• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok moralim bozuk

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Günaydin arkadaslar dün bi olay yasandi sizinle paylasmak dertlesmek istedim.

Dün kaynanamgildeydik oturuyorduk gayet normal buraya kadar. Oglum var ellerinizden öper 3yasina girmeye az kaldi. Son 1-2haftadir herseye bagriyor agliyor birden öyle bi agliyorki korkuyorum ama ortada hicbisey yokken. Neyse altini degistiriyordum birden bagirdi yine aglamaya basladi. Yarim Saat agladi yemin ederim durupdururken. Kaynanamda yaa bu hepmi böyle insan korkuyor aglamasindan sanki dövsen böyle aglamaz dedi. Bende haklisin Anne öldürcek bu cocuk beni böyle rezil ediyor insanlarin icinde dedim. Birden kayinbaba bana bagirdii ama nasil bagriyor " Sen degilmisin zaten bu cocugu böyle aglatan sinirlendiren diye" Sok oldum inanamadim ben naptim yaa diye bende ona bagirdim gittim yatakodalarina vurdum kapiyi cok agladim gücüme gitti cok agrima gitti ben naptimki anlamiyorum. Esimde babasina bagrdi senmi bakiyon sanki sanane dedi naptida kiz hakkin yok bagirmaya dedi kalktik geldik. Dünden beri bu konu hic acilmadi esimle kendi aramizda. Ama inanin artik oraya gidesim yok cok kirildim.

Esin dogrusunu yapmis bosver acmasin konuyu
Yani sinirlenip esine tavir alabilirsin o yuzden hic araniz bozulmasin

Tamam olayi kapatmissiniz. Buyukler cok ayip etmis ler.Sinirlenmissiniz aglamissiniz esiniz sizi savunmus..neyi danismak istediniz onu anlayamadim onlara bir daha gidip gitmemeyi mi?

Tamam olayi kapatmissiniz. Buyukler cok ayip etmis ler.Sinirlenmissiniz aglamissiniz esiniz sizi savunmus..neyi danismak istediniz onu anlayamadim onlara bir daha gidip gitmemeyi mi?

Hayir paylasmak istedim benmi abartiyorum yoksa normalmi böyle seyler bilmiyorum.

Hayır abartmıyorsun o haksız sen kendine güveniyor kendini biliyorsan sorun yok bir daha tekrarlamaz eşin uyardıysa seni desteklemiş işte ..

Ben karşıdaki kim olursa olsun kapıyı çarpmayi uygun bulmuyorum.
Yaşlı başlı insanların yüzüne kapı carpmak ne kadar doğru ?
Bu kadar ağlayacak bişey bulamadım.
Sanki esiniz babasina laf saysin diye bu kadar Tribe girmissiniz gibime geldi..

O degil de cocuk niye agliyor acaba? Sordunuz mu belki hastadir bir yeri agriyordur,ihmale gelmez

Ben karşıdaki kim olursa olsun kapıyı çarpmayi uygun bulmuyorum.
Yaşlı başlı insanların yüzüne kapı carpmak ne kadar doğru ?
Bu kadar ağlayacak bişey bulamadım.
Sanki esiniz babasina laf saysin diye bu kadar Tribe girmissiniz gibime geldi..
Onun yüzüne carpmadim kapiyi actim yatak odasina girdim. Sizin fikriniz saygi duyarim ben gelemem böyle seylere. Tribe girmedim yapim bu benim.

Kayınpederiniz çok ayıp etmiş. Yetişkin bir kadına babası bile bağıramaz. Neyse ki eşiniz sizden yana olmuş takmayın kafanıza onun terbiyesizliği. Oğlunuzun ağlamasına gelince benim kızım üç yaşında her şeye ağlıyor. Çözemiyoruz okuldaki pedagogla da görüştüm o da bir anlam veremiyor.Okulda da her şeye ağlıyormuş.

Back
X