Cok moralim bozuk, esimle diyalogumuz

Eşi de melek ya zaten.

Ayrı ayrı hatalısınız da valla sizin ilişki tarzınız bu, çift olarak seçtiğiniz yol bu.

Bence problem yok yani şu anlattığınızda, rutin işte.

peaceful16 aynı duruma geldim şu an senle.. eşim 4 saat önce 2 saat sonra en geç gelirim dedi.. bende yemek yapıyordum tamam dedim. Giyindim süslendim. 2 saattir aç aç benle oğlum bekliyoruz. Ha geldi ha gelecek diye.. aradım açmadı. Kesin bi yere takıldı.Kavga çıkartıcam ama dur bakalım bi gelsin. .

Şimdi aradı yeseydiniz miye beklediniz ben cenazedeyim dedi

cenaze son andamı çıkmış, ayrıca cenaze gündüz olur mevlüdü falanmı

Fazla sinir stres yapmışsınız sakin olun bırakmak zorunda kaldı belki de bugün sevgililer günü ve çoğu kişi bir yerlere gidiyo ve malum arabayla vs derken trafik oluşuyo sıkmayın canınızı gerek yokmuş bence kavgaya kötü anı olarak kalmasın telafi edin

Ay sayın üye

Konularınız yalnız bana mı itici geliyor, bilemiyorum.

Taş olsa çatlar kocanız yerinde. O kadar kapris ki, okuyunca kanın çekilmesi.

Bence evlilikte kadın erkek ilişkileri ya da rolleri hakkında araştırma yapıyorsun, ya da kitap yazıyorsun

Her konu başlığın, ayrı bir chapter
Kötü yorumlara sakinlikle, sebebini sorgularmışcasına cevap veriyorsun
Ve aylar sürüyor konun, periyodik olarak hortlattığın eski konun mesela.

Mune Kazen
İnceler zaten durumu

Son düzenleme:
Cok sacma tepkiler vermissiniz. Yol hali belki cok trafik var yada belki is yerinde toplantisi vardi isi uzadi. Isinin ortasında bugun sevgililer gunu hemen eve gitmem lazim mi desin. Gunu resmen siz zehir etmişsiniz.

Neden sitem ettiniz. Gunun icine etmissiniz.

Konu sahibinin diger konularini bilmiyorum, ama yorumlarin cogu onyargili yazilmis, durust olalim kacimiz esimiz haber vermeden geciktiginde (nedeni ne olursa olsun) sinirlenmiyoruz? Bi de özel bir gunse kim olsa bozulur.
Kendi adima esim dahil cevremdeki herkesin sakin bulduğu, esimin dunyanin en kaprissiz kadinisin dedigi bir tip oldugum halde eşim haber vermeden 1 saat gecikse kizarim.

Valla o an bunalmis da olsa hic bir sekilde küfredip kapatamaz. Kesinlikle haksiz su an.

Ayrica bi zahmet haber versin. Konu sahibi haber vermese esi de ayni davranırdi. Bunalmaya hakki yok yani orda haber vermediyse

yaa bu adam hala senden ayrılmadı mı..valla ne kadar sabırlıymış pes..senin butun konularnı takıp eden bırı olarak yazıyorum bu yorumu..artık böyle dusunuyorum.ınsana huzur degil dert tasa verıyosun sureklı..

Çoookk eskiden bende yarım saAte takılırdım ani işi çıkardı hazırlanmışken iptal olan planlara takılırdım ama eskidendi çooookk eskiden:)
Sende fazla takılmamaya bak gereksiz yere kırılırsın

Onemsemedigini dusunup kendimi aptal gibi hissettim bide ustune kufur duyunca cikardim ustumu basimi, hediye aliyomus meger.
Ofkeyle kalkan zararla oturur tamam ama oda bi haber edebilirdi cok mu zor. Telefonda fazla sitem edip uzattim hafif citlatsaydi askim ufak bi isim var geliorum diye anlar sinirlenmezdim. Onceligi mudurunu eve birakmak mi o gun bide haber bile vermiyo bende aptal aptal bekliyorum 1 saattir diye dusunup sinirlendim.
Sonunda kavga uzamadi ama modumuz yoktu yemek yedik oyle havadan sudan konustuk... daha farkli olurdu tartismasaydik

Hediye aliyormus evet ,hic oyle olacagini dusunmemistim hatta onemsemiyo diye sinirlenip soylendim.
Hafif bahsedebilirdi neden gec kaldigini veya telefonda ben sitem ederken beni yumusatabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…