Çok moralim bozuk

Atlantistebiranka

Thank you mario but princess is in another castle.
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
2.724
9.219
158
Zor günler geçiriyorum, üstelik kara yakında da görünmüyor.
Stres atmak için genellikle telefonumla ilgileniyorum, arkadaşlarımla konuşuyorum, yazışıyorum.
Evli olduğum dönemde 5 dk telefonumu elime alıp bir mesaja cevap yazdıktan sonra bırakmıştım. Onlar zaten her hareketime bahane buldukları için 50 defa cevap yazdığımı hatta celefonu açıp gösterdiğim anlattığım halde kayınpeder bunu babama elinden telefon düşmüyor diye şikayet etmişti.
Artık o pisliklerden kurtuldum rahat rahat baba evinde bakınayım dedim ve biraz video falan izlerken babam "kayınpederin haklıymış, elinden telefon düşmüyor." dedi.
Çok zoruma gitti, kendime yediremedim. Günlerce mermer gibiyim ağlamadım ama tutamıyorum şu an kendimi.
Bana ne yalanlar ne iftiralar attıklarını bildiği halde dedi bunu. Kaç defa onların yalanını kanıtladığım halde.
Hiç demiyor zor bir süreçten geçiyor diye bana o adi yalancıların iğrenç yalanlarından biri için doğruymuş diyor.
'tabi onlar doğru söylüyor ben yalancıyım, size iyi geceler' deyip çıktım odadan.

Gerçekten bilmiyorum neden ama çok incitti bu beni. Gözyaşlarımı engelleyemiyorum.

Bu kötü bir karakter özelliği değil,sadece kötü bir alışkanlık ve bence babanız yalnızca ince düşünceli birisi degil. Psikolojinizi düşünememiş aklına geleni direkt söylemiş.

Kiyamam ben size , guclu olmaya calisin , hepsi gececek
Ayrica tum gun elinizde telefon olsa ne olur , kime ne bundan , umursamayin , duymayin soylenenleri
İnanin bana hepsi gececek , geciyor
Çok yoruldum. Ailemin de böyle yapması beni daha çok yoruyor.
Burada da kalıcı değilim.

Maalesef büyüklerimiz de bazen lafın insanı kırıp inciteceğini hesaplayamıyor üzmeyin kendinizi
Yemin ederim duyduğum hakaretlerden daha çok incitti beni bu.
Onlar yalancı oğullarının yalanlarını bile bile yedirmediler kimseye, benim ailem sanki açık arıyor. Çok zoruma gitti.

Allah aşkına günümüzde telefon bağımlısı olmayan mı var? Hepimiz elimizde telefon takılıyoruz. Ki ben dikkat etmeme rağmen bu aralar gerçekten okuduğum kitaplardan tek satır dahi anlayamadığım için telefona yapışıyor, kafamı öyle dağıtmaya çalışıyorum.. Kendinizi bu konuda kötü hissetmeyin. Babanız da bu kadar kırılacağınızı düşünmemiştir.

Ah ya. Elin taşı değil dostun gülü yaralar insanı diye boşuna dememişler. Bazen en yakınlarımız öyle düşüncesiz konuşuyor ki insan dağılıyor. Ama bu kışlar da geçer ayazla biter :) Siz bugünleri unutmadan kendinize ait bir hayat kurabilecek kadar cesur bir kadınsınız bence. Geçecek

Kim demişse doğru demiş gerçekten. Bugünlerim geçecek elbet, ben yine kanatlarımı açacağım. Keşke biraz manevi olarak destek olsalar. Aksine tok tok cümleler.
Planlarım var zaten ayrı ev olarak ama önce halletmem gereken pürüzler var.
Ah bitse artık...

Onlarında Zor bir süreçten geçtiğini unutmayın. Onlarda üzüntülü stresli. Tabi ki olayları yaşayan sizsiniz ama aileniz içinde kolay değil. Dediğinin nerelere gittiğini düşünmemiştir. Ayrıca da hiiç bozulmayın. Her zaman derim elin derdini çekeceğinize ailenizinkini çekin. Bakın en nihayetinde yanınızda yine onlar var. Onlara sıgındınız. Bugün böyle demiş ama belki sonra oda üzülmüştür.

