Cok moralim bozuk kizlar

Ben de yorumlara şaşırdım açıkçası o evde bi tane daha araba olmasa anlıycam da kızına kendi arabasıyla destek çıksın kp bi zahmet. Kendi arabasını bekar oğluna versin, kızının şoförlüğünü de evli olan oğlunun arabasıyla yapsın ne ala memleket😒
Evdeki arabayı kaynim alıyor kp de bizim arabayı alıyor gorumceyi kızını taşıyor düşünsenize. Bende servisle git gel çalış dur ..kimseye de yaranamadım malesef

En yakın sürücü kursuna gidip "Özel direksiyon dersi" için araştırıda bulunuyor ve emrivaki bir direksiyon dersi ayarlatıyorsunuz eşinize. "Ben konuştum anlaştım" diyerek ve böylelikle "Sen kullanamazsın, bilemezsin" bahanesini yıkıyorsunuz. Direksiyonda iyi olmanız-kötü olmanız değil mevzu, direkt o yeteneği bir hoca onayından geçirerek eşinizin ağzını kapatmak. Bence bunu bir düşünün. :)

Empati yaptım sizi haklı buldum.Önce çekirdek aile gelir. Kp nizin zaten arabası varmış, neden müsait olmuyor da sizinkini alıyor? Ben olsam kp ile direkt konuşurdum. Ben de araba ile işe gitmek istiyorum servis durağını çok uzaklaştırdilar yetişemiyorum vs derdim.En azından haftada 3 gün de ben gideyim derdim..Herkes haddini, yerini bilecek.Cok düşüncesiz insanlarmış.Madem kızları zor durumda ,kendi arabaları ile götürsünler .Sizi zor durumda bırakıyorlar haberleri yok maşallah.
Teşekkür ederim bnde önce bizim evimizi düşünsün istiyorum. Bizde bir aile olduk.kp ile konuşmam soguk suratsiz birisi.sicak davranmaz yapı olarak öyle.kaynim arabayı alınca kp bizim arabayı kullanıyor yedek anahtarı bile varmış bnm haberim yok neyse zaten eşimle konuşmuyorum ise gidip geliyorum artık

En yakın sürücü kursuna gidip "Özel direksiyon dersi" için araştırıda bulunuyor ve emrivaki bir direksiyon dersi ayarlatıyorsunuz eşinize. "Ben konuştum anlaştım" diyerek ve böylelikle "Sen kullanamazsın, bilemezsin" bahanesini yıkıyorsunuz. Direksiyonda iyi olmanız-kötü olmanız değil mevzu, direkt o yeteneği bir hoca onayından geçirerek eşinizin ağzını kapatmak. Bence bunu bir düşünün. :)
Öyle yapacağım sanırım ne hali varsa görsün

Bilmiyorum gorumcem kocasıyla ayrı yaşıyor çocuğu okula gidecek kendisi vardiyalı çalışıyor arabasıyla kaza yaptı sattı birkaç aydır arabası yok alabilecek durumu suan yok ve bizimkini de kullanıyorlar resmen bunları geçtim ben binmiyorum ise servisle gidiyorum hep eşim biniyor yada ailesi .
İnsanların şu an dar zamanları tabi siz de kullanın da düşmez kalkmaz bi Allah

Görümce meselesi ortaya çıkana kadar araba kullanmamaniz sorun değil miydi?
Öyleymiş gibi duruyor açıkçası.
Onlar arada işe,okula bırakılınca araba daha bir kıymetli olmuş gibi. Hergün değil sizin arabayla götürme meseli anladığım kadarıyla, servisle gidiyorsunuz ve bundan yana bir sıkıntınız yok, çok absürt bir sey göremedim açıkçası.
Siz yine de öğrenenin tabi araba kullanmayı,eşinizi beklemeyin özel ders alın. Bunların görümce ile bir alakası yok zaten. Onlar arada işe,okula bırakıldığı için sizi araba kullanamıyor değilsiniz.

Hayır yanlış anlamışsınız. Gorumcem sağlıkçı benden iyi maaşı var evide var o evde kalıyor arabasını da kaza yapıp sattı arabsiz kalınca kocası da olmadığı için kp getirip götürüyor. Çocuğunu servise vermeyecek kadar da pinti birisi.bilmediginiz şeyler var bosverin.
Çok da acınacak durumda değilmiş sanırım

Zaten arabanin masraflarından da bıktım sürekli bakim diyor 5bin 4bin sürekli gidiyor ben kullanmıyorum beraber ödüyoruz
Ödeme. Ben 7 yıl katlandım. Sonra çektim kredi aldım araba. Resmen rezilmişim araçtan sonra anladım. Bu arada beni hep korkutan panikleten oymuş. Ödeme birşey de. Böyle evlilikte maaş ayıracaksın. Erkek değil mi baksın evine arabasına.

Ya neden vermediğini hala çözemiyorum tam olarak bu şekilde trafiğe çıkamazmisim dalgınmisim ankarada trafiği bilen bilir falan.. Gorumcem ve çocuğunu taşıyorlar ama ben kendim kullanamıyorum keşke kredi çekeceğime kendime araba parası biriktirseydim çok pişman oldum
Valla bişey söyleyim mi, memleket ziyaretlerinde eşim de hep ailesinin getir götürünü yapardı, anahtarı aldım elinden bi cesaret girdim Ankara trafiğine iskitleri bilirsin kilit olur hep, çok şükür bi sıkıntı olmadı. Ben kim olursa olsun bu kadar kolay birilerine araba verilmesine karşıyım ve nefret ederim, üstelik sen kullanamıyorsun başkaları ekmeğini yiyor senin cektigin kredinin. Al anahtarı arabanın tamamen sahibi ol boşver, eşin seni sindirmeye çalışıyor gibi geldi bana.

Back
X