Çok moralim bozuk

canım benim sen daha çok gençsin, ve inan bana şu kafana yakıpta üzüldüğün şeyler varya hepsini ilerde hatırlayınca güleceksin, nekadar boş şeylere üzülmüşüm diyeceksen. Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin evlatlarını inanki yerinde olsam bu günlerin tadını çıkarırdım çünkü çocuklar büyüdükçe dertleride büyüyor, bu günlerini ararsın.tabiki Allah aratmasın huzur versin inşallah ama tefekküre gayret edelim canım

insan bazı şeyleri yaşadıkça olgunlaşıyo....ama bazen çaresiz kaldıgınız durumlar varya insanı yiyip bitiriyo işte olanda hep bize oluyo onlara hiç bir şey......ben size tek tavsiyem gitip konuşmayın yeri gelince laf sokun ama siz gitip konuşursanız kesin karşı tarafı savunur tecrübemden dolayı söylüyorum benimde başımda var hep de çıngıraklısı emin ol ve ögrendim artık yeri gelince lafımı sokuşturdum rahatladım sende öyle yap bende....allah yardımcınız olsun sizinde bizimde inşş....

Cocuklarına yabani denmesine canını sıkman cok gereksiz geldi bana kusura bakma.

Biz küçükken annemlere de derlerdi. Hatta yemek vermiyorsunuz galiba derlerdi zayıflığımızdan dolayı. Sanırım sen bu insanları sevmediğin icin herseyleri batıyor. Bu önemsiz. Amaaaa

Banyo yapmış olan çocuğunu balkona çıkartan şahıs uçurarak çıkartmış ya hani? Ben de aynı sekilde uçarak cocuğumu oradan içeri alırdım. Fazla suskunsun. Bu saygı degil, kendini ezdirmektir.

Mesafeli ama güleryüzle yani sinsice davranarak bu kisilerin düsüncesizliginin üstesinden gelebileceğine inanıyorum.

tepkini daha sert bir şekilde verseydin keşke.susup bişey demedinde ne oldu sanki o iki çocukla birlikte sende perişan olmuşundur.

Cnm kayınvalidenin suçu yok
arkadaşlara katılıyorum Çocuğun peşine daha sıkı düş bundan sonra.

Bende katılıyorum. Madem dışarı çıkartacaksınız neden banyo yaptırıyorsunuz. Elini yüzünü yıkar cicilerini giydirip çıkabilirdiniz.Ağladı diyorsunuz oda susturmak için dışarı çıkartmış olabilir. Kayınvalideniz ses etmedi diyorsunuz kadının her dediği laf oluyor. Sorun sizde her şeyi çok büyütüyorsunuz...Bence kendinizi bir sorgulayın derim...

Teşekkür ederim canım.Moral verdin.

Kaynanam bana ölene kadar unutamayacağın kelimeler sarfetti.Davranışlarda bulundu.

Çocuğumun hastalığı ya da neden hasta olduğu unutulur da dil yarası geçmez sanırım.

Sağol yorumun için.

rebortocum dışarı çıkardığında kızım çoktan susmuştu.

Evet maalesef neredeyse her sözünü kafama takmama sebep oln bir kaynanam var.

Siz kaynanam ya da kuzen olabilir misiniz acaba?:26:

Canım bu insanlar bana devamlı çocukları sokağa çıkartmıyor musun?Hiç insan görmüyorlar mı? diye söyleyen insanlar.

1 değil 2 değil.
Artık çocuklarıma yabani denmesi sinirimi bozmaya başladı

iNŞALLAH YAPABİLİM CANIM. sağol

üzülme kaydevciim,biraz görmezden gel ki,rahat edesin.
takma boşver canım.bir kulağından girsin,ötekinden çıksın

Canım artık ben de konuşuyorum rahatlıkla yüzlerine karşı.
Ama bu olayde herşey bir anda oldu bitti.
Amin canım tüm mağdur gelinlerin

canım arada sırada görüşüyorsan çokta takma derim benim gibi altlı üstlü otursan kafayı yerdin heralde neyse sana tavsiyem taviz verme saygını koru sevmek zorunda değilsin eşinle mutlu olmaya bak çocuklarını asla ezdirme onları büyütürken dogru bildiğin şeyleri yap aile büyüklerini fazla karıştırma hayatına mutsuz olursun benim gibi sonra

cANIM ALTLI ÜTLÜ DEĞİLİZ AMA EVLERİMİZ YAKIN.
Devamlı görüşüyoruz.Görüşmek sorun olmuyor .
Mesafeyi korumak fazla laubali olmamak, yüz vermemek lazım.
En azından benim kaynanam için böyle olmam lazım.
Sen de mutlu ol inşallah..

Ne yapcaksın işte hayatım karşılık verdinmi gelin kötü derler alttan aldınmıda tepene çıkarlar hep insanlar kendini düşünüyor ya şimdi çocuklar iyileşinceye kadar sıkıntısını sen çekeceksin geçmiş olsun

Aynen öyle canım.

Teşekürler canım.Tüm annelere Allah kolaylıklar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…