Bu gozyaslari telefon icin degil binbir hayalle yuva kurup gerceklerle yuzlesip bosanma asamasina gelince aylar yillar sonra tekrar ayni yere baba evine geldiginiz icin
Insanin agirina gidiyor haklisin Allah yardimcin olsun

Babaniz sizi kirarak iyi yapmamis. Sizin bosluktan dolayi telefonu elinizden birakmadiginizi bilememis olabilir. Soyle dusunun: biri babaniza kizin telefonu elinden birakmiyor diyor, adam eve geliyor bir bakiyor ki gercekten de kizinin elinde surekli telefon. Boyle dusunmesi normal. Sizin o evde nasil oldugunuzu bilemez, sadece gordugunu yorumlar. Ve gordugu de elinizde telefon olmasi.

Babaniza cok kizmayin derim. Belki o da sizinle muhabbet etmek istiyordur ama bu davranisiniz hosuna gitmediginden gozune batmistir

canım benim.bunlara sakın üzülme madem gözlerine batıyor yapma.en azından bu süreçleri atlatana, kendine yeni bir hayat kurana kadar.onlar içinde kolay değil bunu da unutma.senin yanına sığınabildiğin bir ailen var.benim gidecek bir ailem de yok bizim gibilere göre ne kadar şanslı olduğunu hatırlat kendine.ne kadar kötü olurlarsa olsunlar o şeytandan bin kat iyilerdir.artık kendini kimseye kanıtlamaya anlatmaya çalışma lütfen bırak.böyle davrandıkça batarsın. içtiğin suyun bile açıklamasını beklerler bir süre sonra.güçlü ol güçlü dur.bu bir süreç ve geçecek önemli olan sürecin sonunda senin ne durumda olduğun.dimdik duran bir kadınmı.açıklamalarla kendini kanıtlamaya çalışan herkesin onayını bekleyen aciz bir kadınmı.

O cehennemden beni sindirmeye çalıştıkları için kaçtım. Kabul edemem güçsüzlüğü. Hayatım boyunca hep savaştım, en ufak şeyler için bile.
Bir an için savaş baltamı elimden bıraksam ensemde bittiler. Bu yüzden güçsüzlüğü istesem de kabul edemem.
Bazen, keşke tırnağı kırıldığı için ağlayan bir prenses olsaydım diyorum.

bu süreç bitsin yeni kurduğumuz hayatlarımız da tırnaklarımız için üzülüp konu açarız inşallah. canım çilek istediği için oturup ağladım çünkü yıllardır canımın hiçbişey istemediğini farkettim.kendimi ne kadar unutmuş, ne kadar boşvermiş,kendimden ne kadar uzaklaştığımı anladım.yıllarıma ağladım.eskiye göre çok çok çok iyiyim saçlarımda gürleşmeye başladı.bunlar bitecek ve artık o baltaya ihtiyacın bile kalmıcak. hep mutlu ol herşey geçiyo gerçekten geçiyo.

İnşallah.
Benim de birinin kucağına yatıp uyumaya, bana "korkma ben varım" demesine ihtiyacım var.
Saçlar geliyor yani yeniden :) bu iyi haber. Saçlarımı çok özledim.

İnşallah.
Benim de birinin kucağına yatıp uyumaya, bana "korkma ben varım" demesine ihtiyacım var.
Saçlar geliyor yani yeniden :) bu iyi haber. Saçlarımı çok özledim.
benim bir adım gerimden geliyosun :) ben onları yasadım bitti.şimdi huzuru sadece kendimde arıyorum.kalbinde o huzuru bulunca oda geçecek merak etme.sen yeterki yok babam onu dedi bu bunu dedi şöyle yaptı bırakma kendini.

Sabırsızlıkla bekliyorum.
Ummadığım anda ummadığım yerden gelince incindim işte.
Ne bileyim..

Bu buyuklerın 'senın de telefon hep elinde, cok sigara ıcıyosun bıraksana' tarzı cumlelerı azalarak bitse keske.

Gececek bugunler kara Uzakta degıl belki yakındadır, kimbılır

Yemin ederim duyduğum hakaretlerden daha çok incitti beni bu.
Onlar yalancı oğullarının yalanlarını bile bile yedirmediler kimseye, benim ailem sanki açık arıyor. Çok zoruma gitti.
Cok iyi anliyorum , insanin kalbi aciyor ama bu donem onlar icin de şok donemi , alisacaklar yasananlara ve daha saglikli dusunkeye baslayacaklar , bazi aileler kaldiramiyor evlatlarinin yasadiklarini , uzmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…