cok moralim bozuk

Valla eşine helal olsun bacım kolay kolay kimse yapmaz bunu:KK54: artı bir çocuk çok bağırarak ağlıyorsa bende dayanamam bi ters tepki veririm ama anlıktır o yani .

Kayınpederiniz çok ayıp etmiş. Yetişkin bir kadına babası bile bağıramaz. Neyse ki eşiniz sizden yana olmuş takmayın kafanıza onun terbiyesizliği. Oğlunuzun ağlamasına gelince benim kızım üç yaşında her şeye ağlıyor. Çözemiyoruz okuldaki pedagogla da görüştüm o da bir anlam veremiyor.Okulda da her şeye ağlıyormuş.
Evet babam bile bana o sekilde bagirmadi bugune kadar abartmiyorun gercekten ben sok oldum. Oglumda bagriyor ben takilmiyorum alistim artik sakin kaliyorum. Ben sakin kaldikca daha kolay susuyor.

Çocuk sahibi olan anlar. Bazen çocuklar böyle nedensiz ağlayabiliyorlar, durduk yere, hiç bir sebep yokken... ve insan geriliyor... Ne yapacağını şaşırıyor, çünkü ne yaparsa yapsın anne, çocuk nedensiz bağırdığı için de susmuyor....

Kayınpederin çıkışı hatalı, eşinin seni desteklemesi taktirlik...
Konuyu açmama sebebi de budur bence, eşin "bak ne güzel babamı bozdum senin yanında" demez..
Bunu demeye getireceği için konuları, uzak duracaktır bu mevzudan.
Siz de sakın açmayın bu mevzuyu, yaşanmamış varsayın...

Anlık bir durum olmuş, bitmiş gitmiş.
Eşinizin ailesine diş bilemenize gerek yok, daha dur, yıllar geçer o köprünün altından ne sular akar.
Her ufak bir mevzuda "gitmekten soğudum, gitmesem mi" derseniz eşinizi üzersiniz sadece.
Sizi savunan bir insanı da bu şekilde üzmeyin derim.
Sizi devamlı savunmaya yüzü olsun.

Evet babam bile bana o sekilde bagirmadi bugune kadar abartmiyorun gercekten ben sok oldum. Oglumda bagriyor ben takilmiyorum alistim artik sakin kaliyorum. Ben sakin kaldikca daha kolay susuyor.
Canım adı üstünde çocuk elbette ağlayacaklar. Her çocuk bir olmuyor kp dayanamıyorsa görmeyiversin torununu.

Çocuk sahibi olan anlar. Bazen çocuklar böyle nedensiz ağlayabiliyorlar, durduk yere, hiç bir sebep yokken... ve insan geriliyor... Ne yapacağını şaşırıyor, çünkü ne yaparsa yapsın anne, çocuk nedensiz bağırdığı için de susmuyor....

Kayınpederin çıkışı hatalı, eşinin seni desteklemesi taktirlik...
Konuyu açmama sebebi de budur bence, eşin "bak ne güzel babamı bozdum senin yanında" demez..
Bunu demeye getireceği için konuları, uzak duracaktır bu mevzudan.
Siz de sakın açmayın bu mevzuyu, yaşanmamış varsayın...

Anlık bir durum olmuş, bitmiş gitmiş.
Eşinizin ailesine diş bilemenize gerek yok, daha dur, yıllar geçer o köprünün altından ne sular akar.
Her ufak bir mevzuda "gitmekten soğudum, gitmesem mi" derseniz eşinizi üzersiniz sadece.
Sizi savunan bir insanı da bu şekilde üzmeyin derim.
Sizi devamlı savunmaya yüzü olsun.
Evet cok haklisiniz. Tesekkür ederim yorumunuz icin. Esimi cok seviyorum. Bende onun yerinde olsam ayni seyi yapardim.

Back
X