- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
- Konu Sahibi SelenSeymen
-
Çocuklar sizin çocuklarınız. O anda eşinizin kuzenine müdahale edip çocuğu yıkadığınızı ve dışarıya çıkarmasını istemediğinizi belirtecektiniz. Kayınvalidenizle konuşmanız bana göre boş.
Geçen akşam kaynanamlara gittik.O gün öplen de kızlarımı banyo yaptırmıştım.
Neyse gittik.İkisi de daha küçük.
İçeriyi kalabalık görünce küçüğüm ağladı.Öbürü de tanımadığı insanları görünce içeri girmek istemedi.Eşimin halasının kızı "Ay bunlar hiç insan görmediler mi*? ne kadar yabaniler dedi..
Daha ilk dakikada moralimi bozdu.
Ardından durup dururken kızımı aldı kucağına gel kuşlara bakalım dedi kalktı ayağa.
Banyo yaptı üşür çıkarma balkona dedim.Bişey olmaz dedi aldı götürdü.Kaynanam da yanımda oturuyor hiç seslenmiyor.
Neyse mutfakta yemek yapıyorum içerde konuşuyolar.Kaynanam kızımı kastederek "kızım büyüyecak gelcek işimi yapacak, ölüme de dirime de bundan fayda var diyor.
Ertesi gün kızım hastalandı.Küçüğe de geçti.Gece ikisi de uyuyamadı hastalıktan.
Kaynanama çok kızgınım.Balkona çıkarma demediği için.Lafa gelince seviyorum canım cicim diyor.Ama insanlarla arası bozulmasn diye hiç sesini çıkarmıyor.
Bugün konuşup sinirimi boşaltmak istiyorum.Sizce nasıl konuşayım*
söyledim ama aldı uçurdu resmen çocuğu.
Kaynanam devamlı böyle.Çok oluyor böyle şeyker.Ağzını açıp iki çift laf etmez.
sinirin boşalacak sen rahatlayacksın ama sonrası iyi olacakmı dersın öfkeyle kalkan herzaman zararlı olurki o kayınvalıden hayatının bi kösesınde her zaman mecburende olsa yer alacak bence bıraz sakınles şaka yollu söylersın
Burada kayınvalidenizin suçu yok ki..Söylese iyi olurmuş ama müdahale etmek zorunda değil ki iki kişinin arasına.
Keşke siz ısrar etseydiniz çıkarmayın diye, ya da çıkardıktan sonra yeter bu kadar deyip içeriye alabilirdiniz.
Annelere emrivaki yapanlar utansın.
Çok geçmiş olsun.
Yanlış anlamanızı istemem ama actığınız konuların coğunda nasıl konuşayım naasıl tepki vereyim diyorsunuz ...ve bunu çoğu da k.validenizle ilgili...bence söle otrup bi düşünün çocuk sizin çocuğunuz bunu yapanda eşinizin akrabası k.validenizin suçu ne ki...derdinizi siz acık acık kendiniz sölemişsiniz yapmamış k.valideniz neden karışsınki? Konunuz bana çok tuhaf geldi....sonuçta k.validenizde çıkar balkona dememiş sadece sessiz kalmış... :44:
Kayınvalidenin evinde neden yemek yapıyorsun? Kendi yemek yapmayı bilmiyor mu veya yemek yapmasını engelleyen bir rahatsızlığı mı var? Ayrıca yapıyorsun da ne oluyor madalya mı takıyor aksine senden fayda olmadığını söylemiş. Madem senden fayda yokmuş sen de yemek falan yapma. Ben bir yere misafir olarak davet edildiysem orada yemek yapmam kayınvalidem de dahil sadece sofrayı toplamaya ve bulaşık makinesine dizmeye yardım ederim. İyice tepene çıkarmışsın bu kadını benden söylemesi. Balkon konusunda ise kayınvalidenin bir suçu yok o çocuğun annesi sensin koruması gereken bünyesini bilen de sensin. Onlar dışarı çıktıktan 1-2 dakka sonra gidip içeri soksaydın kızını. Ayrıca saçını iyice kurutmadan sakın dışarı çıkarma çocukları.
neden yanlış anlayayım nur.
Kayınvalidemin görünürde suçu yok evet.ama insanların yanında bana karşı çok farklı.
Normalde konuşmadığı kadar olumsuz konuşuyor.
Dolayısıyla bana karşı cephe alıyolar...
Ya senin kaynanana çok sinir oluyorumYazık çocuklar hasta olmuş bak düşünemiyorlar mı acaba küçük çocuk mu bu dışarı çıkaran.
Asıl sinirim aslında fayda yok söüne.Bunu ona söyleyip rahatlamak istiyorum ama sanırım sakin söyleyemeyeceğim.
Madem fayda yok bundan sonra benden bir fayda yok sana diycem.
Saçını kuruttum tabi ama yine de banyodan sonra bir kaç saat dikkat ederiz..
Terbiyesiz kadin,ne haddine öyle söylüyor?resmen patavatsizlik yani...
cocugun annesi disari ciarma derse niye israrla cikariliyor ya bu havalarda?
cocuklarin kac yasinda canim?
kaynanan evet biseyler diyebilirdi,ama bence tartisacak konumalar yapma,sadece gözüne gözüne sokarcasina deki ya yavrularim ikisi üsüttü disari ciktiktan sonra.artik anla mi o ayri birsey.
nur????? Derinin annesi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?