim giyinip susleneyim oyle karsilayayim diye dusundum.
esime de biraz caktirdim iste bugun sevgililer gunu aksama gorusuruuzz falan seklinde mesaj atmistim ki o da heveslensin diye.
saat 6.30 gibi evdeydim dedimki eve gelirken haber ver, saat 7.15te yazdi geliyorum diye, normalde 40 dk suruyor sirketinden ev. onu hesaplayarak yemegi yaptim. saat 8de sordum nerdesin cevap yok, aradim dediki taksiyle geliyorum mudurumu biraktim yoldayim cok trafik var, oldugu yerde eve hala yarim saat uzaklikta en az. baya sinirlendim her gun onun gelisine gore yemegi hazirladigimi biliyo, bugun daha ozendigimide bile bile bana haber bile vermedigi icin. soyledimde ona sitem ettim kizdim. o da senden once sevgilim varda onla bulustum falan dedi, ne alakaysa, bunu soylemesi bile cok cirkin bugun.
usteledim neden soylemiyosun, bugun ozendigimi biliyosun gec kaliyosun, sanki mudurunu birakman cok mu onemli falan dedim. o da acikladi vs sonrada uzayinca kufur edip yuzume kapadi.
yemekler hazir, ben hazir, cok sinirim bozuk. Ustumu degistirdim, makyajimi da sildim. esortmanlarimi giydim.
acaba hic mutlu olamayacakmiyim......
yaa bu adam hala senden ayrılmadı mı..valla ne kadar sabırlıymış pes..senin butun konularnı takıp eden bırı olarak yazıyorum bu yorumu..artık böyle dusunuyorum.ınsana huzur degil dert tasa verıyosun sureklı..Bugun sevgililer gunu diye ozenmistim, 2 senedir evliyiz evlendigimizden beri kutlamamistik, ben evde guzel bi yemek yapayim giyinip susleneyim oyle karsilayayim diye dusundum.
esime de biraz caktirdim iste bugun sevgililer gunu aksama gorusuruuzz falan seklinde mesaj atmistim ki o da heveslensin diye.
saat 6.30 gibi evdeydim dedimki eve gelirken haber ver, saat 7.15te yazdi geliyorum diye, normalde 40 dk suruyor sirketinden ev. onu hesaplayarak yemegi yaptim. saat 8de sordum nerdesin cevap yok, aradim dediki taksiyle geliyorum mudurumu biraktim yoldayim cok trafik var, oldugu yerde eve hala yarim saat uzaklikta en az. baya sinirlendim her gun onun gelisine gore yemegi hazirladigimi biliyo, bugun daha ozendigimide bile bile bana haber bile vermedigi icin. soyledimde ona sitem ettim kizdim. o da senden once sevgilim varda onla bulustum falan dedi, ne alakaysa, bunu soylemesi bile cok cirkin bugun.
usteledim neden soylemiyosun, bugun ozendigimi biliyosun gec kaliyosun, sanki mudurunu birakman cok mu onemli falan dedim. o da acikladi vs sonrada uzayinca kufur edip yuzume kapadi.
yemekler hazir, ben hazir, cok sinirim bozuk. Ustumu degistirdim, makyajimi da sildim. esortmanlarimi giydim.
acaba hic mutlu olamayacakmiyim......
peace bak büyütüyorsun her şeyi. daha önce de defalarca yazdık.
yemekleri ona göre hazırladığın için haber beklemekte haklısın, ama bu böyle ifade edilmez. aradığında müdürü bıraktım dediğinde "hmmm benim niye haberim yok? neyse tamam sonra konuşuruz bekliyorum" dersin. unutursun bi süreliğine. güzel güzel gününüzü kutlarsınız, ondan sonra güzelce söylersin. ben senden haber bekliyorum, gelecem dediğin saatte gelmeyeceksen senden tek istediğim şey haber vermen dersin. o da sana hak verir, tamam der, biter. 10 saniyede anlaşabileceğiniz bir mevzu bu.
telefonda bu işi uzatmanın anlamı var mıydı? adam zaten yanına gelecek. her zamanki gibi gereksiz yere büyüttün. bir de mimlisin sen, aşırı dikkat etmen gerek.
onun küfretmesiyle ilgili de yorumum yok artık. hakaret mevzusunu bir türlü halledemediniz. koy artık tavrını, bu ne yahu. bu kaçıncı. adam her şeye sinirlenip hakareti küfrü basıyor. ezdirme kendini. ne olursa olsun seninle öyle konuşamaz.[/QUOTE
normalde her gun haber verir gec kalirsa veya isi uzadiysa bilir ona gore herseyi hazirladigimi. Dun yapmayinca umursamiyo diye sinirlendim, telefonda saydirdim, kufur edip yuzume kapayincada ustumu falan degistirdim iste.
Ne bileyim hediye aldigini. O zaman deseydi isim var diye veya telefonda ufak bi isim var diye citlatsaydi boyle bisey olmazdi uzatinca kufur etmekte ne demek yok soyleyincede sen bu duruma getiriyosun asiri sinirlendiriyosun diyo gerci burdada herkes beni haksiz buldu nedense kimse kufur telefonu kapatmaya gerek olmayacagini soylememis
Abartmışsın. Madem güzel bi gün geçirmek istiyordun neden böyle triplere girdin? Yemek soğursa ısıtırdın olur biterdi, eve gelince de tatlı bi sitem ederdin yarı şaka yarı ciddi tamamdır. Gününü mahvetmeye değdi mi?
Tamam küfür etmesi çok çirkin ve yanlış ama adam sana açıklamış ilk başta, sen tribe devam edip adamı o raddeye getirmişsin.
Ayrıca ''diğer sevgilimle buluştum'' lafında da çok alınacak bi şey yok. Öyle olmadığını sen de biliyorsun. Müdürünü bırakmasına, geç kalmasına kızınca tepki olarak bu cümleyi kurmuş. Gerçekte nerde ne yaptığı ortada.
Yerinde olsam o eşofmanları çıkarır tekrar kıyafetlerimi giyer yemekleri de ısıtırım. Günümü mahvetmem küçücük bi şey yüzünden. Eve geldiğinde de bi şey olmamış gibi davranırım.
Tahminime göre oda size hediye alıyordur ondan geç kalmıştır ama sizin sinirlenip üstünüzü değiştirdiginiz gibi oda hediyeyi fırlatıp atmış olabilir..
Bir güne değil hayatınızın bütününe önem verin..
Tartışacak yer aramayın lütfen,,hersey planladığımız gibi olmuyor hayatta keyfinizi kaçırmaya deymez..
Küfür etmesi,sizin tripleriniz fazla abartı!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?