Çok moralim bozuk

Ne çocuğu canım ya.
35 yaşında kadın.

Onun düşünmesi lazım ama düşüncesiz insanlar işte.. Şimdi kadının büyük olması da seni etkileyebilir. İnsan içinde koca kadına çocuğu vermiyor diyebilirler. Senden büyüktür heralde öyle tahmin ederek konuştum :)

Öyle beceremiyorum pek.
Sakin dille bu akşam söyliycem.Sonrasını ince ince.
Söylemezsem çatlayabilirim.
Akşamı bekliyorum..

Evet canım 10 yaştan fazla.
KIZIM ÖKSÜRÜYOR YAA.
oFFF

O zaman hiç değilse çocuğu çıkarma işini karıştırma çünkü o konuda kayınvalidenin hiçbir suçu yok o konuyu karıştırırsan seni bir güzel bastırır ve senin anlatmak istediğin konu yatar.Çocuğu alma görevi senindi onun değil.

Biri 2,5 diğeri 11 aylık canım.
Anlamaz canım üstüne alınmaz.
Sert bir lisanla söylemem lazım...

Allah bagislasin canim..

sana birsey diyeyim mi.cocuklar senin cocugun ve sen daha iyi tanirsin ne iyi ne kötü gelir.

birdaha bence böyle emrivaki yapanlarin resmen elinden al cocugunu!!!

densizlere yüz verme bence,ayy hic sevmem böyle seviyesiz insanlari,af edersin sen bascavusun beygirimisin orada,kadin sen hayir dedigin halde 35 yasina bakmadan cikariyor cocugu disari,terbyesiz ya

dOĞRU SÖYLÜYORSUN.
zaTEN BASTIRMA BECERİSİ HARİKA.
dERDİMİ ANLATAMIYORUM BU YÜZDEN...

söyledim ama aldı uçurdu resmen çocuğu.
Kaynanam devamlı böyle.Çok oluyor böyle şeyker.Ağzını açıp iki çift laf etmez.

Ne demek aldı uçurdu çocuğu ya? Ben böyle insanlara çok sinir oluyorum ya bırak başkasının çocuğunu ne elliyorsun sanane, üstelik annesi banyo yaptı hasta olur diyor ne demek bir şey olmaz demek ya Ben sizin yerinizde olsaydım çeker alırdım çocuğumu hiç dinlemem yok aile ilişkileri yok kırılır mırılır diye üstüne basardım birde kalayı siz nasıl orda öyle durabildiniz keşke o anda tepkinizi direk gösterseydiniz? Bunu yapan kaynananız olsaydı belki ses çıkartamazdınız o zamanda arayıp konuşmak mantıklı olabilirdi ama şuan aramak bence anlamsız. Bir daha böyle bir şey olursa söylersiniz geçen sefer böyle böyle oldu sende birşey demedin diye anlatırsınız. Ama şimdi lüzumsuz aramanız. Bu arada geçmiş canım çocuklara.

Son düzenleme:

amin canım herkesin kuzusunu anasına babasına bağışlasın
Banyodan sonra her çocuğa dikkat etmek lazım.
Büyük olunca ileri gidemedim. asLInda almam lazımdı

bende olsam cocugu ceker alirdim," cikarma soguk" derdim.
cocuk sizin cocugunuz kaynananizdan beklemyin müdaheleyi. birsey diyecek olsa " hasta oldugunda sikintisi beni buluyor dersin .

ben kendim cocugum söz konusu oldugunda herkesi karsima alirim , sonucta cocuk Allahin bir emaneti .

diyelim ki kayınvaliden kadına dışarısı soğuk çıkarma hasta olur dedi. kadında annesi izin verdi sana ne tarzı bir cvp verse kayınvaliden daha çok bozulurdu. sen tepki vermediğin için o da bişey demek istememiş bence. sizin çocuğunuza senden hayır var bana sen bakacaksın tarzı cümle kurduğu zaman. ben kızlarımı merhametli yetiştircem büyüklerine hep yardım edecekler hayırlı evlat olacaklar deyin. ona bakacak, bana senden hayır var dediği çocuğu sizin yetiştireceğinizi vurgulayın her defasında.

ya valla sende kusura bakam pasif davranmışsın, kış gibi günde büyükler bile soguk havafa hasta olurken, sen cocugun gözgöre hasta olmasına müdahale edememişssin, valla ben olsam kocagından bile çeker alırdım, ne demek ya, o cocuk hasta olunca onlarmı basında bekleyecek sabahlara kadar, cok sinir oldum yaa

Tepki verdim
Çıkarma banyo yaptı, üşür dedim.
Kadın benden büyük bişey olmaz dedi.
Anında gitti.
Ben de baktım kaldım.
Evet dediğin gibi söyleyebilirim.

Evet kabul ediyorum yanlış yaptım.
Şu anda 2 kuzumda hasta.Ben yanıyorum..

orada sesini çıkaramn gerekirdi kusura bakma ama ben de o an bırakır işi sakın diye seslenirim sessiz kalmışsın oda istediğini yapmış ama olan senin kızlarına olmuş geçmiş olsun kayınvalidene gelince ses çıkarsa iyiymiş ama akıllıdır onlar hiç birşeye karışmayan insanalr oki üste çıkar diyorsan hiç konuşupta sinirlerini bozma ama birdaha ki sefere konuş derim

Geçmiş olsun canım senin diğer konularını da hatırlıyorum. Senin sorunlarının genelinde kayınvalidenin baskıcı tutumu var. Önce sen kayınvalidene karşı bu kadar pasif kalma derim. Saygısızlık yapıp çata çat karşılık ver demiyorum ama kendi hakkını ve kızlarının hakkını da yedirme lütfen. Kayınvaliden senin sözüne biraz olsun ehemmiyet gösterse o kişiyi uyarır torununun göz göre göre hasta olmasına müsaade etmezdi diye düşünüyorum. Kızım söz konusu olunca kimse benim iznim dışında davranamaz bunun nedeni de çevremin süper insanlar oluşu değil, kafalarına göre davranmalarına müsaade etmemem. Başka şeyler için sonuna kadar sabrederim, güzellikle uyarırım ama kızım için çok kavga etmişliğim olmuştur. Sen de kavga et demiyorum ama bu tip olaylarda yaşı senden büyük olsa dahi kızını kucağından çekip almayı başar, kimseden de seni desteklemesini bekleme. Eğer diğer kişilere karşı böyle davranabilirsen kayınvaliden de yavaş yavaş seni ezmeye çalışmaktan vazgeçer umarım. Allah kolaylık versin canım.

Ama bu durumda müdahale etmesi gereken sizsiniz..Yani madem cocugunuz banyo yapti, o kuzene hayir banyo yapti deyip cocugu alsaydiniz..Bence kendinizin yyapmasi gereken seyleri baskasindan beklerseniz sürekli böyle caniniz SIKILIR...Gecmis olsun..

Kayınvalidenize kızmaya gerek yok . . Çocuğu koruyan kollayan annedir babaanne değildir. . . Bence siz kendinize kızın neden akıl edipte kendim çocuğu elinden almadım diye . .
İsteyen kızsın isteyen beni çekiştirsin düşünmem.Halasının kızı da kimmiş dış kapının dış mandalı .benim çocuğum hastalanınca sabaha kadar başında bekleyecek olan benim . Çocuğum hakkındaki kararı yalnızca ben alırım. Ben varken de 2. şahıslar çocuğumu neden korumadı neden elinden almadı diyede düşünmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…